0 Deljenj 2587 Ogledov
iStock

Moški se strinjajo, da je ta položaj pri seksu nepogrešljiv

28. January, 2018 19:55
2587 Ogledov

Ste se kdaj vprašali, zakaj si moški pogosto zaželijo, da bi bili oni spodaj, ženska pa naj prevzame vajeti spolnega odnosa od zgoraj? Za to imajo kar veliko razlogov, pa tudi ženske lahko priznajo, da je prav vznemirljivo prevzeti vso kontrolo v svoje roke.

Naštevamo osem najpomembnejših razlogov, zakaj je moškemu všeč, če je ženska na vrhu.

1. Lahko leži in se sprošča

Bodite pošteni in priznajmo – moški povprečno pri seksu bolj delajo. Zato ne bomo presenečeni, če jim je všeč, ko so lahko malo oddahnejo in uživajo v položaju, ki ne zahteva preveč napora.

2. Ima fenomenalen »razgled«

Jasno je, da se mora, medtem ko je on zgoraj, kar potruditi, če želi videti še kaj drugega od njenega obraza. Ta mu je sicer všeč, ampak če bo šla ženska na vrh, bo imel idealen razgled na vse to, kar mu je na ženskem telesu tako všeč.

3. Kadar koli želi, jo lahko zgrabi za zadnjico

Če je moškim všeč ženska zadnjica, je tak položaj fantastičen. Lahko ploskne po njeni zadnjici ali je preprosto zagrabi, kakor koli pač želi.

4. Specifičen kot penetracije

Vemo, da ženske ne razmišljate pogosto o tem, ampak imajo moški pogosto svoj priljubljen način penetracije. Kot penetracije, ki ga dosežete, ko je ženska na vrhu, je tako edinstven, da ga ni mogoče doseči v nobenem drugem položaju.

5. Ženska ima prevlado

Lahko ga presenetite in nenadoma pokažete prevlado ter prevzamete nadzor nad svojim partnerjem. Verjemite, zmešalo se mu bo od sreče …

6. Lahko pomaga z gibanjem gor in dol

Tako moški in ženske obožujejo občutek, ko jo on zgrabi za boke ter se skupaj prepustita ritmu, ki jima ustreza.

7. Dve različici z njo na vrhu 

Vsak položaj ima kar nekaj različic, le malo pa je takšnih, ki omogočajo tako dramatično spremembo. Če je ženska na vrhu v kavbojski pozi, jo bo lahko moški občudoval po vsem telesu, le majhen obrat z obrnjeno kavbojko pa odpre povsem nov svet.

8. Vedo, da v tem položaju uživajo tudi ženske

Moški dobro vejo, da se lahko ženske, medtem ko so na vrhu, drgnejo ob njih. Lahko ga dolgo poljubljajo in sesajo po obrazu, vratu, prsnem košu …

Več iz te kategorije