0 Deljenj 1604 Ogledov
iStock

Moški s pivskimi trebuhi so veliko boljši ljubimci.

28. December, 2017 22:00
1604 Ogledov

Znanstvena raziskava dokazuje, da znajo moški z obilnejšimi trebuhi v spalnici uprizoriti veliko bolj spektakularno predstavo od suhcev.

Ste prebrali prispevek o tem, kako se učinkovito znebiti maščobnih oblog okrog pasu? Se vam je zahotelo, da bi dejansko poskusili, pa vendarle oklevate, ker se vam zdi, da vam v prispevku nismo povedali celotne zgodbe? Čestitke za intuicijo. Razen višjih tveganj za srčno žilne bolezni, ki so seveda smrtno nevarne, obstaja ena stvar, pri kateri imajo moški s trebuhom dejansko prednost, ki bi si jo želeli vsi.

Boljši so v postelji

Ne gre za to, da se v postelji bolje znajdejo, ker tam preživijo več časa, niti za to, da je za crkljanje fino imeti malo več blazine. Glede na turško raziskavo, ki je sicer nastala že pred leti, naj bi debelušni moški v postelji zdržali dlje. Znanstveniki, ki bi si za svoje zasluge za človeštvo zagotovo zaslužili vsaj Nobelovo nagrado, so primerjali indeks telesne mase moških s spolnimi težavami in tistih brez njih. Rezultat? Debelejši moški so v postelji povprečno zdržali 7,3 minute, suhci pa le 2.

Smo razumeli? Ponovimo: debelejši moški v postelji zdržijo več kot trikrat dlje od suhcev. Hkrati se je izkazalo, da suhci pogosteje trpijo za prezgodnjim izlivom. Če vam torej tečejo sline ob pogledu na Adonisa s tigrovim pogledom, ki je na sosednjem trenažerju v fitnesu pravkar dvignil 130 kg, si ne delajte utvar, da bo ta pogled obdržal z vami tudi v postelji. Tam se bo najbrž prelevil v pogled kokeršpanijela, ki vam v zadregi hiti razlagati, da navadno zdrži precej dlje in ne more razumeti, zakaj se mu je ta nerodnost pripetila prav z vami.

Znanstvena razlaga za ta pojav

Najbrž se vam vse skupaj zdi precej neverjetno. Navsezadnje je spolna moč povezana z zdravjem in “ni šanse, da je tisti bajsi bolj zdrav od lepega Viktorja v telovadnici”. Res je, vendar ne gre za zdravje. Moški s pivskim trebuščkom ima več ženskega hormona estrogena, ki skrbi za zadrževanje orgazma. Življenje včasih najde čudne načine, da se malo poigra z vami.

Zatorej, dame, zdaj je skrajni čas, da odvrnete pogled od Ronaldovih mišic in začnete pogledovati po pravih moških, kot je Pižama. V postelji bo bolj veselo, pa še obtožujočih pogledov ne bo, če si zvečer namesto telovadbe privoščite sladoled.

Več iz te kategorije