0 Deljenj 56 Ogledov
iStock

Kje moški najpogosteje prevarajo svoje žene?

2. december, 2017 22:35
56 Ogledov

Nekateri prostori ali dogodki so kot ustvarjeni za iskanje potencialnih partnerjev za eno noč. Po velikem škandalu spletne strani Ashley Madison, ki služi prav na račun spodbujanja nezvestobe, ko so hekerji ukradli podatke o njihovih uporabnikih, lahko ugotovimo, da je kar 70 % moških v nekem trenutku prevaralo svoje partnerice.

Kje to najraje počnejo? Zasebni detektivi, ki so jih najele ženske v dvomih, so sestavili naslednji seznam prostorov, kjer bodo moški najpogosteje nezvesti.

1. Bar ali nočni klub

Mešanica alkohola in nekoliko bolj temačne atmosfere so bari, diskoteke in nočni klubi, skratka idealni prostori za začetek avanture. V raziskavi profesorice Anne Campbell z Univerze v Durhamu je od 1000 vprašanih moških kar polovica izjavila, da so imeli avanturo za eno noč, potem ko so v nočnem lokalu spoznali dekle, ki jim je bilo všeč.

2. Poslovno okolje je postalo ljubezensko

Pisarniške avanture so zelo pogoste. Kar 40 odstotkov moških, ki vara, je svojo ljubimko našlo v delovnem okolju. To se dogaja zato, ker so si že tako blizu in veliko časa preživljajo skupaj, včasih pa k avanturi prispeva tudi stres, zaradi katerega so moški prepričani, da je ljubimkanje v delovnem okolju sprejemljivo. Službena pot, zabava s sodelavci in pozen delovnik so največja priložnost za vse, ki si želijo skoka čez plot.

3. Fantovščine in zadnji dnevi pred poroko

Vsaj tretjina mladih ženinov na svoji fantovščini prevara svoje bodoče žene. Gre za strah, da bodo preostanek svojega življenja preživeli le z eno žensko in želijo to vsaj simbolično obeležiti s skokom čez plot. Navadno se avantura ne ustavi pri objemih striptizet, saj je to »zadnja priložnost za seks, preden bo vsega konec«.

4. Veselje na poroki je zelo mamljivo tudi za tiste v zvezi

Morda vas bo presenetilo, da je kar tretjina moških, ki je obiskala poroko brez svoje partnerice, tam izkoristilo priložnost za skok čez plot. Nekateri od moških, ki so jih pri tem zasačili, so pozneje priznali, da so jih zanesli veselo vzdušje, nekaj alkohola in dobra zabava.

5. Telovadnica, prepolna ozkih pajkic in hormonov

Oprijeta oblačila, znoj in podivjani hormoni lahko vašemu moškemu nekoliko spremenijo načrte glede telovadbe, ki jo je imel v mislih, ko se je odpravil v fitnes. Zato morda ne bi bilo slabo, če se mu v telovadnici pridružite. Če že hormoni delujejo, na delajo v vaš prid.

6. Družabna omrežja

V komunikacijski dobi je vse prelahko nekomu poslati hitro sporočilo, tudi z na videz lahkotno opolzko šalo ali namigovanjem. Tisti, ki se varanja lotevajo namerno, na družabnih omrežjih pogosto prevzamejo drugo identiteto. Pri tem niso nevarne le storitve za zmenkarije tipa Tinder, tudi običajen Facebook je lahko zelo dobro orodje za flirtanje.

7. S tesnimi prijatelji

Če ima vaš moški prijatelja, ki vara svojo ženo in z njim preživi veliko časa, se mu bo tovrstno vedenje zdelo povsem sprejemljivo. Zato bo najbrž začel afero s svojo prijateljico, sodelavko ali sosedo, da ne bo sumljivo, če se z njimi pojavi v javnosti.

 

8. Povsod, kjer je zabava

Koncert, zabava, vikend s prijatelji … celo na skupnem dopustu bo morda vaš moški prestopil mejo med zabavo in varanjem. Pogosto tega niti ne načrtujejo, ampak se jim preprosto kar zgodi. Ples s simpatičnim dekletom na koncertu lahko prerase v avanturo, še preden se tega zavesta.

Mogoče vas bo zanimalo

Kdo napada Mariborčanke? Včeraj napadene in okradene kar štiri!
Črno
5 Ogledov
Črno
5 Ogledov

Kdo napada Mariborčanke? Včeraj napadene in okradene kar štiri!

Marjanca Scheicher - 15. december, 2017 11:50

Iz Maribora poročajo o več krajah - tarče so bile ženske. Včeraj, malo po 17. uri, sta dva neznana moška na avtobusnem postajališču ob križišču Ceste proletarskih…

20-letnik streljal s kalašnikovim, posredovali so policisti
Črno
5 Ogledov
Črno
5 Ogledov

20-letnik streljal s kalašnikovim, posredovali so policisti

Marjanca Scheicher - 15. december, 2017 11:42

20-letnik je v zrak iz puške kalašnikov izstrelil več nabojev in s tem prestrašil vaščane. Policisti PP Kočevje so včeraj v večernem času pri rednem delu na…

Danes pogreb Jerneja Šugmana
Rumeno
4 Ogledov
Rumeno
4 Ogledov

Danes pogreb Jerneja Šugmana

Marjanca Scheicher - 15. december, 2017 8:08

Danes bodo Jerneja Šugmana na poslednjo pot pospremili na ljubljanskih Žalah. Prekmalu preminuli igralec Jernej Šugman je umrl za posledicami srčne kapi, pomoč, ki so mu jo…

Več iz te kategorije