0 Deljenj 116 Ogledov
iStock

Kje moški najpogosteje prevarajo svoje žene?

2. december, 2017 22:35
116 Ogledov

Nekateri prostori ali dogodki so kot ustvarjeni za iskanje potencialnih partnerjev za eno noč. Po velikem škandalu spletne strani Ashley Madison, ki služi prav na račun spodbujanja nezvestobe, ko so hekerji ukradli podatke o njihovih uporabnikih, lahko ugotovimo, da je kar 70 % moških v nekem trenutku prevaralo svoje partnerice.

Kje to najraje počnejo? Zasebni detektivi, ki so jih najele ženske v dvomih, so sestavili naslednji seznam prostorov, kjer bodo moški najpogosteje nezvesti.

1. Bar ali nočni klub

Mešanica alkohola in nekoliko bolj temačne atmosfere so bari, diskoteke in nočni klubi, skratka idealni prostori za začetek avanture. V raziskavi profesorice Anne Campbell z Univerze v Durhamu je od 1000 vprašanih moških kar polovica izjavila, da so imeli avanturo za eno noč, potem ko so v nočnem lokalu spoznali dekle, ki jim je bilo všeč.

2. Poslovno okolje je postalo ljubezensko

Pisarniške avanture so zelo pogoste. Kar 40 odstotkov moških, ki vara, je svojo ljubimko našlo v delovnem okolju. To se dogaja zato, ker so si že tako blizu in veliko časa preživljajo skupaj, včasih pa k avanturi prispeva tudi stres, zaradi katerega so moški prepričani, da je ljubimkanje v delovnem okolju sprejemljivo. Službena pot, zabava s sodelavci in pozen delovnik so največja priložnost za vse, ki si želijo skoka čez plot.

3. Fantovščine in zadnji dnevi pred poroko

Vsaj tretjina mladih ženinov na svoji fantovščini prevara svoje bodoče žene. Gre za strah, da bodo preostanek svojega življenja preživeli le z eno žensko in želijo to vsaj simbolično obeležiti s skokom čez plot. Navadno se avantura ne ustavi pri objemih striptizet, saj je to »zadnja priložnost za seks, preden bo vsega konec«.

4. Veselje na poroki je zelo mamljivo tudi za tiste v zvezi

Morda vas bo presenetilo, da je kar tretjina moških, ki je obiskala poroko brez svoje partnerice, tam izkoristilo priložnost za skok čez plot. Nekateri od moških, ki so jih pri tem zasačili, so pozneje priznali, da so jih zanesli veselo vzdušje, nekaj alkohola in dobra zabava.

5. Telovadnica, prepolna ozkih pajkic in hormonov

Oprijeta oblačila, znoj in podivjani hormoni lahko vašemu moškemu nekoliko spremenijo načrte glede telovadbe, ki jo je imel v mislih, ko se je odpravil v fitnes. Zato morda ne bi bilo slabo, če se mu v telovadnici pridružite. Če že hormoni delujejo, na delajo v vaš prid.

6. Družabna omrežja

V komunikacijski dobi je vse prelahko nekomu poslati hitro sporočilo, tudi z na videz lahkotno opolzko šalo ali namigovanjem. Tisti, ki se varanja lotevajo namerno, na družabnih omrežjih pogosto prevzamejo drugo identiteto. Pri tem niso nevarne le storitve za zmenkarije tipa Tinder, tudi običajen Facebook je lahko zelo dobro orodje za flirtanje.

7. S tesnimi prijatelji

Če ima vaš moški prijatelja, ki vara svojo ženo in z njim preživi veliko časa, se mu bo tovrstno vedenje zdelo povsem sprejemljivo. Zato bo najbrž začel afero s svojo prijateljico, sodelavko ali sosedo, da ne bo sumljivo, če se z njimi pojavi v javnosti.

 

8. Povsod, kjer je zabava

Koncert, zabava, vikend s prijatelji … celo na skupnem dopustu bo morda vaš moški prestopil mejo med zabavo in varanjem. Pogosto tega niti ne načrtujejo, ampak se jim preprosto kar zgodi. Ples s simpatičnim dekletom na koncertu lahko prerase v avanturo, še preden se tega zavesta.

Mogoče vas bo zanimalo

David in Mojca o seksu med menstruacijo (samo za 18+)
David & Mojca
5 Ogledov
David & Mojca
5 Ogledov

David in Mojca o seksu med menstruacijo (samo za 18+)

Andrej Andrej - 21. marec, 2018 22:00

[caption id="attachment_12155" align="alignnone" width="3863"] David, 31[/caption] Menstruacija TOKRAT NISEM POTREBOVAL VELIKO ČASA, DA BI PO TUJIH SPLETNIH STRANEH PREGLEDAL NAJNOVEJŠE (SEKS) RAZISKAVE. IDEJO SEM PREJEL KAR NA…

Triki, kako hitro zaspati
Lifestyle
6 Ogledov
Lifestyle
6 Ogledov

Triki, kako hitro zaspati

T.U.L. - 21. marec, 2018 20:15

Mnogo ljudi ima težave s tem, kako zaspati. Težko se sprostijo, nikakor ne morejo odklopiti misli ter se potopiti v svet sanj. Obstaja par odličnih načinov, da…

ZA GORANOVO (30) SMRT KRIVIJO SLOVENIJO Prišel je dan usode, ko si kljub borbi zapustil ta svet
Novice
6 Ogledov
Novice
6 Ogledov

ZA GORANOVO (30) SMRT KRIVIJO SLOVENIJO Prišel je dan usode, ko si kljub borbi zapustil ta svet

skandal1 - 21. marec, 2018 17:39

Poročali smo, da nas je v 31. letu starosti zapustil Goran Knežević, bivši vrhunski športnik, ki je izgubil dolgoletno bitko z rakom.  Goran je 10 let nazaj…

Več iz te kategorije

David in Mojca (samo za 18+)
David & Mojca
10 Ogledov
10 Ogledov

David in Mojca (samo za 18+)

Andrej Andrej - 21. marec, 2018 15:30
Ali je bolje spati z ali brez nogavic?
Lifestyle
8 Ogledov
8 Ogledov

Ali je bolje spati z ali brez nogavic?

T.U.L. - 21. marec, 2018 15:04
Viole medijem: J**bite se!
Viralno
10 Ogledov
10 Ogledov

Viole medijem: J**bite se!

Andrej Andrej - 21. marec, 2018 14:14