0 Deljenj 18 Ogledov
iStock

Katero barvo glede na horoskop izbrati za poroko

18. maj, 2018 14:00
18 Ogledov

Da bi bila vaša poroka lepa in posebna, morate razmisiti o tem, kar vam je všeč in vam značajsko odgovarja. Zelo pomembno pa je tudi, da preverite, kaj vam govori horoskop, piše 24sata.hr.

Ribi
Barvna paleta, ki jo izberete za svojo poroko, mora izžarevati to, kako dolgo ste sanjali o svojem velikem dnevu. Ste vodni znak, zato sezite po barvah, ki so tekoče in pomirjujoče kot voda – temno modra, koralna in peskasto bež barva.

Pri izbiri okraskov in oblačil upoštevajte mehke, zračne tkanine, kot sta svila in til, da boste dopolnili to sanjsko vzdušje.

Oven

Krepak astrološki znak, kot je oven, mora imeti tudi krepko barvno paleto. Najboljše barve za izbor poroke so razni odtenki rdeče. Največje vprašanje je, ali izbrati močno rdečo barvo krvi ali temno rdečo barve češnje. Vaš cilj je presenetiti ljudi. Naj vas ne skrbi središče pozornosti, močni odtenki se izvrstno ujemajo z vašo drzno osebnostjo.

Bik

Ženske, rojene v znamenju bika, so zelo usklajene z naravo in njenimi barvnimi toni, zato izbor žajblja v kombinaciji z biserno belo barvo ni nenavaden prizor. Pri dekoriranju izberejo mah, perje, kristale in cvetje v enakih tonih.

Dvojčka

Vi ste nevesta, ki ne more skriti nasmeha na obrazu. Ste optimistični, sreča in užitek pa sta eden izmed vaših glavnih ciljev v življenju, zato barvna paleta za vašo poroko odslikava vaš značaj – rumena barva, piše YourTango.

Ste znak, ki ga barve spodbujajo in jih tudi scier povezujete s pozitivnimi občutki, zato morate te barve vključiti v vašo poroko, saj gre za enega najsrečnejših dni v vašem življenju.

Rak

Rakica je klasična mlada ženska, ki želi tradicionalno barvno paleto, ki bo pokazala vašo ljubko naravo. Paleta, ki jo izberete, želite, da je prefinjena in prijetna, namesto da bi postala kamen spotike v ambientu, ki ste ga izbrali za svojo poroko. To so barve sivke in sivo modre barve.

Želite si, da je vaša poroka polna čustev in ljubezni ter da imate pravo barvno paleto, da dopolni vaš slog. Gostom želite pokazati, koliko pozornosti ste namenili velikemu dnevu.

Lev

Levinja je glamurozna in potrebuje kraljevsko paleto barv, s katero lahko pokaže svojo eleganco, strast in dramatičnost. V svojo poroko boste vključili bogate in luksuzne barve kraljevsko modre, smaragdno zelene, zlate in rdeči rubin. Navdih boste našli v draguljih. Zlate barve so lahko videti poceni, zato v tej zlati paleti sodelujejo majhni zlati okraski.

Devica

Ženske v tem znamenju se pri načrtovanju poroke držite pregovora – manj je več. Nikoli vam niso bile všeč poroke z veliko okraskov (baloni, cvetje ali polno prtičkov). Vaša barvna paleta je na ravni minimalizma. Olivno zelena in odtenki sive.

Tehtnica

Vaša poroka je nekaj, o čemer ste vedno sanjali, in zdaj, ko ste tako blizu, boste storili vse, da bo popolno. Barvna paleta, ki se vam povsem prilega, je zelena, roza in modra ter kremasto bela.

K tem nežnim barvam dodajte različne teksture, kot so svila, žamet in til, ki bodo še dodatno okrepili vašo obleko in prostor, v katerem je poroka.

Škorpijon

Paleta barv, ki jo boste izbrale ženske v znamenju škorpijona, bo gostom pokazala strast in obilo čustev, s katerimi ste ravnokar napolnjeni.

Temno rdeče in razkošne oranžne barve lahko vzbujajo različne občutke. Ravno zato, ker so škorpijonke zelo samozavestne, lahko to prav one vključijo v svojo poroko.

Strelec

Strelkam ustrezajo vse barve in lahko oblečejo, kar jim srce poželi. Toda ker vas bolj zanimajo medeni tedni kot pa poroka, boste najverjetneje izbrale svetlejše tone na poročni slovesnosti, ki bodo dopolnjevali belo obleko.

Monokromatska shema kombiniranja barv je najpreprostejša od vseh kombinacij in uporablja samo eno barvo, ki jo ponovimo v različnih intenzivnostih in svetlostih. Ta način okraševanja bo ženska v znamenju strelca verjetno tudi izbrala.

Kozorog

Ženske kozoroginje bodo veliko več časa posvetile načrtovanju medenih tednov kot pa sami poroki, zato je logično, da bodo izbrale preprosto barvno paleto, ki jo je mogoče kombinirati z vsem.

Kozoroginje lahko uporabljajo vse odtenke barv, da poudarijo podrobnosti svojih poročnih oblek, nakita, okraskov ali mize.

Vodnar

Vodnarke ljubijo tradicionalne poroke, zato mora biti takšna tudi barvna paleta. Toda hkrati jih pritegnejo tudi različni sodobni elementi.

Vaša poroka bo videti super z moderno barvno paleto, del katere sta denimo barvi neon modra ali kraljevska vijolična, ali kaj bolj živahnega, kot so denimo geometrijski vzorci ali asimetrične črte.

 

Mogoče vas bo zanimalo

Z zdravimi navadami zmanjšajte tveganje za srčno kap
Lifestyle
9 Ogledov
Lifestyle
9 Ogledov

Z zdravimi navadami zmanjšajte tveganje za srčno kap

T.U.L. - 21. maj, 2018 16:30

Za boleznimi srca vsako leto umre skoraj sedemnajst milijonov ljudi. Ampak se lahko osemdeset odstotkov teh bolezni prepreči s spreminjanjem življenjskega sloga. Ključni vzroki so pomanjkanje gibanja,…

Migranti: čez vikend 100 novih, eden se je utopil
Črno
4 Ogledov
Črno
4 Ogledov

Migranti: čez vikend 100 novih, eden se je utopil

Andrej Andrej - 21. maj, 2018 15:46

Slovenska obmejna policija je imela med vikendom polne roke dela z migranti. Prijeli so 88 migrantov, ki so nelegalno vstopili v državo. Eden od migrantov se je…

Zdaj lahko poskusi vsak: Politična igra, ki je preplavila Slovenijo
Viralno
6 Ogledov
Viralno
6 Ogledov

Zdaj lahko poskusi vsak: Politična igra, ki je preplavila Slovenijo

User One - 21. maj, 2018 15:11

Dva tedna pred parlamentarnimi volitvami je splet preplavila računalniška animacija, v kateri se lahko igralci pomerijo v vlogi političnih playerjev. Pomerite se lahko v določanju višine pokojnin,…

Več iz te kategorije