0 Deljenj 86 Ogledov
iStock

Katero barvo glede na horoskop izbrati za poroko

18. maj, 2018 14:00
86 Ogledov

Da bi bila vaša poroka lepa in posebna, morate razmisiti o tem, kar vam je všeč in vam značajsko odgovarja. Zelo pomembno pa je tudi, da preverite, kaj vam govori horoskop, piše 24sata.hr.

Ribi
Barvna paleta, ki jo izberete za svojo poroko, mora izžarevati to, kako dolgo ste sanjali o svojem velikem dnevu. Ste vodni znak, zato sezite po barvah, ki so tekoče in pomirjujoče kot voda – temno modra, koralna in peskasto bež barva.

Pri izbiri okraskov in oblačil upoštevajte mehke, zračne tkanine, kot sta svila in til, da boste dopolnili to sanjsko vzdušje.

Oven

Krepak astrološki znak, kot je oven, mora imeti tudi krepko barvno paleto. Najboljše barve za izbor poroke so razni odtenki rdeče. Največje vprašanje je, ali izbrati močno rdečo barvo krvi ali temno rdečo barve češnje. Vaš cilj je presenetiti ljudi. Naj vas ne skrbi središče pozornosti, močni odtenki se izvrstno ujemajo z vašo drzno osebnostjo.

Bik

Ženske, rojene v znamenju bika, so zelo usklajene z naravo in njenimi barvnimi toni, zato izbor žajblja v kombinaciji z biserno belo barvo ni nenavaden prizor. Pri dekoriranju izberejo mah, perje, kristale in cvetje v enakih tonih.

Dvojčka

Vi ste nevesta, ki ne more skriti nasmeha na obrazu. Ste optimistični, sreča in užitek pa sta eden izmed vaših glavnih ciljev v življenju, zato barvna paleta za vašo poroko odslikava vaš značaj – rumena barva, piše YourTango.

Ste znak, ki ga barve spodbujajo in jih tudi scier povezujete s pozitivnimi občutki, zato morate te barve vključiti v vašo poroko, saj gre za enega najsrečnejših dni v vašem življenju.

Rak

Rakica je klasična mlada ženska, ki želi tradicionalno barvno paleto, ki bo pokazala vašo ljubko naravo. Paleta, ki jo izberete, želite, da je prefinjena in prijetna, namesto da bi postala kamen spotike v ambientu, ki ste ga izbrali za svojo poroko. To so barve sivke in sivo modre barve.

Želite si, da je vaša poroka polna čustev in ljubezni ter da imate pravo barvno paleto, da dopolni vaš slog. Gostom želite pokazati, koliko pozornosti ste namenili velikemu dnevu.

Lev

Levinja je glamurozna in potrebuje kraljevsko paleto barv, s katero lahko pokaže svojo eleganco, strast in dramatičnost. V svojo poroko boste vključili bogate in luksuzne barve kraljevsko modre, smaragdno zelene, zlate in rdeči rubin. Navdih boste našli v draguljih. Zlate barve so lahko videti poceni, zato v tej zlati paleti sodelujejo majhni zlati okraski.

Devica

Ženske v tem znamenju se pri načrtovanju poroke držite pregovora – manj je več. Nikoli vam niso bile všeč poroke z veliko okraskov (baloni, cvetje ali polno prtičkov). Vaša barvna paleta je na ravni minimalizma. Olivno zelena in odtenki sive.

Tehtnica

Vaša poroka je nekaj, o čemer ste vedno sanjali, in zdaj, ko ste tako blizu, boste storili vse, da bo popolno. Barvna paleta, ki se vam povsem prilega, je zelena, roza in modra ter kremasto bela.

K tem nežnim barvam dodajte različne teksture, kot so svila, žamet in til, ki bodo še dodatno okrepili vašo obleko in prostor, v katerem je poroka.

Škorpijon

Paleta barv, ki jo boste izbrale ženske v znamenju škorpijona, bo gostom pokazala strast in obilo čustev, s katerimi ste ravnokar napolnjeni.

Temno rdeče in razkošne oranžne barve lahko vzbujajo različne občutke. Ravno zato, ker so škorpijonke zelo samozavestne, lahko to prav one vključijo v svojo poroko.

Strelec

Strelkam ustrezajo vse barve in lahko oblečejo, kar jim srce poželi. Toda ker vas bolj zanimajo medeni tedni kot pa poroka, boste najverjetneje izbrale svetlejše tone na poročni slovesnosti, ki bodo dopolnjevali belo obleko.

Monokromatska shema kombiniranja barv je najpreprostejša od vseh kombinacij in uporablja samo eno barvo, ki jo ponovimo v različnih intenzivnostih in svetlostih. Ta način okraševanja bo ženska v znamenju strelca verjetno tudi izbrala.

Kozorog

Ženske kozoroginje bodo veliko več časa posvetile načrtovanju medenih tednov kot pa sami poroki, zato je logično, da bodo izbrale preprosto barvno paleto, ki jo je mogoče kombinirati z vsem.

Kozoroginje lahko uporabljajo vse odtenke barv, da poudarijo podrobnosti svojih poročnih oblek, nakita, okraskov ali mize.

Vodnar

Vodnarke ljubijo tradicionalne poroke, zato mora biti takšna tudi barvna paleta. Toda hkrati jih pritegnejo tudi različni sodobni elementi.

Vaša poroka bo videti super z moderno barvno paleto, del katere sta denimo barvi neon modra ali kraljevska vijolična, ali kaj bolj živahnega, kot so denimo geometrijski vzorci ali asimetrične črte.

 

Mogoče vas bo zanimalo

SVOJCI GA POGREŠAJO Antona so nazadnje videli, ko se je odpeljal z doma
Črno
3 Ogledov
Črno
3 Ogledov

SVOJCI GA POGREŠAJO Antona so nazadnje videli, ko se je odpeljal z doma

User One - 15. avgust, 2018 22:51

 Svojci pogrešajo 50-letnega Antona Kodriča iz Zagorice pri Rovah. Kot so sporočili s Policijske uprave Ljubljana, je Kodrič v torek okoli 9.30 odpeljal od doma z vozilom…

POČILO MED ZNANKAMA Kršiteljica po dejanju zapustila blok
Črno
5 Ogledov
Črno
5 Ogledov

POČILO MED ZNANKAMA Kršiteljica po dejanju zapustila blok

User One - 15. avgust, 2018 17:45

V torek okoli 20. ure so policisti prejeli prijavo o grožnji z orožjem na Rusjanovem trgu. Sprli naj bi se znanki, nato pa naj bi ena od…

TO SO OBRAZI ŽRTEV NAJBOLJ SMRTONOSNE NESREČE V EVROPI Razkrita šokantna fotografija mostu, preden se je porušil
Črno
5 Ogledov
Črno
5 Ogledov

TO SO OBRAZI ŽRTEV NAJBOLJ SMRTONOSNE NESREČE V EVROPI Razkrita šokantna fotografija mostu, preden se je porušil

User One - 15. avgust, 2018 17:19

Reševalci v Genovi so našli že 42 smrtnih žrtev torkovega zrušenja viadukta, je sporočil državni tožilec Francesco Cozzi. Ranjenih je 16 ljudi, od tega jih je 12…

Več iz te kategorije