0 Deljenj 24 Ogledov
iStock

Kako preprosto do letalskega sedeža v poslovnem razredu?

10. februar, 2018 15:00
24 Ogledov

Če smo res pošteni, prav nihče na letalu ne uživa, ko leti v ekonomskem razredu. Sedeži so natlačeni, ni prostora za noge, hrane je premalo (glede na njen okus je včasih še to preveč) izbira filmov je zanič ali pa je sploh ni.

Najbrž ste si ob tem že velikokrat zaželeli, da bi lahko nadgradili svojo vozovnico v prvi ali poslovni razred.

No, rešitev je veliko bolj preprosta, kot si mislite. Ne vključuje dodatnega plačevanja ali nerganja, rešitev je namreč lahko tudi v vašem sedežu.

Slab sedež poveča možnosti

Rick Brown, avtor knjige »Kiss My Baggage Fees! Kako biti iznajdljiv potovalni hacker«, trdi, da imate vedno pravico zahtevati nov sedež, če je ta, na katerem sedite, nekoliko zdelan.

Za news.com.au je povedal: »Če je vaš sedež v slabem stanju, lahko vedno zaprosite za novega. Če v ekonomskem sedežu ni na voljo drugih sedežev, vas morajo prestaviti v boljši razred.«

Če se vam to zdi nekoliko preveč dobro, da bi bilo res, obstajajo tudi dokazi. Points Guy, strokovnjak za potovalne milje in lojalnostne sheme letalskih družb piše tudi blog. Tam je potrdil, da trik s polomljenim sedežem deluje.

»Bil sem na številnih popolnoma polnih poletih, kjer so potnike s polomljenih sedežev prerazporedili v poslovni ali prvi razred, saj so bili prosti sedeži le še tam. Seveda za to potrebujete obilo sreče«.

To ne pomeni, da bi morali zato namerno zlomiti svoj sedež; takšnega vedenja seveda ne priporočamo. Vendar če se vam zdi, da je sedež nekoliko zrahljan, se ne nagiba pravilno ali pa se naslonjala za roke majejo, na pomoč pokličite kabinsko osebje.

Morda vam bo uspelo in boste jedli ter uživali skupaj z elito. Kako lepo.

Mogoče vas bo zanimalo

David in Mojca (samo za 18+)
David & Mojca
9 Ogledov
David & Mojca
9 Ogledov

David in Mojca (samo za 18+)

Andrej Andrej - 21. februar, 2018 13:30

David in Mojca, nekdanja ljubimca, ponovno v bitki spolov - tudi tokrat odkrito in brez dlake na jeziku (!) o analnem seksu. Nocoj, ob 22. uri. NE…

NOVE PODROBNOSTI NARKOMANSKE GROZLJIVKE Oskrunil je Vlatkino truplo, še vedno jo ima rad
Črno
4 Ogledov
Črno
4 Ogledov

NOVE PODROBNOSTI NARKOMANSKE GROZLJIVKE Oskrunil je Vlatkino truplo, še vedno jo ima rad

skandal1 - 21. februar, 2018 13:24

MARIBOR - Na mariborskem sodišču je danes potekal predobravnavni narok zoper 35-letnega Bojana Sepa, ki ga obtožnica bremeni za umor deset let starejše nekdanje partnerice Vlatko septembra lani v…

Kako ponovno prebuditi strast v zvezi
Lifestyle
4 Ogledov
Lifestyle
4 Ogledov

Kako ponovno prebuditi strast v zvezi

T.U.L. - 21. februar, 2018 13:10

Je vaša zveza zašla v monotonijo? Potrebno je samo malo romantike za boljše vzdušje. Čeprav pravijo, da romantika ni ravno način življenja, ampak vseeno pa v zvezo…

Več iz te kategorije