0 Deljenj 277 Ogledov

PEŠKA UMRLA, VOZNIK POBEGNIL Z odprto glavo je ležala na cesti, kaj tako groznega pa še ne

10. februar, 2018 11:14
277 Ogledov

KRŠKO, ČRNOMELJ – Policisti so na območju Črnomlja izsledili 60-letnega voznika tovornega vozila, ki je bil v Krškem udeležen v prometni nesreči, v kateri je umrla peška, so sporočili s Policijske uprave (PU) Novo mesto. Še vedno pa niso razjasnjene vse okoliščine nesreče, zato policija očividce, ki še niso poklicali, ponovno poziva k pomoči.

”Česa bolj groznega se nisem videla. Mrtva ženska z odprto glavo na cesti! Pa se folk vozi mimo!! Obvozijo in mimo! Stojijo na pločniku, pa ne pokličejo reševalcev! Ljudje smo res gnoji,” se je glasil eden izmed zapisov na družabnem omrežju.
Predvsem pozivajo voznika osebnega avtomobila temno modre barve, ki se je takoj po nesreči ustavil na kraju in pozneje odpeljal, da pokliče na številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih se je nesreča zgodila malo pred 10. uro na Cesti krških žrtev v Krškem. Voznik tovornega vozila je na prehodu za pešce trčil v 61-letno peško iz Krškega, ki je prečkala cesto. Voznik tovornega vozila z območja Ljubljane je po trčenju nadaljeval z vožnjo.

Policisti so takoj začeli z iskanjem povzročitelja nesreče. Po pregledu nadzornih kamer, sledi nesreče in številnih informacij občanov, ki so se odzvali na poziv policije, so povzročitelja izsledili na območju Črnomlja.

O nesreči sta bili obveščeni preiskovalna sodnica in okrožna državna tožilka, ki sta si kraj prometne nesreče tudi ogledali. Okoliščine policisti sicer še preiskujejo in bodo po zaključeni preiskavi o ugotovitvah in izsledkih seznanili pristojno tožilstvo, so še sporočili z novomeške policijske uprave.

Mogoče vas bo zanimalo

VIDEO: MASAKER NA FAKULTETI, 17 JE MRTVIH Vladislav ustrelil vsakega, ki mu je prišel na pot
Črno
27 Ogledov
Črno
27 Ogledov

VIDEO: MASAKER NA FAKULTETI, 17 JE MRTVIH Vladislav ustrelil vsakega, ki mu je prišel na pot

User One - 17. oktober, 2018 18:29

Današnjega incidenta na politehnični srednji šoli na ukrajinskem polotoku Krim, ki je po zadnjih podatkih zahteval 17 smrtnih žrtev, preiskovalci ne obravnavajo več kot teroristični napad, ampak kot…

LEGENDE NI VEČ Za vedno se je poslovila Lidija Sotlar
Rumeno
46 Ogledov
Rumeno
46 Ogledov

LEGENDE NI VEČ Za vedno se je poslovila Lidija Sotlar

User One - 17. oktober, 2018 17:00

V torek je v starosti 89 let umrla legendarna balerina Lidija Sotlar, so  sporočili iz njenega prijateljskega kroga. V svoji bogati karieri je ustvarila okoli 60 nosilnih, tako lirskih…

VIDEO: NA POLITEHNIČNI FAKULTETI PRIŠLO DO EKSPLOZIJE, VEČ JE MRTVIH Gledala sem kako je priajteljica umrla
Črno
90 Ogledov
Črno
90 Ogledov

VIDEO: NA POLITEHNIČNI FAKULTETI PRIŠLO DO EKSPLOZIJE, VEČ JE MRTVIH Gledala sem kako je priajteljica umrla

User One - 17. oktober, 2018 14:14

Na politehnični fakulteti v mestu Kerč na ukrajinskem polotoku Krim je danes odjeknila eksplozija doma izdelane eksplozivne naprave, pri čemer je podatkih ruskih oblasti umrlo najmanj deset…

Več iz te kategorije