0 Deljenj 175 Ogledov

PEŠKA UMRLA, VOZNIK POBEGNIL Z odprto glavo je ležala na cesti, kaj tako groznega pa še ne

10. februar, 2018 11:14
175 Ogledov

KRŠKO, ČRNOMELJ – Policisti so na območju Črnomlja izsledili 60-letnega voznika tovornega vozila, ki je bil v Krškem udeležen v prometni nesreči, v kateri je umrla peška, so sporočili s Policijske uprave (PU) Novo mesto. Še vedno pa niso razjasnjene vse okoliščine nesreče, zato policija očividce, ki še niso poklicali, ponovno poziva k pomoči.

”Česa bolj groznega se nisem videla. Mrtva ženska z odprto glavo na cesti! Pa se folk vozi mimo!! Obvozijo in mimo! Stojijo na pločniku, pa ne pokličejo reševalcev! Ljudje smo res gnoji,” se je glasil eden izmed zapisov na družabnem omrežju.
Predvsem pozivajo voznika osebnega avtomobila temno modre barve, ki se je takoj po nesreči ustavil na kraju in pozneje odpeljal, da pokliče na številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih se je nesreča zgodila malo pred 10. uro na Cesti krških žrtev v Krškem. Voznik tovornega vozila je na prehodu za pešce trčil v 61-letno peško iz Krškega, ki je prečkala cesto. Voznik tovornega vozila z območja Ljubljane je po trčenju nadaljeval z vožnjo.

Policisti so takoj začeli z iskanjem povzročitelja nesreče. Po pregledu nadzornih kamer, sledi nesreče in številnih informacij občanov, ki so se odzvali na poziv policije, so povzročitelja izsledili na območju Črnomlja.

O nesreči sta bili obveščeni preiskovalna sodnica in okrožna državna tožilka, ki sta si kraj prometne nesreče tudi ogledali. Okoliščine policisti sicer še preiskujejo in bodo po zaključeni preiskavi o ugotovitvah in izsledkih seznanili pristojno tožilstvo, so še sporočili z novomeške policijske uprave.

Mogoče vas bo zanimalo

Z zdravimi navadami zmanjšajte tveganje za srčno kap
Lifestyle
1 Ogledov
Lifestyle
1 Ogledov

Z zdravimi navadami zmanjšajte tveganje za srčno kap

T.U.L. - 21. maj, 2018 16:30

Za boleznimi srca vsako leto umre skoraj sedemnajst milijonov ljudi. Ampak se lahko osemdeset odstotkov teh bolezni prepreči s spreminjanjem življenjskega sloga. Ključni vzroki so pomanjkanje gibanja,…

Migranti: čez vikend 100 novih, eden se je utopil
Črno
4 Ogledov
Črno
4 Ogledov

Migranti: čez vikend 100 novih, eden se je utopil

Andrej Andrej - 21. maj, 2018 15:46

Slovenska obmejna policija je imela med vikendom polne roke dela z migranti. Prijeli so 88 migrantov, ki so nelegalno vstopili v državo. Eden od migrantov se je…

Zdaj lahko poskusi vsak: Politična igra, ki je preplavila Slovenijo
Viralno
6 Ogledov
Viralno
6 Ogledov

Zdaj lahko poskusi vsak: Politična igra, ki je preplavila Slovenijo

User One - 21. maj, 2018 15:11

Dva tedna pred parlamentarnimi volitvami je splet preplavila računalniška animacija, v kateri se lahko igralci pomerijo v vlogi političnih playerjev. Pomerite se lahko v določanju višine pokojnin,…

Več iz te kategorije