0 Deljenj 358 Ogledov

PEŠKA UMRLA, VOZNIK POBEGNIL Z odprto glavo je ležala na cesti, kaj tako groznega pa še ne

10. februar, 2018 11:14
358 Ogledov

KRŠKO, ČRNOMELJ – Policisti so na območju Črnomlja izsledili 60-letnega voznika tovornega vozila, ki je bil v Krškem udeležen v prometni nesreči, v kateri je umrla peška, so sporočili s Policijske uprave (PU) Novo mesto. Še vedno pa niso razjasnjene vse okoliščine nesreče, zato policija očividce, ki še niso poklicali, ponovno poziva k pomoči.

”Česa bolj groznega se nisem videla. Mrtva ženska z odprto glavo na cesti! Pa se folk vozi mimo!! Obvozijo in mimo! Stojijo na pločniku, pa ne pokličejo reševalcev! Ljudje smo res gnoji,” se je glasil eden izmed zapisov na družabnem omrežju.
Predvsem pozivajo voznika osebnega avtomobila temno modre barve, ki se je takoj po nesreči ustavil na kraju in pozneje odpeljal, da pokliče na številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih se je nesreča zgodila malo pred 10. uro na Cesti krških žrtev v Krškem. Voznik tovornega vozila je na prehodu za pešce trčil v 61-letno peško iz Krškega, ki je prečkala cesto. Voznik tovornega vozila z območja Ljubljane je po trčenju nadaljeval z vožnjo.

Policisti so takoj začeli z iskanjem povzročitelja nesreče. Po pregledu nadzornih kamer, sledi nesreče in številnih informacij občanov, ki so se odzvali na poziv policije, so povzročitelja izsledili na območju Črnomlja.

O nesreči sta bili obveščeni preiskovalna sodnica in okrožna državna tožilka, ki sta si kraj prometne nesreče tudi ogledali. Okoliščine policisti sicer še preiskujejo in bodo po zaključeni preiskavi o ugotovitvah in izsledkih seznanili pristojno tožilstvo, so še sporočili z novomeške policijske uprave.

Mogoče vas bo zanimalo

VIDEO: Živalska farma v vladni stranki: šef, magister prašičjerje, mu je rekel: prašiček
Škandal
585 Ogledov
Škandal
585 Ogledov

VIDEO: Živalska farma v vladni stranki: šef, magister prašičjerje, mu je rekel: prašiček

User One - 23. januar, 2019 21:09

Na omrežjih je vzniknila vrsta zabavnih komentarjev, v katerih pisci opozarjajo na lapsus predsednika parlamenta Dejana Židana, ki je v vlogi predsednika vladne stranke SD na vrhuncu…

Zasegli za četrt milijona evrov konoplje
Črno
10 Ogledov
Črno
10 Ogledov

Zasegli za četrt milijona evrov konoplje

bogdan sajovic - 23. januar, 2019 15:10

Policisti so v nedeljo na mejnem prehodu Gruškovje pri 31-letnem državljanu Črne gore, ki je vozil avtobus kosovske registracije, odkrili skoraj 25 kilogramov prepovedane konoplje, ki bi…

V gostilniškem prepiru je zabodel vrstnika
Črno
11 Ogledov
Črno
11 Ogledov

V gostilniškem prepiru je zabodel vrstnika

bogdan sajovic - 23. januar, 2019 15:05

Policisti so v nedeljo ponoči v gostinskem lokalu v Ribnici obravnavali poskus uboja. Kriminalisti so ugotovili, da sta se v gostinskem lokalu sprla in stepla dva gosta,…

Več iz te kategorije