0 Deljenj 46 Ogledov

PEŠKA UMRLA, VOZNIK POBEGNIL Z odprto glavo je ležala na cesti, kaj tako groznega pa še ne

10. februar, 2018 11:14
46 Ogledov

KRŠKO, ČRNOMELJ – Policisti so na območju Črnomlja izsledili 60-letnega voznika tovornega vozila, ki je bil v Krškem udeležen v prometni nesreči, v kateri je umrla peška, so sporočili s Policijske uprave (PU) Novo mesto. Še vedno pa niso razjasnjene vse okoliščine nesreče, zato policija očividce, ki še niso poklicali, ponovno poziva k pomoči.

”Česa bolj groznega se nisem videla. Mrtva ženska z odprto glavo na cesti! Pa se folk vozi mimo!! Obvozijo in mimo! Stojijo na pločniku, pa ne pokličejo reševalcev! Ljudje smo res gnoji,” se je glasil eden izmed zapisov na družabnem omrežju.
Predvsem pozivajo voznika osebnega avtomobila temno modre barve, ki se je takoj po nesreči ustavil na kraju in pozneje odpeljal, da pokliče na številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih se je nesreča zgodila malo pred 10. uro na Cesti krških žrtev v Krškem. Voznik tovornega vozila je na prehodu za pešce trčil v 61-letno peško iz Krškega, ki je prečkala cesto. Voznik tovornega vozila z območja Ljubljane je po trčenju nadaljeval z vožnjo.

Policisti so takoj začeli z iskanjem povzročitelja nesreče. Po pregledu nadzornih kamer, sledi nesreče in številnih informacij občanov, ki so se odzvali na poziv policije, so povzročitelja izsledili na območju Črnomlja.

O nesreči sta bili obveščeni preiskovalna sodnica in okrožna državna tožilka, ki sta si kraj prometne nesreče tudi ogledali. Okoliščine policisti sicer še preiskujejo in bodo po zaključeni preiskavi o ugotovitvah in izsledkih seznanili pristojno tožilstvo, so še sporočili z novomeške policijske uprave.

Mogoče vas bo zanimalo

Dr. Rok Snežič: Kaj imata skupnega posojilo in pranje denarja?
Nasveti
5 Ogledov
Nasveti
5 Ogledov

Dr. Rok Snežič: Kaj imata skupnega posojilo in pranje denarja?

Andrej Andrej - 21. februar, 2018 14:00

Pisal nam je bralec, ki je priznal, da je spremljal polemiko okrog posojila tujega rezidenta in slovenskih podjetij. Zanima ga, če je res kaznivo dejanje, če tuj…

David in Mojca (samo za 18+)
David & Mojca
11 Ogledov
David & Mojca
11 Ogledov

David in Mojca (samo za 18+)

Andrej Andrej - 21. februar, 2018 13:30

David in Mojca, nekdanja ljubimca, ponovno v bitki spolov - tudi tokrat odkrito in brez dlake na jeziku (!) o analnem seksu. Nocoj, ob 22. uri. NE…

NOVE PODROBNOSTI NARKOMANSKE GROZLJIVKE Oskrunil je Vlatkino truplo, še vedno jo ima rad
Črno
4 Ogledov
Črno
4 Ogledov

NOVE PODROBNOSTI NARKOMANSKE GROZLJIVKE Oskrunil je Vlatkino truplo, še vedno jo ima rad

skandal1 - 21. februar, 2018 13:24

MARIBOR - Na mariborskem sodišču je danes potekal predobravnavni narok zoper 35-letnega Bojana Sepa, ki ga obtožnica bremeni za umor deset let starejše nekdanje partnerice Vlatko septembra lani v…

Več iz te kategorije