0 Deljenj 313 Ogledov
iStock

Kako osvojiti žensko, glede na njeno astrološko znamenje?

7. december, 2017 21:30
313 Ogledov

Fantje, tokrat pridete na vrsto vi!

Večina se poda v osvajalske vode s standardnimi frazami in vprašanji, kot je recimo »Kaj piješ?«. Ampak astrologi svetujejo, da se najprej pozanimate, kaj je »žrtev« po horoskopu. Tako boste led prebili na lažji način, ker jo bo vaše vprašanje oziroma komentar celo zares zanimal.

Ne sliši se slabo. Boste poizkusili?

Poglejmo, katere so tiste prave besede …

  

OVEN

»Živjo, jaz sem … zelo si mi všeč!«

Praktične in samozavestne ovnice nimajo časa za mevže, privlačijo jih moški, ki so direktni in vedo, kaj hočejo.

BIK

»Rad bi ti povedal,  da si v tej obleki res očarljiva!«

Ljudje, ki so rojeni v znamenju bika, imajo radi komplimente. Lahko igrate na vsa njihova čustva … recimo, kako lepo diši, kako dobro pleše ali pa, če ste malo predrzni, da se vam zdi sladka kot tortica.

DVOJČKA

»Zate imam tri vprašanja in če na vsa odgovoriš pritrdilno, mi dovoliš, da plačam pijačo, prav?«

Seveda morate za takšen pristop imeti pripravljena tri kratka, enostavna vprašanja, na katera bo sigurno odgovorila pritrdilno. Ženske, rojene v znamenju dvojčkov, se rade družijo.

RAK

»Na lestvici od ena do deset si čista devetka, jaz pa sem ta en frajer, ki ti manjka.«

Rakice imajo rade moške, ki so samozavestni in se znajo pošaliti. Takšen npričakovan pristop jih bo sigurno navdušil. Če slučajno ne uspe, ne planite takoj na njeno prijateljico. Zaradi tega vas bo rakica za vedno črtala s seznama.

LEV

»Ali si ti lastnica tega lokala? Med vsemi ženskami tukaj si videti kot kraljica.«

Levinje imajo ogromen ego in rade slišijo, da so čudovite. Ampak vseeno ne smete biti preveč “sluzasti” pri deljenju komplimentov.

DEVICA

»Ojla, JLo, kje si?! Iščem te že cel večer!«

Tudi device imajo rade komplimente, posebno zabavne. Ure in ure so porabile za svoj večerni videz, zato je pomembo, da pohvalite njeno frizuro, styling, torbico …

TEHTNICA

»Verjameš v ljubezen na prvi pogled, ali pridem ponovno naokoli?«

Sproščenim vagicam ne rabite govoriti, kako so čudovite in lepe … Pomembno je, da ste simpatični, zabavni in komunikativni. Ne igrajte nekaj, kar niste.

ŠKORPIJON

»Že leta nisem videl ženske, ki se tako dobro premika. Najbrž se ti moški ne morejo upreti!«

Seksi škorpijonkam ni problem slišati, da so privlačne in zapeljive, saj jim je to položeno v zibeljko. Ne bodite nadležni in dolgočasni.

STRELEC

»Vidim, da hodiš na fitnes, saj si v top formi. Koliko dvigneš?«

Čeprav ne hodi v telovadnico se vaša sanjska Strelka za gotovo ukvarja z nekim športom pa boste s tem stavkom najlažje razbili led in začeli s sproščenim pogovorom.

KOZOROG

»Odkar sem te videl, mi nasmeh ne izgine z obraza«

Kozoroginje si želijo moškega, ob katerem se bodo počutile posebne zato pri njih ne delujejo splošne osvajalne poteze ali kakšne polvulgarne izjave. Nikoli ne vztrajajte, da ji boste plačali pijačo, saj so kozoroginje zelo ponosne na svojo neodvisnost.

VODNAR

»Odpravljamo se na super zabavo, greš z nami?«

Vodnarke nenehoma iščejo nova vznemirljiva doživetja, zato jim jih morate nuditi. Lahko se pogovarjata o glasbi, umetnosti, knjigah ali o hrani, pač glede na trenutno lokacijo. Vendar, pozor! Če odkrije, da je vaš najljubši hobi ležanje na kavču, bo hitro odnesla pete. Tovrstnega dolgčasa namreč ne prenaša.

RIBI

»Kako si le zdržala vso noč v teh petah? Izvoli, lahko se nasloniš name in malo odpočiješ.«

Ženske rojene v znaku rib iščejo moškega, ob katerem se bodo počutile varno, pa lahko igrate na to karto. Odprite ji vrata, pridržite plašč in vedno zaželite lepe sanje. Ne padite v skušnjavo in se ne ozirajte za vsako lepotico, ki pride mimo.

Mogoče vas bo zanimalo

Francozi so svetovni prvaki!
Šport
10 Ogledov
Šport
10 Ogledov

Francozi so svetovni prvaki!

Marjanca Scheicher - 15. julij, 2018 19:15

V izredno napetem finalu svetovnega prvenstva v nogometu v Moskvi so lovoriko osvojili galski petelini! Francoska reprezentanca je tako tako kot leta 1998 vnovič premagala Hrvaško in…

VIDEO: Ga prepoznate? Bistričan za ime ponuja 2000 evrov nagrade, priložil tudi video
Črno
4 Ogledov
Črno
4 Ogledov

VIDEO: Ga prepoznate? Bistričan za ime ponuja 2000 evrov nagrade, priložil tudi video

User One - 15. julij, 2018 17:52

Petek 13. je bil črni petek za Luko Leskovarja iz Slovenske Bistrice. Vlomili so mu v hišo, naredili precej škode. Zdaj na facebooku deli posnetke vlomilcev, ki…

Janša Bratuškovi in Cerarju poslal preklic
Novice
10 Ogledov
Novice
10 Ogledov

Janša Bratuškovi in Cerarju poslal preklic

User One - 15. julij, 2018 17:03

Vabila zmagovalne stranke letošnjih parlamentarnih volitev SDS strankam LMŠ, SMC, SAB in NSi so preklicana. Predsednik SDS Janez Janša je popoldne na predsednike vseh naštetih strank, Marjana…

Več iz te kategorije