0 Deljenj 33 Ogledov
iStock

Kako osvojiti žensko, glede na njeno astrološko znamenje?

7. december, 2017 21:30
33 Ogledov

Fantje, tokrat pridete na vrsto vi!

Večina se poda v osvajalske vode s standardnimi frazami in vprašanji, kot je recimo »Kaj piješ?«. Ampak astrologi svetujejo, da se najprej pozanimate, kaj je »žrtev« po horoskopu. Tako boste led prebili na lažji način, ker jo bo vaše vprašanje oziroma komentar celo zares zanimal.

Ne sliši se slabo. Boste poizkusili?

Poglejmo, katere so tiste prave besede …

  

OVEN

»Živjo, jaz sem … zelo si mi všeč!«

Praktične in samozavestne ovnice nimajo časa za mevže, privlačijo jih moški, ki so direktni in vedo, kaj hočejo.

BIK

»Rad bi ti povedal,  da si v tej obleki res očarljiva!«

Ljudje, ki so rojeni v znamenju bika, imajo radi komplimente. Lahko igrate na vsa njihova čustva … recimo, kako lepo diši, kako dobro pleše ali pa, če ste malo predrzni, da se vam zdi sladka kot tortica.

DVOJČKA

»Zate imam tri vprašanja in če na vsa odgovoriš pritrdilno, mi dovoliš, da plačam pijačo, prav?«

Seveda morate za takšen pristop imeti pripravljena tri kratka, enostavna vprašanja, na katera bo sigurno odgovorila pritrdilno. Ženske, rojene v znamenju dvojčkov, se rade družijo.

RAK

»Na lestvici od ena do deset si čista devetka, jaz pa sem ta en frajer, ki ti manjka.«

Rakice imajo rade moške, ki so samozavestni in se znajo pošaliti. Takšen npričakovan pristop jih bo sigurno navdušil. Če slučajno ne uspe, ne planite takoj na njeno prijateljico. Zaradi tega vas bo rakica za vedno črtala s seznama.

LEV

»Ali si ti lastnica tega lokala? Med vsemi ženskami tukaj si videti kot kraljica.«

Levinje imajo ogromen ego in rade slišijo, da so čudovite. Ampak vseeno ne smete biti preveč “sluzasti” pri deljenju komplimentov.

DEVICA

»Ojla, JLo, kje si?! Iščem te že cel večer!«

Tudi device imajo rade komplimente, posebno zabavne. Ure in ure so porabile za svoj večerni videz, zato je pomembo, da pohvalite njeno frizuro, styling, torbico …

TEHTNICA

»Verjameš v ljubezen na prvi pogled, ali pridem ponovno naokoli?«

Sproščenim vagicam ne rabite govoriti, kako so čudovite in lepe … Pomembno je, da ste simpatični, zabavni in komunikativni. Ne igrajte nekaj, kar niste.

ŠKORPIJON

»Že leta nisem videl ženske, ki se tako dobro premika. Najbrž se ti moški ne morejo upreti!«

Seksi škorpijonkam ni problem slišati, da so privlačne in zapeljive, saj jim je to položeno v zibeljko. Ne bodite nadležni in dolgočasni.

STRELEC

»Vidim, da hodiš na fitnes, saj si v top formi. Koliko dvigneš?«

Čeprav ne hodi v telovadnico se vaša sanjska Strelka za gotovo ukvarja z nekim športom pa boste s tem stavkom najlažje razbili led in začeli s sproščenim pogovorom.

KOZOROG

»Odkar sem te videl, mi nasmeh ne izgine z obraza«

Kozoroginje si želijo moškega, ob katerem se bodo počutile posebne zato pri njih ne delujejo splošne osvajalne poteze ali kakšne polvulgarne izjave. Nikoli ne vztrajajte, da ji boste plačali pijačo, saj so kozoroginje zelo ponosne na svojo neodvisnost.

VODNAR

»Odpravljamo se na super zabavo, greš z nami?«

Vodnarke nenehoma iščejo nova vznemirljiva doživetja, zato jim jih morate nuditi. Lahko se pogovarjata o glasbi, umetnosti, knjigah ali o hrani, pač glede na trenutno lokacijo. Vendar, pozor! Če odkrije, da je vaš najljubši hobi ležanje na kavču, bo hitro odnesla pete. Tovrstnega dolgčasa namreč ne prenaša.

RIBI

»Kako si le zdržala vso noč v teh petah? Izvoli, lahko se nasloniš name in malo odpočiješ.«

Ženske rojene v znaku rib iščejo moškega, ob katerem se bodo počutile varno, pa lahko igrate na to karto. Odprite ji vrata, pridržite plašč in vedno zaželite lepe sanje. Ne padite v skušnjavo in se ne ozirajte za vsako lepotico, ki pride mimo.

Mogoče vas bo zanimalo

Kdo napada Mariborčanke? Včeraj napadene in okradene kar štiri!
Črno
5 Ogledov
Črno
5 Ogledov

Kdo napada Mariborčanke? Včeraj napadene in okradene kar štiri!

Marjanca Scheicher - 15. december, 2017 11:50

Iz Maribora poročajo o več krajah - tarče so bile ženske. Včeraj, malo po 17. uri, sta dva neznana moška na avtobusnem postajališču ob križišču Ceste proletarskih…

20-letnik streljal s kalašnikovim, posredovali so policisti
Črno
5 Ogledov
Črno
5 Ogledov

20-letnik streljal s kalašnikovim, posredovali so policisti

Marjanca Scheicher - 15. december, 2017 11:42

20-letnik je v zrak iz puške kalašnikov izstrelil več nabojev in s tem prestrašil vaščane. Policisti PP Kočevje so včeraj v večernem času pri rednem delu na…

Danes pogreb Jerneja Šugmana
Rumeno
4 Ogledov
Rumeno
4 Ogledov

Danes pogreb Jerneja Šugmana

Marjanca Scheicher - 15. december, 2017 8:08

Danes bodo Jerneja Šugmana na poslednjo pot pospremili na ljubljanskih Žalah. Prekmalu preminuli igralec Jernej Šugman je umrl za posledicami srčne kapi, pomoč, ki so mu jo…

Več iz te kategorije