0 Deljenj 164 Ogledov
iStock

Dobre vibracije vam bodo v pomoč sredi božične evforije

7. december, 2017 22:15
164 Ogledov

In se je začelo … Božične lučke so obešene, mesta so okrašena, kuhano vino dobite na vsakem koraku, ni radijske postaje, ki ne bi vrtela Mariah Carey ali Wham in zdi se, da seznam stvari, ki jih moramo še opraviti do božiča, ne bi mogel biti daljši.

Naj nam bodo božični prazniki še tako všeč, praznična tesnoba se kot Grinch mota okrog nas in nas izpostavlja stresu, ki smo ga doživeli že tolikokrat doslej. Če bi se tega občutka želeli znebiti, vam Feng Shui mojstri svetujejo, da začnete pri svojem domu in od tam preženete negativno energijo.

Ne blokirajte vhodnih vrat

Ko gre za pretok energije so vhodna vrata ključnega pomena. Zato na hodniku in okrog vhodnih vrat  ne kopičite stvari. Tudi ta del stanovanja lahko po želji okrasite, vendar se potrudite, da bo pot ostala prehodna. Pospravite čevlje in plašče, ter odstranite odvečne predmete. Če želite nekaj dodatne sreče si omislite moder predpražnik, ki predstavlja vodo.

Rastline so življenjskega pomena

Čeprav bo kmalu zima, naj vas ne bo strah osvežiti svojega doma z rastlinjem. Predstavljajo družino, prijatelje in privlačijo srečo v ljubezni.

 

 

Katere barve prevladujejo v vaši kuhinji?

Če imate v kuhinji preveč modrih, črnih ali rdečih predmetov, lahko to po pisanju Readers Digesta kmalu privede do sporov v vašem gospodinjstvu. Omislite si več zelenih stvari, saj zelena označuje pozitivno energije, noža pa imejte v zaprtih predalih.

 

Izboljšajte počutje s pomarančami

Steklena posoda polna pomaranč, ki jo postavite na kuhinjski element bo dovolj, da boste dvignili raven energije v vsej hiši.

 

Poskrbite za mir v dnevni sobi

Da bi obdobje družinskega druženja minilo kar se da mirno, naj bo kavč naslonjen ob zid. Družinske fotografije postavite v vzhodni del domovanja.

 

 

Ovalno v jedilnici

Idealna miza v jedilnici je ovalna. Če imate štirikotno, jo ogrnite s prtom, ki bo nevtraliziral negativno energijo.

Mogoče vas bo zanimalo

VIDEO: NA POLITEHNIČNI FAKULTETI PRIŠLO DO EKSPLOZIJE, VEČ JE MRTVIH Gledala sem kako je priajteljica umrla
Črno
57 Ogledov
Črno
57 Ogledov

VIDEO: NA POLITEHNIČNI FAKULTETI PRIŠLO DO EKSPLOZIJE, VEČ JE MRTVIH Gledala sem kako je priajteljica umrla

User One - 17. oktober, 2018 14:14

Na politehnični fakulteti v mestu Kerč na ukrajinskem polotoku Krim je danes odjeknila eksplozija doma izdelane eksplozivne naprave, pri čemer je podatkih ruskih oblasti umrlo najmanj deset…

PO SKORAJŠNJEM IZPADU V LIGO D Tomaž Kavčič ni več selektor slovenske nogometne reprezentance
Šport
7 Ogledov
Šport
7 Ogledov

PO SKORAJŠNJEM IZPADU V LIGO D Tomaž Kavčič ni več selektor slovenske nogometne reprezentance

User One - 17. oktober, 2018 13:53

Tomaž Kavčič ni več selektor slovenske nogometne reprezentance, poroča delo.si. Predsednik Nogometne zveze Slovenije Radenko Mijatović bo ob 15. uri na Brdu pri Kranju na novinarski konferenci…

RONALDO ZA ZAPAHE? Od deset let pa vse do smrti zaradi analnega posilstva
Šport
23 Ogledov
Šport
23 Ogledov

RONALDO ZA ZAPAHE? Od deset let pa vse do smrti zaradi analnega posilstva

User One - 17. oktober, 2018 12:08

Tožba, ki jo je proti portugalskemu nogometnemu zvezdniku Cristianu Ronaldu vložila ženska, ki trdi, da jo je Ronaldo pred devetimi leti posilil in ji nato v zameno…

Več iz te kategorije