0 Deljenj 127 Ogledov
iStock

Dobre vibracije vam bodo v pomoč sredi božične evforije

7. december, 2017 22:15
127 Ogledov

In se je začelo … Božične lučke so obešene, mesta so okrašena, kuhano vino dobite na vsakem koraku, ni radijske postaje, ki ne bi vrtela Mariah Carey ali Wham in zdi se, da seznam stvari, ki jih moramo še opraviti do božiča, ne bi mogel biti daljši.

Naj nam bodo božični prazniki še tako všeč, praznična tesnoba se kot Grinch mota okrog nas in nas izpostavlja stresu, ki smo ga doživeli že tolikokrat doslej. Če bi se tega občutka želeli znebiti, vam Feng Shui mojstri svetujejo, da začnete pri svojem domu in od tam preženete negativno energijo.

Ne blokirajte vhodnih vrat

Ko gre za pretok energije so vhodna vrata ključnega pomena. Zato na hodniku in okrog vhodnih vrat  ne kopičite stvari. Tudi ta del stanovanja lahko po želji okrasite, vendar se potrudite, da bo pot ostala prehodna. Pospravite čevlje in plašče, ter odstranite odvečne predmete. Če želite nekaj dodatne sreče si omislite moder predpražnik, ki predstavlja vodo.

Rastline so življenjskega pomena

Čeprav bo kmalu zima, naj vas ne bo strah osvežiti svojega doma z rastlinjem. Predstavljajo družino, prijatelje in privlačijo srečo v ljubezni.

 

 

Katere barve prevladujejo v vaši kuhinji?

Če imate v kuhinji preveč modrih, črnih ali rdečih predmetov, lahko to po pisanju Readers Digesta kmalu privede do sporov v vašem gospodinjstvu. Omislite si več zelenih stvari, saj zelena označuje pozitivno energije, noža pa imejte v zaprtih predalih.

 

Izboljšajte počutje s pomarančami

Steklena posoda polna pomaranč, ki jo postavite na kuhinjski element bo dovolj, da boste dvignili raven energije v vsej hiši.

 

Poskrbite za mir v dnevni sobi

Da bi obdobje družinskega druženja minilo kar se da mirno, naj bo kavč naslonjen ob zid. Družinske fotografije postavite v vzhodni del domovanja.

 

 

Ovalno v jedilnici

Idealna miza v jedilnici je ovalna. Če imate štirikotno, jo ogrnite s prtom, ki bo nevtraliziral negativno energijo.

Mogoče vas bo zanimalo

FOTO-DOKAZ: Prepoznate ilegalca Zahida Habiba Ullaha? V Beli krajini je izgubil dokument!
Novice
13 Ogledov
Novice
13 Ogledov

FOTO-DOKAZ: Prepoznate ilegalca Zahida Habiba Ullaha? V Beli krajini je izgubil dokument!

Marjanca Scheicher - 21. julij, 2018 14:43

Ko ilegalci vdrejo v Slovenijo, si hitro nadenejo masko "ubogega begunca", dokument, da so v BiH zaprosili za azil, pa konča nekje na polju. Civilna iniciativa proti…

Rdeč alarm: Sloveniji grozi huda ura!
Novice
14 Ogledov
Novice
14 Ogledov

Rdeč alarm: Sloveniji grozi huda ura!

Marjanca Scheicher - 21. julij, 2018 14:21

Agencija RS za okolje je izdala opozorilo pred točo. Rdeč alarm so razglasili za večji del Slovenije. Preverite, ali ste varni: [caption id="attachment_27880" align="alignnone" width="586"] Vir: ARSO[/caption]

ŠKANDAL! Švedska vlaga milijone, da bi ilegalce naučila, kako seksati z blondinkami
Novice
8 Ogledov
Novice
8 Ogledov

ŠKANDAL! Švedska vlaga milijone, da bi ilegalce naučila, kako seksati z blondinkami

Marjanca Scheicher - 21. julij, 2018 14:06

Švedska vlada želi vložiti kar 5 milijonov švedskih kron, da bi migrantski tečaj o seksu dosegel čim več ilegalcev. Del tega denarja, ki preračunan v evre predstavlja…

Več iz te kategorije