0 Deljenj 905 Ogledov
iStock

Dobre vibracije vam bodo v pomoč sredi božične evforije

7. December, 2017 22:15
905 Ogledov

In se je začelo … Božične lučke so obešene, mesta so okrašena, kuhano vino dobite na vsakem koraku, ni radijske postaje, ki ne bi vrtela Mariah Carey ali Wham in zdi se, da seznam stvari, ki jih moramo še opraviti do božiča, ne bi mogel biti daljši.

Naj nam bodo božični prazniki še tako všeč, praznična tesnoba se kot Grinch mota okrog nas in nas izpostavlja stresu, ki smo ga doživeli že tolikokrat doslej. Če bi se tega občutka želeli znebiti, vam Feng Shui mojstri svetujejo, da začnete pri svojem domu in od tam preženete negativno energijo.

Ne blokirajte vhodnih vrat

Ko gre za pretok energije so vhodna vrata ključnega pomena. Zato na hodniku in okrog vhodnih vrat  ne kopičite stvari. Tudi ta del stanovanja lahko po želji okrasite, vendar se potrudite, da bo pot ostala prehodna. Pospravite čevlje in plašče, ter odstranite odvečne predmete. Če želite nekaj dodatne sreče si omislite moder predpražnik, ki predstavlja vodo.

Rastline so življenjskega pomena

Čeprav bo kmalu zima, naj vas ne bo strah osvežiti svojega doma z rastlinjem. Predstavljajo družino, prijatelje in privlačijo srečo v ljubezni.

 

 

Katere barve prevladujejo v vaši kuhinji?

Če imate v kuhinji preveč modrih, črnih ali rdečih predmetov, lahko to po pisanju Readers Digesta kmalu privede do sporov v vašem gospodinjstvu. Omislite si več zelenih stvari, saj zelena označuje pozitivno energije, noža pa imejte v zaprtih predalih.

 

Izboljšajte počutje s pomarančami

Steklena posoda polna pomaranč, ki jo postavite na kuhinjski element bo dovolj, da boste dvignili raven energije v vsej hiši.

 

Poskrbite za mir v dnevni sobi

Da bi obdobje družinskega druženja minilo kar se da mirno, naj bo kavč naslonjen ob zid. Družinske fotografije postavite v vzhodni del domovanja.

 

 

Ovalno v jedilnici

Idealna miza v jedilnici je ovalna. Če imate štirikotno, jo ogrnite s prtom, ki bo nevtraliziral negativno energijo.

Več iz te kategorije