0 Deljenj 926 Ogledov

Kaj je narobe z moškim na fotografiji?

4. January, 2018 23:45
926 Ogledov

Svet že nekaj časa obkroža spodnja fotografija skupine ljudi, ki čaka na vlak. Ostro oko je hitro odkrilo, da je z obkroženim mladeničem na fotografiji nekaj narobe. Veliko ljudi si je dolgo razbijalo glavo, za kaj pravzaprav gre in kakšna motnja se je mladeniču zgodila.

Je vam uspelo razvozlati skrivnost? Rešitev objavljamo spodaj.

Foto: Pinterest

Tak prizor je postal del našega vsakdana, tako da niti ne opazimo več, da bi bilo na njem kaj nenavadnega. Mladenič je na fotografiji edini, ki ne gleda v telefon, ampak ga zanima svet okoli njega. Najbrž gre za edinega res zdravega posameznika v tej skupini ljudi. Ali pa je ostal brez baterije …

Oznake na pločnikih

Odvisnost od pametnih telefonov postaja resen problem. Čeprav naj bi pospeševal in obogatil komunikacijo, je ta postala vse bolj borna in površinska. Hiter pogled in odločitev v nekaj stotinkah, ali se bomo odzvali. Navadno s pritiskom na gumb ponosnemu avtorju neke fotografije objavimo, da nam je všeč, ali pa se mu želimo prikupiti. Obsedenost z nenehno uporabo telefona je šla že tako daleč, da so v nekaterih mestih na pločnikih že postavili jasno mejo, kje lahko hodijo ljudje z nosom v telefonu in kje naj hodijo tisti, ki bi se želeli med hojo tudi ustaviti in malo pogledati naravo ter svet okoli njih.

foto: Pinterest

Več iz te kategorije