0 Deljenj 313 Ogledov
iStock

Erotične igračke so vse bolj priljubljeno božično darilo

3. december, 2017 22:00
313 Ogledov

Če se boste letos med prazniki spet počutili nekoliko nagajivo, naj vas potolažimo, da niste edini. Ne le, da so v jesenskih dnevih številne porodničarke utrujene od številnih porodov, ampak je tudi avstralska spletna stran za prodajo erotičnih pripomočkov razkrila, da prodaja raznih igrač za popestritev spolnega življenja v času božičnega obdarovanja strmo narašča.

Na strani LoveHoney so tudi razkrili, da so najbolj priljubljene božične igrače različni obočki za penise, vibratorji strap-on in umetni penisi oziroma dildi.

November je bil posebej uspešen za prodajo spolnih pripomočkov.

50 odtenkov pohlepnega dekleta

Morda so Avstralci posebej vznemirjeni zaradi uspešno izglasovanega zakona o istospolnih porokah in to proslavljajo na posebej žgečkljiv način. Na strani so namreč le v novembru zabeležili več kot 17.000 naročil, na črni petek pa je prodaja poskočila kar za 45 odstotkov. V primerjavi z lanskim letom je prodaja erotičnih pripomočkov poskočila za 100 odstotkov.

Ženske najraje kupujejo adventni koledar, ki vsak dan ponudi novo spolno igračko, zajčka z imenom 50 odtenkov pohlepnega dekleta in različne vibratorje. Moški najraje kupijo pripomočke za masažo prostate in vibrator za stimulacijo klitorisa.

Čeprav si najbrž težko predstavljate, da bi vas pod božičnim drevescem pričakal spolni pripomoček, jih bodo očitno nekateri zelo veseli.

 

 

Mogoče vas bo zanimalo

FOTO-DOKAZ: Prepoznate ilegalca Zahida Habiba Ullaha? V Beli krajini je izgubil dokument!
Novice
13 Ogledov
Novice
13 Ogledov

FOTO-DOKAZ: Prepoznate ilegalca Zahida Habiba Ullaha? V Beli krajini je izgubil dokument!

Marjanca Scheicher - 21. julij, 2018 14:43

Ko ilegalci vdrejo v Slovenijo, si hitro nadenejo masko "ubogega begunca", dokument, da so v BiH zaprosili za azil, pa konča nekje na polju. Civilna iniciativa proti…

Rdeč alarm: Sloveniji grozi huda ura!
Novice
14 Ogledov
Novice
14 Ogledov

Rdeč alarm: Sloveniji grozi huda ura!

Marjanca Scheicher - 21. julij, 2018 14:21

Agencija RS za okolje je izdala opozorilo pred točo. Rdeč alarm so razglasili za večji del Slovenije. Preverite, ali ste varni: [caption id="attachment_27880" align="alignnone" width="586"] Vir: ARSO[/caption]

ŠKANDAL! Švedska vlaga milijone, da bi ilegalce naučila, kako seksati z blondinkami
Novice
8 Ogledov
Novice
8 Ogledov

ŠKANDAL! Švedska vlaga milijone, da bi ilegalce naučila, kako seksati z blondinkami

Marjanca Scheicher - 21. julij, 2018 14:06

Švedska vlada želi vložiti kar 5 milijonov švedskih kron, da bi migrantski tečaj o seksu dosegel čim več ilegalcev. Del tega denarja, ki preračunan v evre predstavlja…

Več iz te kategorije