0 Deljenj 49 Ogledov
iStock

Erotične igračke so vse bolj priljubljeno božično darilo

3. december, 2017 22:00
49 Ogledov

Če se boste letos med prazniki spet počutili nekoliko nagajivo, naj vas potolažimo, da niste edini. Ne le, da so v jesenskih dnevih številne porodničarke utrujene od številnih porodov, ampak je tudi avstralska spletna stran za prodajo erotičnih pripomočkov razkrila, da prodaja raznih igrač za popestritev spolnega življenja v času božičnega obdarovanja strmo narašča.

Na strani LoveHoney so tudi razkrili, da so najbolj priljubljene božične igrače različni obočki za penise, vibratorji strap-on in umetni penisi oziroma dildi.

November je bil posebej uspešen za prodajo spolnih pripomočkov.

50 odtenkov pohlepnega dekleta

Morda so Avstralci posebej vznemirjeni zaradi uspešno izglasovanega zakona o istospolnih porokah in to proslavljajo na posebej žgečkljiv način. Na strani so namreč le v novembru zabeležili več kot 17.000 naročil, na črni petek pa je prodaja poskočila kar za 45 odstotkov. V primerjavi z lanskim letom je prodaja erotičnih pripomočkov poskočila za 100 odstotkov.

Ženske najraje kupujejo adventni koledar, ki vsak dan ponudi novo spolno igračko, zajčka z imenom 50 odtenkov pohlepnega dekleta in različne vibratorje. Moški najraje kupijo pripomočke za masažo prostate in vibrator za stimulacijo klitorisa.

Čeprav si najbrž težko predstavljate, da bi vas pod božičnim drevescem pričakal spolni pripomoček, jih bodo očitno nekateri zelo veseli.

 

 

Mogoče vas bo zanimalo

Kdo napada Mariborčanke? Včeraj napadene in okradene kar štiri!
Črno
5 Ogledov
Črno
5 Ogledov

Kdo napada Mariborčanke? Včeraj napadene in okradene kar štiri!

Marjanca Scheicher - 15. december, 2017 11:50

Iz Maribora poročajo o več krajah - tarče so bile ženske. Včeraj, malo po 17. uri, sta dva neznana moška na avtobusnem postajališču ob križišču Ceste proletarskih…

20-letnik streljal s kalašnikovim, posredovali so policisti
Črno
5 Ogledov
Črno
5 Ogledov

20-letnik streljal s kalašnikovim, posredovali so policisti

Marjanca Scheicher - 15. december, 2017 11:42

20-letnik je v zrak iz puške kalašnikov izstrelil več nabojev in s tem prestrašil vaščane. Policisti PP Kočevje so včeraj v večernem času pri rednem delu na…

Danes pogreb Jerneja Šugmana
Rumeno
4 Ogledov
Rumeno
4 Ogledov

Danes pogreb Jerneja Šugmana

Marjanca Scheicher - 15. december, 2017 8:08

Danes bodo Jerneja Šugmana na poslednjo pot pospremili na ljubljanskih Žalah. Prekmalu preminuli igralec Jernej Šugman je umrl za posledicami srčne kapi, pomoč, ki so mu jo…

Več iz te kategorije