0 Deljenj 219 Ogledov
iStock

Dve najinteligentnejši astrološki znamenji

14. november, 2017 4:45
219 Ogledov

Lahko v prvo uganete, za kateri dve astrološki znamenji astrologi menijo, da sta najinteligentnejši?

Verjetno najprej pomislite na hladnokrvna in mirna znamenja kot so Devica, Oven, ali Kozorog. Ampak ni ravno tako. Prvo mesto sta zasedla Vodnar in Škorpijon in to zaradi čisto različnih razlogov, je zapisal Reader’s Digest.

Vodnar in Škorpijon na prestolu

Vodnarji naj bi bili med najinteligentnejšimi, ker imajo najvišjo raven analitične inteligence, ki kaže visok IQ. Na drugi strani imajo Škorpijoni razvito ostro zaznavanje in so odlični v opravljanju nalog. Popolnoma razumejo svet.

Obstajajo različne vrste inteligence. Se pravi, če niste ravno rojeni v teh dveh znamenjih, ni treba skrbeti. Neil Crabtree, astrolog na Mayo School of Astrology, pravi, da vsako znamenje vsebuje inteligenco, vendar na svoj način.

Inteligentni v zvezah

Ribe in Raki imajo najbolj izraženo čustveno inteligenco in so zato najbolj povezani s svojimi občutki in občutki drugih.

Katera znamenja imajo najvišjo poslovno inteligenco?

Kozorogi, Device in Biki imajo zelo izraženo praktično inteligenco, medtem ko imajo ognjena znamenja zelo izraženo intuicijo in odlično poslovno inteligenco. Brez dvoma so najboljše vodje.

Mogoče vas bo zanimalo

Francozi so svetovni prvaki!
Šport
11 Ogledov
Šport
11 Ogledov

Francozi so svetovni prvaki!

Marjanca Scheicher - 15. julij, 2018 19:15

V izredno napetem finalu svetovnega prvenstva v nogometu v Moskvi so lovoriko osvojili galski petelini! Francoska reprezentanca je tako tako kot leta 1998 vnovič premagala Hrvaško in…

VIDEO: Ga prepoznate? Bistričan za ime ponuja 2000 evrov nagrade, priložil tudi video
Črno
5 Ogledov
Črno
5 Ogledov

VIDEO: Ga prepoznate? Bistričan za ime ponuja 2000 evrov nagrade, priložil tudi video

User One - 15. julij, 2018 17:52

Petek 13. je bil črni petek za Luko Leskovarja iz Slovenske Bistrice. Vlomili so mu v hišo, naredili precej škode. Zdaj na facebooku deli posnetke vlomilcev, ki…

Janša Bratuškovi in Cerarju poslal preklic
Novice
11 Ogledov
Novice
11 Ogledov

Janša Bratuškovi in Cerarju poslal preklic

User One - 15. julij, 2018 17:03

Vabila zmagovalne stranke letošnjih parlamentarnih volitev SDS strankam LMŠ, SMC, SAB in NSi so preklicana. Predsednik SDS Janez Janša je popoldne na predsednike vseh naštetih strank, Marjana…

Več iz te kategorije