0 Deljenj 141 Ogledov
iStock

Dve najinteligentnejši astrološki znamenji

14. november, 2017 4:45
141 Ogledov

Lahko v prvo uganete, za kateri dve astrološki znamenji astrologi menijo, da sta najinteligentnejši?

Verjetno najprej pomislite na hladnokrvna in mirna znamenja kot so Devica, Oven, ali Kozorog. Ampak ni ravno tako. Prvo mesto sta zasedla Vodnar in Škorpijon in to zaradi čisto različnih razlogov, je zapisal Reader’s Digest.

Vodnar in Škorpijon na prestolu

Vodnarji naj bi bili med najinteligentnejšimi, ker imajo najvišjo raven analitične inteligence, ki kaže visok IQ. Na drugi strani imajo Škorpijoni razvito ostro zaznavanje in so odlični v opravljanju nalog. Popolnoma razumejo svet.

Obstajajo različne vrste inteligence. Se pravi, če niste ravno rojeni v teh dveh znamenjih, ni treba skrbeti. Neil Crabtree, astrolog na Mayo School of Astrology, pravi, da vsako znamenje vsebuje inteligenco, vendar na svoj način.

Inteligentni v zvezah

Ribe in Raki imajo najbolj izraženo čustveno inteligenco in so zato najbolj povezani s svojimi občutki in občutki drugih.

Katera znamenja imajo najvišjo poslovno inteligenco?

Kozorogi, Device in Biki imajo zelo izraženo praktično inteligenco, medtem ko imajo ognjena znamenja zelo izraženo intuicijo in odlično poslovno inteligenco. Brez dvoma so najboljše vodje.

Mogoče vas bo zanimalo

Navade, ki vam kradejo srečo
Lifestyle
2 Ogledov
Lifestyle
2 Ogledov

Navade, ki vam kradejo srečo

T.U.L. - 20. marec, 2018 19:30

Kadar vam vaše navade ne pomagajo najbolje, potem vam verjetno škodujejo. Tukaj je nekaj navad, ki kradejo vašo srečo. Najbolje se jih je čimprej znebiti, če želite…

GORAN (30) IZGUBIL BITKO Žalostna novica prišla iz Kalifornije
Novice
2 Ogledov
Novice
2 Ogledov

GORAN (30) IZGUBIL BITKO Žalostna novica prišla iz Kalifornije

skandal1 - 20. marec, 2018 19:12

Iz Kalifornije prihaja žalostna novica. 30-letni Goran Knežević, ki se je desetletje boril z rakom nadledvične žleze, je bitko danes žal izgubil. Nekdanjemu vrhunskemu športniku ste pomagali…

VRAG VZEL PROVOCIRANJE Novinar Mitrović na policiji, ve kakšen status ima Zahovič
Šport
4 Ogledov
Šport
4 Ogledov

VRAG VZEL PROVOCIRANJE Novinar Mitrović na policiji, ve kakšen status ima Zahovič

skandal1 - 20. marec, 2018 18:49

MARIBOR - Novinar športnega časnika Ekipa SN Dejan Mitrović, ki se je v soboto po prvenstveni tekmi Maribora in Krškega znašel v besednem obračunu s športnim direktorjem mariborskega kluba…

Več iz te kategorije