0 Deljenj 2667 Ogledov
istock

Deset najbolj vročih seks fantazij moškega

17. September, 2017 22:00
2667 Ogledov

Moški radi sanjarijo o seksu v troje, dominaciji med seksom, ogledala … So vizualni tip, tako da je za njih pomemben dober razgled pri seksu. Večina jih zato uporablja ogledala, razne filmčke, kjer snemajo sebe ali pa druge med seksom.

1. Seks v troje

Vsak moški se verjetno ne bi branil, če bi se v postelji znašlo več deklet.

2. Ženska kot šefica

Nekateri moški ljubijo, kadar ima v postelji ženska moč nad njim. Največkrat si takšnega seksa želijo moški, ki so na visokih položajih in z zelo odgovornimi službami.

3. Dominacija

Kontrola nad žensko je ultimativni afrodiziak za moške. V seksu je najpomembnejše, da se upoštevajo in udejanjijo njegove želje in zahteve.

4. Vajin filmček

Moški (44 procentov) se želijo gledati med seksom. Zato snemanje hišnega seks filma ni nič čudnega.

5. Gledanje drugih

Moški uživajo v gledanju drugih, kadar imajo polni odnos. Zelo pa jih vzburi tudi, kadar gledajo žensko, ki se samozadovoljuje.

6. Ogledala

Moški ljubijo vizualno stimulacijo, zato je striptiz tako popularen. Na žalost med seksom ni najboljšega razgleda nad celotnim dogajanjem. Tu nastopi ogledalo. To moški obožujejo.

7. V javnosti

Najpogostejša fantazija moških je, kadar seksajo na javnih mestih ali pred neznanci. Kljub temu da moški fantazirajo o tem, pa se jih bo mali procent odločilo za to.

8. Igranje vlog

Igranje spolnih igric zdravnika in medicinske sestre ali poštarja in osamljene gospodinje … različne vloge odpirajo številne možnosti.

9. Seks z neznancem

To je bolj ženska kot moška fantazija, kar pa ne pomeni, da si moški ne želijo izkušnje seksa s popolno tujko.

10. Deljenje partnerja

Nekatere moške zelo privlači, da deli partnerico z drugim moškim. Seks partnerke z drugim spodbuja njegovo naravno željo po tekmovanju, da bo prvi, najboljši in edini …

Pri izpolnjevanju fantazij je zelo pomembno, da se oba partnerja dogovorita, kaj je komu pomembno in do kje je tista meja, do katere sta pripravljena iti.

Več iz te kategorije