0 Deljenj 1347 Ogledov
iStock

Če boste počeli teh deset stvari, boste seksali bolj pogosto

2. November, 2017 23:55
1347 Ogledov

Ženske se pogosto razlikujejo od moških, ko gre za intimo, zato potrebujejo nekoliko drugačno spodbudo, da bi bile razpoložene za seks.

Fantje, po nasvetu pisateljice Holly Riordan, se se zadeve lahko lotite takole…

 

 

1. Flirtajte ves dan

Namesto, da skočite nanjo v trenutku, ko vas premaga poželenje, bodite pozorni do nje ves dan. Lahko začnete že zjutraj s porednim sporočilom. Naj spolna napetost čez dan narašča.

2. Bodite romantični

Včasih so klišejske romantične geste zelo zabavne. Kupite ji čokoladico. Potresite vrtnične liste okrog postelje. Napišite ji ljubezensko pismo. Sposodite si kakšno sceno iz romantičnega filma. Čeprav vas bo morda dražila, kako ste pocukrani, ji bo vendarle godilo.

3. Sodelujte v predigri

Predigra ne pomeni grabljenja njenih prsi, ko se vam pač zazdi, da je prav čas za to. Ali zgolj zato, ker vam bo v nekem trenutku to pač dovolila. Raje jo nežno poljubite na usta… in nadaljujte s poljubi, pa čeprav podrete rekord v dolžini poljubljanja. Kmalu si bo tudi ona želela seksa, vsaj toliko kot bi.

4. Uporabljajte kakovostno kolonjsko vodo

Ženskam ne zadostuje le vizualna podoba, da bi se vzburile. Zato je treba razvneti tudi ostala čutila in vonj je tukaj še posebej pomemben. Umijte si lase s kakovostnim šamponom in se nežno natrite s kolonjsko vodo zaradi katere si bo želela, da objem traja malo dlje.

5. Dotikajte se pravih mest

Hrabro raziskujte in odkrijte zemljevid njenih erogenih con. Nato si vsako posebej zapomnite in ne pozabite v predigro vključiti nobene izmed njih. Vsaka je pomembna!

6. Hišna opravila

Ja, na prvi pogled nimajo ničesar opraviti s seksom. Vendar jo lahko vzburi prav to. Odnesite smeti, operite posodo, zložite perilo… Če bo prišla domov in našla počiščeno stanovanje, si ga bo morda želela spet umazati.

7. Šepetajte ji romantične besede

Romantika ni nujno le tista, ki jo vidite v poceni filmih. Ženskam je všeč, če jim znate namesto telesa spodbuditi domišljijo. Lahko ji poveste, kako se spomnite vajinega prvega srečanja. Povejte ji, kako vas je stiskalo v trebuhu, ko ste jo gledali v oči in prosili za prvi zmenek. Naj ve, da znate govoriti tudi nežno, ne le umazano.

8. Naj se počuti lepa

Naj se ne počuti kot da spite z njo le zato, ker je pač zraven, ali ker je vaše dekle in v tem trenutku nimate koga drugega. Naj se počuti kot najbolj zapeljivo in seksi dekle na svetu.

9. Poljubljajte jo po intimnih mestih

Če si želite orgazem, ga morate tudi nuditi. Če boste to z jezikom počeli prav, si bo tam želela tudi kaj drugega. Če boste želeli uslugo nazaj, se na to že vnaprej pripravite in ustrezno uredite. Nihče ne mara dlak med zobmi.

 

10. Potrudite se

Imejte čisto srajco in hlače, ki vam dejansko pristajajo. Poskrbite za spodnje perilo, kjer boste tudi vi videti seksi. Ona se zelo močno trudi za svoj videz in želi si, da bi se kdaj pa kdaj potrudili tudi vi.

 

Več iz te kategorije