0 Deljenj 207 Ogledov
iStock

Kaj si ženske želijo pri moških

9. november, 2017 7:00
207 Ogledov

Moški s zelo preprosta bitja. Če je ženska prijetna na pogled, se hočejo z njo na vsak način dobiti. Če je ob tem še prijazna, pametna in duhovita, jo želijo še bolje spoznati. Ženske so za razliko nekoliko bolj komplicirane. Spisek stvari, ki jih pri moških opazijo se bere kot nakupovalni listek za nakup hrane čez vikend.

1. Moški mora biti samostojen! Mamini sinčki ne veljajo, sposoben mora biti poskrbeti sam zasi, se urediti, skuhati večerjo, plačati najemnino in sprejemati samostojne odločitve. Čeprav marsikdo zmotno verjame nasprotno, si nobene ženska ne želi biti vaša mama (razen vaše mame).

2. Videz in urejenost.  Ženskam z razlogom rečemo lepši spol, saj za razliko od moških nimajo dlak po hrbtu, niti kakšne druge orangutanove značilnosti. Če so kljub tej očitni prednosti pripravljene porabiti kar nekaj časa, da se uredijo, potem vsaj osnovno urejenost upravičeno pričakujejo tudi od oških.

3. Bodite vešči pogovora. Velikokrat se moški posmehujejo ženskim sposobnostim, da lahko tudi dve uri prijateljici razlagajo, kaj so počele dopoldne na odmoru za kavo. Vsekakor bo vsaki ženski všeč, če se lahko z moškim pogovarja tako, da se bo ta znal ustrezno izražati in bo znal tudi pozorno poslušati.

4. Bodite družabni. Nihče se ne mara družiti z zdolgočaseno, plašno cvetico nekje v kotu. Če se boste v družbi znali sproščeno vesti, vas bo z veseljem še kdaj povabila ven.

5. Bodite romantični. Presenetite jo z bomboniero, potresite cvetove vrtnic po postelji, kupite ji rožo in dodajte majhno vizitko s sladkim sporočilom.

 

6. Obnašajte se kot plemenit gospod. Obravnavajte svojo damo s spoštovanjem, oliko, namenite ji pozornost. Vaš humor naj ne bo opolzek, v družbi želi ustrezno raven uglajenosti, saj vam bo le tako lahko zaupala.

7. Samozavest. Ne glede na vse spiske, ki jih boste našli o preferencah deklet pri iskanju fantov, vedno se bo na spisku našla tudi lastnost, ki je fant ne bo dobro obvladoval. Katastrofa? Ne, nihče ni popoln. Obstaja pa lastnost, zaradi katere bodo dobile dame mehkejša kolena, čeprav ima fant kakšno pomanjkljivost. To je samozavest!

Tudi če ne verjamete, da imate prav to kar si ženske želijo. S samozavestnim pristopom imate lepe možnosti!

Mogoče vas bo zanimalo

VIDEO: NA POLITEHNIČNI FAKULTETI PRIŠLO DO EKSPLOZIJE, VEČ JE MRTVIH Gledala sem kako je priajteljica umrla
Črno
47 Ogledov
Črno
47 Ogledov

VIDEO: NA POLITEHNIČNI FAKULTETI PRIŠLO DO EKSPLOZIJE, VEČ JE MRTVIH Gledala sem kako je priajteljica umrla

User One - 17. oktober, 2018 14:14

Na politehnični fakulteti v mestu Kerč na ukrajinskem polotoku Krim je danes odjeknila eksplozija doma izdelane eksplozivne naprave, pri čemer je podatkih ruskih oblasti umrlo najmanj deset…

PO SKORAJŠNJEM IZPADU V LIGO D Tomaž Kavčič ni več selektor slovenske nogometne reprezentance
Šport
5 Ogledov
Šport
5 Ogledov

PO SKORAJŠNJEM IZPADU V LIGO D Tomaž Kavčič ni več selektor slovenske nogometne reprezentance

User One - 17. oktober, 2018 13:53

Tomaž Kavčič ni več selektor slovenske nogometne reprezentance, poroča delo.si. Predsednik Nogometne zveze Slovenije Radenko Mijatović bo ob 15. uri na Brdu pri Kranju na novinarski konferenci…

RONALDO ZA ZAPAHE? Od deset let pa vse do smrti zaradi analnega posilstva
Šport
21 Ogledov
Šport
21 Ogledov

RONALDO ZA ZAPAHE? Od deset let pa vse do smrti zaradi analnega posilstva

User One - 17. oktober, 2018 12:08

Tožba, ki jo je proti portugalskemu nogometnemu zvezdniku Cristianu Ronaldu vložila ženska, ki trdi, da jo je Ronaldo pred devetimi leti posilil in ji nato v zameno…

Več iz te kategorije