0 Deljenj 136 Ogledov
iStock

Kaj si ženske želijo pri moških

9. november, 2017 7:00
136 Ogledov

Moški s zelo preprosta bitja. Če je ženska prijetna na pogled, se hočejo z njo na vsak način dobiti. Če je ob tem še prijazna, pametna in duhovita, jo želijo še bolje spoznati. Ženske so za razliko nekoliko bolj komplicirane. Spisek stvari, ki jih pri moških opazijo se bere kot nakupovalni listek za nakup hrane čez vikend.

1. Moški mora biti samostojen! Mamini sinčki ne veljajo, sposoben mora biti poskrbeti sam zasi, se urediti, skuhati večerjo, plačati najemnino in sprejemati samostojne odločitve. Čeprav marsikdo zmotno verjame nasprotno, si nobene ženska ne želi biti vaša mama (razen vaše mame).

2. Videz in urejenost.  Ženskam z razlogom rečemo lepši spol, saj za razliko od moških nimajo dlak po hrbtu, niti kakšne druge orangutanove značilnosti. Če so kljub tej očitni prednosti pripravljene porabiti kar nekaj časa, da se uredijo, potem vsaj osnovno urejenost upravičeno pričakujejo tudi od oških.

3. Bodite vešči pogovora. Velikokrat se moški posmehujejo ženskim sposobnostim, da lahko tudi dve uri prijateljici razlagajo, kaj so počele dopoldne na odmoru za kavo. Vsekakor bo vsaki ženski všeč, če se lahko z moškim pogovarja tako, da se bo ta znal ustrezno izražati in bo znal tudi pozorno poslušati.

4. Bodite družabni. Nihče se ne mara družiti z zdolgočaseno, plašno cvetico nekje v kotu. Če se boste v družbi znali sproščeno vesti, vas bo z veseljem še kdaj povabila ven.

5. Bodite romantični. Presenetite jo z bomboniero, potresite cvetove vrtnic po postelji, kupite ji rožo in dodajte majhno vizitko s sladkim sporočilom.

 

6. Obnašajte se kot plemenit gospod. Obravnavajte svojo damo s spoštovanjem, oliko, namenite ji pozornost. Vaš humor naj ne bo opolzek, v družbi želi ustrezno raven uglajenosti, saj vam bo le tako lahko zaupala.

7. Samozavest. Ne glede na vse spiske, ki jih boste našli o preferencah deklet pri iskanju fantov, vedno se bo na spisku našla tudi lastnost, ki je fant ne bo dobro obvladoval. Katastrofa? Ne, nihče ni popoln. Obstaja pa lastnost, zaradi katere bodo dobile dame mehkejša kolena, čeprav ima fant kakšno pomanjkljivost. To je samozavest!

Tudi če ne verjamete, da imate prav to kar si ženske želijo. S samozavestnim pristopom imate lepe možnosti!

Mogoče vas bo zanimalo

Francozi so svetovni prvaki!
Šport
10 Ogledov
Šport
10 Ogledov

Francozi so svetovni prvaki!

Marjanca Scheicher - 15. julij, 2018 19:15

V izredno napetem finalu svetovnega prvenstva v nogometu v Moskvi so lovoriko osvojili galski petelini! Francoska reprezentanca je tako tako kot leta 1998 vnovič premagala Hrvaško in…

VIDEO: Ga prepoznate? Bistričan za ime ponuja 2000 evrov nagrade, priložil tudi video
Črno
4 Ogledov
Črno
4 Ogledov

VIDEO: Ga prepoznate? Bistričan za ime ponuja 2000 evrov nagrade, priložil tudi video

User One - 15. julij, 2018 17:52

Petek 13. je bil črni petek za Luko Leskovarja iz Slovenske Bistrice. Vlomili so mu v hišo, naredili precej škode. Zdaj na facebooku deli posnetke vlomilcev, ki…

Janša Bratuškovi in Cerarju poslal preklic
Novice
10 Ogledov
Novice
10 Ogledov

Janša Bratuškovi in Cerarju poslal preklic

User One - 15. julij, 2018 17:03

Vabila zmagovalne stranke letošnjih parlamentarnih volitev SDS strankam LMŠ, SMC, SAB in NSi so preklicana. Predsednik SDS Janez Janša je popoldne na predsednike vseh naštetih strank, Marjana…

Več iz te kategorije