0 Deljenj 76 Ogledov
iStock

Kaj si ženske želijo pri moških

9. november, 2017 7:00
76 Ogledov

Moški s zelo preprosta bitja. Če je ženska prijetna na pogled, se hočejo z njo na vsak način dobiti. Če je ob tem še prijazna, pametna in duhovita, jo želijo še bolje spoznati. Ženske so za razliko nekoliko bolj komplicirane. Spisek stvari, ki jih pri moških opazijo se bere kot nakupovalni listek za nakup hrane čez vikend.

1. Moški mora biti samostojen! Mamini sinčki ne veljajo, sposoben mora biti poskrbeti sam zasi, se urediti, skuhati večerjo, plačati najemnino in sprejemati samostojne odločitve. Čeprav marsikdo zmotno verjame nasprotno, si nobene ženska ne želi biti vaša mama (razen vaše mame).

2. Videz in urejenost.  Ženskam z razlogom rečemo lepši spol, saj za razliko od moških nimajo dlak po hrbtu, niti kakšne druge orangutanove značilnosti. Če so kljub tej očitni prednosti pripravljene porabiti kar nekaj časa, da se uredijo, potem vsaj osnovno urejenost upravičeno pričakujejo tudi od oških.

3. Bodite vešči pogovora. Velikokrat se moški posmehujejo ženskim sposobnostim, da lahko tudi dve uri prijateljici razlagajo, kaj so počele dopoldne na odmoru za kavo. Vsekakor bo vsaki ženski všeč, če se lahko z moškim pogovarja tako, da se bo ta znal ustrezno izražati in bo znal tudi pozorno poslušati.

4. Bodite družabni. Nihče se ne mara družiti z zdolgočaseno, plašno cvetico nekje v kotu. Če se boste v družbi znali sproščeno vesti, vas bo z veseljem še kdaj povabila ven.

5. Bodite romantični. Presenetite jo z bomboniero, potresite cvetove vrtnic po postelji, kupite ji rožo in dodajte majhno vizitko s sladkim sporočilom.

 

6. Obnašajte se kot plemenit gospod. Obravnavajte svojo damo s spoštovanjem, oliko, namenite ji pozornost. Vaš humor naj ne bo opolzek, v družbi želi ustrezno raven uglajenosti, saj vam bo le tako lahko zaupala.

7. Samozavest. Ne glede na vse spiske, ki jih boste našli o preferencah deklet pri iskanju fantov, vedno se bo na spisku našla tudi lastnost, ki je fant ne bo dobro obvladoval. Katastrofa? Ne, nihče ni popoln. Obstaja pa lastnost, zaradi katere bodo dobile dame mehkejša kolena, čeprav ima fant kakšno pomanjkljivost. To je samozavest!

Tudi če ne verjamete, da imate prav to kar si ženske želijo. S samozavestnim pristopom imate lepe možnosti!

Mogoče vas bo zanimalo

Navade, ki vam kradejo srečo
Lifestyle
2 Ogledov
Lifestyle
2 Ogledov

Navade, ki vam kradejo srečo

T.U.L. - 20. marec, 2018 19:30

Kadar vam vaše navade ne pomagajo najbolje, potem vam verjetno škodujejo. Tukaj je nekaj navad, ki kradejo vašo srečo. Najbolje se jih je čimprej znebiti, če želite…

GORAN (30) IZGUBIL BITKO Žalostna novica prišla iz Kalifornije
Novice
2 Ogledov
Novice
2 Ogledov

GORAN (30) IZGUBIL BITKO Žalostna novica prišla iz Kalifornije

skandal1 - 20. marec, 2018 19:12

Iz Kalifornije prihaja žalostna novica. 30-letni Goran Knežević, ki se je desetletje boril z rakom nadledvične žleze, je bitko danes žal izgubil. Nekdanjemu vrhunskemu športniku ste pomagali…

VRAG VZEL PROVOCIRANJE Novinar Mitrović na policiji, ve kakšen status ima Zahovič
Šport
4 Ogledov
Šport
4 Ogledov

VRAG VZEL PROVOCIRANJE Novinar Mitrović na policiji, ve kakšen status ima Zahovič

skandal1 - 20. marec, 2018 18:49

MARIBOR - Novinar športnega časnika Ekipa SN Dejan Mitrović, ki se je v soboto po prvenstveni tekmi Maribora in Krškega znašel v besednem obračunu s športnim direktorjem mariborskega kluba…

Več iz te kategorije