0 Deljenj 1473 Ogledov
instagram, iStock

Bi si pobarvali lase z Nutello?

6. February, 2018 17:30
1473 Ogledov

Torej, stvar je takšna … Nutella je postala več kot le sladka razvada. Uporabljate jo lahko tudi za barvanje las. Lahko verjamete?

V nekem frizerskem salonu v Dubaju med barvami za lase ponujajo tudi Nutello. Ta čokoladna poslastica na laseh je ženske navdušila – barva je namreč naravnost fantastična.

Frizer je opisal samo obstojnost barve, ki osrečuje njegove stranke. Pravi: »To je odvisno od lasišča. Če želite svetlo karamelno barvo, takrat lahko zdrži od dva do tri tedne. Če želite temnejši odtenek in ste za to pripravljeni pustiti namaz na laseh dlje časa, potem bo tudi barva dlje časa obstojna.«

Prav tako je poudaril, da je Nutella odlična za lase tudi zato, ker jim daje neverjetni sijaj, so zapisali na mirror.co.uk.

Sam postopek barvanja je dokaj preprost:

  • čokoladni namaz (Nutella) namažete na mokre lase;
  • na lase nanesite kondenzirano mleko;
  • nato lase zavite v alu folijo, da zadržite vse dobrote, ter pustite delovati nekaj časa.

Blogerka Huda Kattan je na svojem profilu na Instagramu objavila video, kjer je podrobno opisano in prikazano, kako izvesti ta podvig. Ženska na posnetku je šla skozi postopek barvanja z namazom, ki ga običajno jeste na kruhu ali kar iz lončka. Za lažjo predstavo si oglejte video:

Več iz te kategorije