0 Deljenj 914 Ogledov
iStock

12 avanturističnih potovanj, ki jih morate doživeti

17. april, 2018 7:30
914 Ogledov

Vam počasi zmanjkuje idej, katere kraje bi bilo še treba obiskati? Če ste ljubitelji avanturističnih aktivnosti v naravi, vas bo zagotovo navdušil seznam aktivnosti, ki so jih pripravili pri portalu PopSugar.

Ogled velikega belega morskega psa v Cape Townu
Potapljanje v kletki in ogled veličastnih belih morskih psov v njihovem naravnem okolju je ena najbolj priljubljenih aktivnosti obiskovalcev južnoafriškega Cape Towna. Ta nepozabna potovalna izkušnja vas bo navdala s strahom in adrenalinom.

Plavanje s prašiči na Bahamih
Plavanje s prašiči v Exumi na Bahamih je pustolovščina, ki je ne boste nikoli pozabili. Na enodnevnem izletu s katero od lokalnih agencij se boste ob plavanju s prašički lahko tudi potapljali z masko, obiskali različne otočke ter se srečali z ogroženim skalnim legvanom.

Rafting na brzicah v Poconosu
V Poconosu (v ameriški Pensilvaniji) boste našli dovolj zabave za vsakega avanturista. Izbirate lahko med brzicami številnih težavnostnih stopenj.

S kajakom po Tasmaniji
Izlet s kajakom po najbolj oddaljenem otoku Tasmanija bo najbolj umirjen način potovanja.

Srečanje z živalmi Južne Avstralije
Južna Avstralija je znana po divjih živalih, pustolovščinah in kulinaričnih doživetjih. Srečanje z nekaterimi od najbolj edinstvenih živalskih vrst na svetu bo razveselil vse iskalce doživetij.

Potapljanje na Maldivih
Potapljanje v toplih vodah Indijskega oceana bo popotniku razkrilo svet potopljenih razbitin in eksotičnih morskih bitij.

Safari v Južni Afriki
Veliko potnikov je izjemno navdušenih na možnostjo bližnjega srečanja z eksotičnimi živalmi v njihovem naravnem okolju.

Smučanje v Srbiji
Smučišče Kopaonik na največjem srbskem gorovju vas bo navdušilo. Sistem številnih žičnic lahko prepelje več kot 32.000 smučarjev na uro.

Potapljanje na dah na Tahitiju
Otočje Tahiti nudi vrhunsko izkušnjo snorklanja ali potapljanja. Navdušeni boste nad kristalno čistimi vodami in obiljem morskega življenja.

Padalstvo v švicarskih alpah
Privoščite si vrhunski občutek adrenalina, medtem ko se odrinete iz helikopterja nad švicarskimi alpami. Izberite Interlaken med dvema alpskima jezeroma, kjer so ledeniki oblikovali res globoke doline.

Deskanje po pesku v Nikaragvi
Nikaragva, znana tudi kot dežela jezer in vulkanov, je raj za ljubitelje narave in avanture. To je prvi in ​​edini kraj na svetu, kjer lahko deskate po aktivnem vulkanu v Leónu.

Jezdite islandske konje v Reykjaviku 
Islandija, kjer živi več kot 100.000 islandskih konjev, se ponaša z eno najbolj zaželenih izkušenj na svetu. Podajte se na pot, kjer boste ves dan (in dnevi na Islandiji so res dolgi) jezdili med številnimi divje živečimi konji.

Mogoče vas bo zanimalo

Prižgan rdeč alarm, poglejte, kateremu delu Slovenije grozi toča
Novice
69 Ogledov
Novice
69 Ogledov

Prižgan rdeč alarm, poglejte, kateremu delu Slovenije grozi toča

User One - 21. avgust, 2019 15:56

Čez dan bo v notranjosti Slovenije spremenljivo do pretežno oblačno s posameznimi plohami in nevihtami, ki bodo pogostejše na severu in severozahodu. Pihal bo severovzhodni veter. Na…

V strugi potoka Koren našli razpadajoče truplo, vedo njegovo identiteto
Črno
26 Ogledov
Črno
26 Ogledov

V strugi potoka Koren našli razpadajoče truplo, vedo njegovo identiteto

User One - 21. avgust, 2019 12:15

 Inštitut za sodno medicino je v sodni obdukciji trupla, ki so ga 7. avgusta našli v strugi potoka Koren pri Novi Gorici ugotovil, da gre za italijanskega državljana, ki…

Čudna pota Slovenske vojske pod Alenko Ermenc: Izmikajo se pojasnilom o dejanjih vojske in kuhajo čaj
Škandal
14 Ogledov
Škandal
14 Ogledov

Čudna pota Slovenske vojske pod Alenko Ermenc: Izmikajo se pojasnilom o dejanjih vojske in kuhajo čaj

User One - 21. avgust, 2019 8:57

"V zvezi z vašim vprašanjem vam sporočam, da so pooblastila za opravljanje posameznih preiskovalnih dejanj, ki jih sme opraviti vojaška policija, določena v 158. čl. Zakona o…

Več iz te kategorije