0 Deljenj 1274 Ogledov
iStock

12 avanturističnih potovanj, ki jih morate doživeti

17. aprila, 2018 7:30
1274 Ogledov

Vam počasi zmanjkuje idej, katere kraje bi bilo še treba obiskati? Če ste ljubitelji avanturističnih aktivnosti v naravi, vas bo zagotovo navdušil seznam aktivnosti, ki so jih pripravili pri portalu PopSugar.

Ogled velikega belega morskega psa v Cape Townu
Potapljanje v kletki in ogled veličastnih belih morskih psov v njihovem naravnem okolju je ena najbolj priljubljenih aktivnosti obiskovalcev južnoafriškega Cape Towna. Ta nepozabna potovalna izkušnja vas bo navdala s strahom in adrenalinom.

Plavanje s prašiči na Bahamih
Plavanje s prašiči v Exumi na Bahamih je pustolovščina, ki je ne boste nikoli pozabili. Na enodnevnem izletu s katero od lokalnih agencij se boste ob plavanju s prašički lahko tudi potapljali z masko, obiskali različne otočke ter se srečali z ogroženim skalnim legvanom.

Rafting na brzicah v Poconosu
V Poconosu (v ameriški Pensilvaniji) boste našli dovolj zabave za vsakega avanturista. Izbirate lahko med brzicami številnih težavnostnih stopenj.

S kajakom po Tasmaniji
Izlet s kajakom po najbolj oddaljenem otoku Tasmanija bo najbolj umirjen način potovanja.

Srečanje z živalmi Južne Avstralije
Južna Avstralija je znana po divjih živalih, pustolovščinah in kulinaričnih doživetjih. Srečanje z nekaterimi od najbolj edinstvenih živalskih vrst na svetu bo razveselil vse iskalce doživetij.

Potapljanje na Maldivih
Potapljanje v toplih vodah Indijskega oceana bo popotniku razkrilo svet potopljenih razbitin in eksotičnih morskih bitij.

Safari v Južni Afriki
Veliko potnikov je izjemno navdušenih na možnostjo bližnjega srečanja z eksotičnimi živalmi v njihovem naravnem okolju.

Smučanje v Srbiji
Smučišče Kopaonik na največjem srbskem gorovju vas bo navdušilo. Sistem številnih žičnic lahko prepelje več kot 32.000 smučarjev na uro.

Potapljanje na dah na Tahitiju
Otočje Tahiti nudi vrhunsko izkušnjo snorklanja ali potapljanja. Navdušeni boste nad kristalno čistimi vodami in obiljem morskega življenja.

Padalstvo v švicarskih alpah
Privoščite si vrhunski občutek adrenalina, medtem ko se odrinete iz helikopterja nad švicarskimi alpami. Izberite Interlaken med dvema alpskima jezeroma, kjer so ledeniki oblikovali res globoke doline.

Deskanje po pesku v Nikaragvi
Nikaragva, znana tudi kot dežela jezer in vulkanov, je raj za ljubitelje narave in avanture. To je prvi in ​​edini kraj na svetu, kjer lahko deskate po aktivnem vulkanu v Leónu.

Jezdite islandske konje v Reykjaviku 
Islandija, kjer živi več kot 100.000 islandskih konjev, se ponaša z eno najbolj zaželenih izkušenj na svetu. Podajte se na pot, kjer boste ves dan (in dnevi na Islandiji so res dolgi) jezdili med številnimi divje živečimi konji.

Mogoče vas bo zanimalo

Huda nesreča zaprla regionalno cesto in izvoz z avtoceste, udeleženih več vozil
Črno
823 Ogledov
Črno
823 Ogledov

Huda nesreča zaprla regionalno cesto in izvoz z avtoceste, udeleženih več vozil

User One - 19. februarja, 2020 21:22

Zaradi prometne nesreče je popolna zapora ceste Lipce - Slovenski Javornik, med priključkom Jesenice vzhod in Podkočno. Zaprt je tudi izvoz Jesenice vzhod na gorenjski avtocesti iz…

To je naredil helikopter Slovenske vojske z inkubatorjem na krovu
Novice
489 Ogledov
Novice
489 Ogledov

To je naredil helikopter Slovenske vojske z inkubatorjem na krovu

skandal1 - 19. februarja, 2020 19:06

Ob 10.23 je posadka s helikopterjem Slovenske vojske z medicinsko ekipo UKC Ljubljana in inkubatorjem na krovu poletela v Slovenj Gradec in iz tamkajšnje bolnišnice prepeljala dojenčka…

Več iz te kategorije