0 Deljenj 4237 Ogledov
iStock

10 tipov žensk, ki zažigajo pri moških

25. January, 2018 19:15
4237 Ogledov

Moški so iz Marsa in ženske z Venere – vsem znano? Nikoli ne bo jasno, kaj določa tisto skrivno privlačnost med moškimi in ženskami. Da bi si to večno moško-žensko borbo vsaj malce lažje razlagali, je tukaj 10 univerzalnih tipov žensk, ki “zažigajo” pri moških. Da ne bo zmede, večina žensk je kombinacija dveh ali treh tipov …

Otročja

Vesela, razigrana in je kot sonce v dolgočasnem vsakdanu. Ženske z otroškim značajem z lahkoto osvajajo moške. Vendar pazite s tovrstno pozornostjo; moški se namreč  lahko hitro začne obnašati kot oče in ne kot ljubezenski partner.

 

 

Skrivnostna

Najbrž vsak moški ljubi neke vrste skrivnosti. Ženska, ki se vedno dela nedosegljivo, ki ima veliko skrivnosti in ne želi preveč govoriti o sebi, moške še bolj privlači. Komaj čakajo, da jo bolje spoznajo!

 

 

Odvisnica od seksa

Ni moškega, ki mu ne bi bila všeč ženska, nora na seks. Tako deluje njihov nagon. Kakšna je verjetnost, da želi biti s takšno žensko v zvezi? Ni dovolj besed. Najbolje je, da občasno odigrate odvisnico …

 

 

 

Nedolžna

No, ravno nasprotno od tipa odvisnice je moškim všeč tudi ženska, ki je nedolžna oziroma igra nedolžnost. Moški radi igrajo učitelje in odkrivajo nove svetove. Zato se na ženske, ki se delajo nedolžne, vežejo za dlje časa.

 

 

Aktivna

Ni treba, da ste kot Lara Croft. Dovolj je že, da jim z navadnim kolesarjenjem nakažete, da ste aktivne.    

 

 

 

 

Razvajena

To ne pomeni, da moške privlačijo ženske, ki denar zapravljajo brez glave. Obožujejo pa ženske, ki znajo igrati razvajenost v normalnih okvirih. Prav tako bodo moški z veseljem izbrali partnerico, ki je razvajena tudi v postelji.

 

 

Samozavestna

Samozavestne ženske so zelo uspešne pri delu, kar je moškim nadvse privlačno. Čeprav imajo radi razvajene, nežne damice, pa so jim všeč tudi dominantne ženske, ki vedo, kaj hočejo. Seveda nihče ne mara skrajnosti. Včasih mora moški vendarle čutiti, da ga potrebujete. To je dobro za njihovo samozavest.

 

Mama

Čeprav vam ta trditev ne bo niti malo všeč, pa vendarle drži. Moški si bodo izbirali žene, ki so nekako podobne njihovim mamam. Globoko v sebi so še vedno otroci, ki iščejo osebo, da bo skrbela zanje.

 

 

Diva

Všeč so jim ženske, ki so v centru pozornosti in so same sebi dovolj. Vendar če jih po eni strani tak tip ženske privlači, se ga po drugi bojijo. Ne bodo pristopili k njim, ker pričakujejo, da izbirajo one. Če se prepoznaš v tem opisu, naredi prvi korak …

 

 

Nekonvencionalne ženske

Podobno kot ženske, ki jih spominjajo na otroke, bodo tudi nekonvencionalne ženske znale spraviti moške v smeh. Ekscentrično žensko z lahkoto opazijo. Sicer pa se vsem moškim drugačnost ne zdi privlačna. A če izstopaš iz množice, je to zelo seksi!

Več iz te kategorije