skandal24.si https://skandal24.si Tue, 13 Nov 2018 16:05:30 +0000 sl-SI hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.8 SMO LE DOČAKALI BLIŽNJA SREČANJA TRETJE VRSTE? Oblasti preiskujejo nenavadne leteče predmete https://skandal24.si/viralno/smo-le-docakali-bliznja-srecanja-tretje-vrste-oblasti-preiskujejo-nenavadne-letece-predmete/ https://skandal24.si/viralno/smo-le-docakali-bliznja-srecanja-tretje-vrste-oblasti-preiskujejo-nenavadne-letece-predmete/#respond Tue, 13 Nov 2018 14:30:14 +0000 https://skandal24.si/?p=32555 Irske oblasti za nadzor zračnega prometa (IAA) preverjajo poročila pilotov o močni svetlobi in neznanih letečih predmetih pred jugozahodno obalo Irske. Prva je o njih poročala pilotka britanske letalske družbe British Airways v petek zgodaj zjutraj. Pilotka je ob 6.47 po lokalnem času v petek spraševala nadzornike, ali v bližini poteka kakšna vojaška vaja, saj […]

The post SMO LE DOČAKALI BLIŽNJA SREČANJA TRETJE VRSTE? Oblasti preiskujejo nenavadne leteče predmete appeared first on skandal24.si.

]]>

Irske oblasti za nadzor zračnega prometa (IAA) preverjajo poročila pilotov o močni svetlobi in neznanih letečih predmetih pred jugozahodno obalo Irske. Prva je o njih poročala pilotka britanske letalske družbe British Airways v petek zgodaj zjutraj.

Pilotka je ob 6.47 po lokalnem času v petek spraševala nadzornike, ali v bližini poteka kakšna vojaška vaja, saj se je nekaj zelo hitro premikalo. Nadzorniki letališča Shannon so jo obvestili, da trenutno ne poteka nobena vaja, poroča britanski BBC.

Pilotka na letalu iz kanadskega Montreala v London je nadaljevala, da je opazila zelo svetle luči in da se ji je leteči predmet približal na levi strani, nato pa hitro spremenil pot proti severu. Čudila se je, kaj je bil ta predmet, a je dodala, da ni bilo grožnje, da bi trčil v potniško letalo.

Drug pilot letalske družbe Virgin se je pridružil pogovoru in dodal, da bi lahko šlo za meteorite ali kake druge predmete, ki so vstopil v atmosfero. Opazil je namreč več zelo svetlih predmetov, ki so imeli podobno pot. Tretji pilot pa se je čudil nad hitrostjo predmetov, saj jo je ocenil na dvakratno hitrost zvoka.

Iz IAA so potrdili, da so po nenavadnih poročilih uvedli preiskavo.

The post SMO LE DOČAKALI BLIŽNJA SREČANJA TRETJE VRSTE? Oblasti preiskujejo nenavadne leteče predmete appeared first on skandal24.si.

]]>
https://skandal24.si/viralno/smo-le-docakali-bliznja-srecanja-tretje-vrste-oblasti-preiskujejo-nenavadne-letece-predmete/feed/ 0
IZGINIL NA KRVAVCU Pomagajte, morda je to rešitev, da najdejo pogrešanega Klemna (36) https://skandal24.si/crno/izginil-na-krvavcu-pomagajte-morda-je-to-resitev-da-najdejo-pogresanega-klemena-36/ https://skandal24.si/crno/izginil-na-krvavcu-pomagajte-morda-je-to-resitev-da-najdejo-pogresanega-klemena-36/#respond Tue, 13 Nov 2018 14:11:07 +0000 https://skandal24.si/?p=32534 Policisti in gorski reševalci so včeraj s pomočjo helikopterja na območju Krvavca nadaljevali iskanje 36-letnega Klemna Musulina, ki je pogrešan od sobote. Pogrešanega še vedno niso našli, so pa odkrili njegov telefon, za katerega domnevajo, da ga je nekdo našel in postavil na mesto pod hotelom. Policija v zvezi s tem prosi za informacije. Kot so sporočili […]

The post IZGINIL NA KRVAVCU Pomagajte, morda je to rešitev, da najdejo pogrešanega Klemna (36) appeared first on skandal24.si.

]]>
Policisti in gorski reševalci so včeraj s pomočjo helikopterja na območju Krvavca nadaljevali iskanje 36-letnega Klemna Musulina, ki je pogrešan od sobote. Pogrešanega še vedno niso našli, so pa odkrili njegov telefon, za katerega domnevajo, da ga je nekdo našel in postavil na mesto pod hotelom. Policija v zvezi s tem prosi za informacije.

Kot so sporočili s Policijske uprave Kranj, je v iskalni akciji sodelovalo okoli 20 oseb, večinoma policistov in gorskih reševalcev, ter policijski helikopter. Za pogrešanim 36-letnikom iz Trebnjega, ki so ga nazadnje videli, ko se je v soboto ponoči s Krvavca sam peš odpravil v dolino, je sicer že v soboto stekla obsežna iskalna akcija.

Poleg policistov, svojcev in njegovih prijateljev so ga v soboto do poznega večera organizirano iskali prostovoljni gasilci, gorski reševalci in vodniki reševalnih psov. Skupaj ga je iskalo okoli 70 ljudi, v iskanju pa je sodeloval tudi policijski helikopter. Iskalna akcija se je v nedeljo nadaljevala v podobnem obsegu.

Iskanje je bilo zaenkrat osredotočeno na Krvavec z okolico. Pogrešanega doslej še niso našli, pod hotelom Krvavec pa so že v začetku iskanja našli njegov mobilni telefon, vendar glede na položaj policisti domnevajo, da ga je nekdo našel in tja postavil.

Če ima kdo kakršne koli informacije v zvezi s tem, policisti prosijo, naj zaradi razjasnitve okoliščin pokliče na interventno številko 113 ali anonimno številko 080 1200.

A ima kdo dron da bi prisel nam ga pomagat iskat z njim? Prosim..

Gepostet von Sonja Stipanovič Musulin am Montag, 12. November 2018

The post IZGINIL NA KRVAVCU Pomagajte, morda je to rešitev, da najdejo pogrešanega Klemna (36) appeared first on skandal24.si.

]]>
https://skandal24.si/crno/izginil-na-krvavcu-pomagajte-morda-je-to-resitev-da-najdejo-pogresanega-klemena-36/feed/ 0
JE TO ZAČETEK KONCA VLADE? Bandelli odstopil, Bratuškovi se zdi nesprejemljivo https://skandal24.si/news/je-to-zacetek-konca-vlade-bandelli-odstopil-bratuskovi-se-zdi-nesprejemljivo/ https://skandal24.si/news/je-to-zacetek-konca-vlade-bandelli-odstopil-bratuskovi-se-zdi-nesprejemljivo/#respond Tue, 13 Nov 2018 11:39:16 +0000 https://skandal24.si/?p=32546 Minister Marko Bandelli je že podpisal odstopno izjavo, je na novinarski konferenci po seji izvršnega odbora SAB povedala predsednica stranke Alenka Bratušek. K odstopu ga je pozval premier Marjan Šarec, ki bi v nasprotnem primeru predlagal ministrovo razrešitev. Bandelli je Šarčeve očitke zavrnil in dejal, da je v dveh mesecih naredil ogromno. Bandelli je povedal […]

The post JE TO ZAČETEK KONCA VLADE? Bandelli odstopil, Bratuškovi se zdi nesprejemljivo appeared first on skandal24.si.

]]>

Minister Marko Bandelli je že podpisal odstopno izjavo, je na novinarski konferenci po seji izvršnega odbora SAB povedala predsednica stranke Alenka Bratušek. K odstopu ga je pozval premier Marjan Šarec, ki bi v nasprotnem primeru predlagal ministrovo razrešitev. Bandelli je Šarčeve očitke zavrnil in dejal, da je v dveh mesecih naredil ogromno.

Bratuškova je ob tem dejala, da je žalostna, da premier ne spoštuje protokola o sodelovanju koalicijskih strank. V njem je namreč zapisano, da se v primeru, ko minister ne opravlja svoje funkcije v skladu s predpisi in etičnim kodeksom ali ne izvršuje vladnih sklepov in napake ponavlja, premier in predsednik stranke, iz kvote katere je minister, sporazumeta o tem, ali minister ostane ali se zagotovi izvolitev drugega. Namesto tega pa je bila Bratuškova o tem, kaj želi Šarec od Bandellija in zakaj, obveščena iz medijev in prek Facebooka, kar se ji zdi nesprejemljivo. “Če so to komunikacijski kanali, ki jih bo od zdaj naprej uporabljala koalicija, potem je naš čas zelo skopo odmerjen,” je dejala.

Bandelli je povedal še, da bo še naprej delal za stranko, ker jo ima rad in ker je tudi njen ustanovni član.

Šarec je odstop Bandellija zahteval po tistem, ko so mediji razkrili elektronsko sporočilo, v katerem je žugal županskemu kandidatu Komna Eriku Modicu. Za to se je Bandelli opravičil, a se je pod plazom kritik znašel tudi zaradi siceršnje problematičnosti svoje komunikacije.

Šarec je danes na svojem Facebook profilu zapisal daljšo obrazložitev razlogov, zakaj meni, da mora minister iz kvote SAB oditi iz vlade. Razlogi so povezani z ministrovim delom, njegovo komunikacijo in ravnanji.

V nadaljevanju podajam daljšo obrazložitev razlogov za poziv k odstopu ministra.Prvi od razlogov za predlagano…

Gepostet von Marjan Šarec am Dienstag, 13. November 2018

 

The post JE TO ZAČETEK KONCA VLADE? Bandelli odstopil, Bratuškovi se zdi nesprejemljivo appeared first on skandal24.si.

]]>
https://skandal24.si/news/je-to-zacetek-konca-vlade-bandelli-odstopil-bratuskovi-se-zdi-nesprejemljivo/feed/ 0
NA LJUBLJANSKEM PARKIRIŠČU Iz torbice izvlekel nož in zabodel 18-letnika https://skandal24.si/crno/na-ljubljanskem-parkiriscu-iz-torbice-izvlekel-noz-in-zabodel-18-letnika/ https://skandal24.si/crno/na-ljubljanskem-parkiriscu-iz-torbice-izvlekel-noz-in-zabodel-18-letnika/#respond Tue, 13 Nov 2018 11:03:12 +0000 https://skandal24.si/?p=32544 Na Hubadovi ulici v Ljubljani je 20-letnik v četrtek v pretepu dvakrat zabodel 18-letnika, ki je moral zaradi hudih poškodb v bolnišnico. Njegovo življenje ni več ogroženo. Policisti so osumljenega 20-letnika v petek s kazensko ovadbo zaradi suma poskusa uboja privedli pred preiskovalnega sodnika, ki je zanj odredil pripor. Na parkirišču na Hubadovi sta 18-letnik […]

The post NA LJUBLJANSKEM PARKIRIŠČU Iz torbice izvlekel nož in zabodel 18-letnika appeared first on skandal24.si.

]]>

Na Hubadovi ulici v Ljubljani je 20-letnik v četrtek v pretepu dvakrat zabodel 18-letnika, ki je moral zaradi hudih poškodb v bolnišnico. Njegovo življenje ni več ogroženo. Policisti so osumljenega 20-letnika v petek s kazensko ovadbo zaradi suma poskusa uboja privedli pred preiskovalnega sodnika, ki je zanj odredil pripor.

Na parkirišču na Hubadovi sta 18-letnik in njegov 21-letni prijatelj v četrtek popoldne napadla 20-letnika, ga zbila na tla in ga začela pretepati. Napadeni je iz ramenske torbice izvlekel nož in dvakrat zabodel 18-letnega napadalca. Poškodovanega je njegov prijatelj odpeljal na urgentni blok univerzitetnega kliničnega centra v Ljubljani, osumljenec pa je z mladoletno prijateljico ostal na kraju, kjer so ga policisti prijeli in mu odvzeli prostost. Osumljeni moški je že bil obravnavan za kazniva dejanja z elementi nasilja, so sporočili ljubljanski policisti.

Moški, ki se med seboj poznajo, so se sprli zaradi osebnih zadev med osumljencem in 18-letnikom, so še zapisali.

The post NA LJUBLJANSKEM PARKIRIŠČU Iz torbice izvlekel nož in zabodel 18-letnika appeared first on skandal24.si.

]]>
https://skandal24.si/crno/na-ljubljanskem-parkiriscu-iz-torbice-izvlekel-noz-in-zabodel-18-letnika/feed/ 0
VROČI PRIZORI NA KMETIJI Nekoč je seksala vsake pol ure, sedaj pa jo je napol goli Franko … https://skandal24.si/rumeno/vroci-prizori-na-kmetiji-nekoc-je-seksala-vsake-pol-ure-sedaj-pa-jo-je-napol-goli-franko/ https://skandal24.si/rumeno/vroci-prizori-na-kmetiji-nekoc-je-seksala-vsake-pol-ure-sedaj-pa-jo-je-napol-goli-franko/#respond Tue, 13 Nov 2018 09:09:00 +0000 https://skandal24.si/?p=32537 Napetosti v resničnostnem šovu Kmetija je vsak dan več. Tekmovalce sklepajo nenavadna zavezništva, ne nazadnje se Denis največ druži s Sabino, Franko pa vsaj navidezno prestopa v klan Aneta–Nik. Je pa za sprostitev napetosti še zadnjič poskrbel izpadli kmet Miha, saj je zelo razveselil  gledalke, ker mora na njegovo želji Franko v spodnjicah razvajati sotekmovalke. […]

The post VROČI PRIZORI NA KMETIJI Nekoč je seksala vsake pol ure, sedaj pa jo je napol goli Franko … appeared first on skandal24.si.

]]>
Napetosti v resničnostnem šovu Kmetija je vsak dan več. Tekmovalce sklepajo nenavadna zavezništva, ne nazadnje se Denis največ druži s Sabino, Franko pa vsaj navidezno prestopa v klan AnetaNik.

Je pa za sprostitev napetosti še zadnjič poskrbel izpadli kmet Miha, saj je zelo razveselil  gledalke, ker mora na njegovo želji Franko v spodnjicah razvajati sotekmovalke. Prva se je njegovemu dotiku prepustila Zdenka.  Za to priložnost se je tudi uredila: “Brez modrca se bolje počutim, malo mi je bilo nerodno, ko mi je Denis rekel, da se mi bradavice vidijo, ampak sem si rekla: ‘Kaj me briga, glej kar hočeš!'”

“Zgleda, da je starost res modrost, ali pa je bila Zdenka toliko lumpa, ko je bila mlada. Je rekla, da so seksali vsake pol ure, to je hujše kot zajci,” je vse skupaj komentiral Franko.

The post VROČI PRIZORI NA KMETIJI Nekoč je seksala vsake pol ure, sedaj pa jo je napol goli Franko … appeared first on skandal24.si.

]]>
https://skandal24.si/rumeno/vroci-prizori-na-kmetiji-nekoc-je-seksala-vsake-pol-ure-sedaj-pa-jo-je-napol-goli-franko/feed/ 0
POČIVAJ V MIRU Poslovila se je ikona v svetu stripov https://skandal24.si/rumeno/pocivaj-v-miru-poslovila-se-je-ikona-v-svetu-stripov/ https://skandal24.si/rumeno/pocivaj-v-miru-poslovila-se-je-ikona-v-svetu-stripov/#respond Mon, 12 Nov 2018 20:48:26 +0000 https://skandal24.si/?p=32526 Legendarni soustvarjalec Marvelovih stripovskih superjunakov Stan Lee je danes umrl v 95. letu starosti. Spada med očete superjunakov, kot sta Spiderman in Hulk. V zadnjih letih se je boril z različnimi boleznimi. Prvi obraz ameriških stripov je umrl v Los Angelesu danes zjutraj. Njegova hčerka je medijem povedala, da je imel rad vse svoje oboževalce, […]

The post POČIVAJ V MIRU Poslovila se je ikona v svetu stripov appeared first on skandal24.si.

]]>
Legendarni soustvarjalec Marvelovih stripovskih superjunakov Stan Lee je danes umrl v 95. letu starosti. Spada med očete superjunakov, kot sta Spiderman in Hulk. V zadnjih letih se je boril z različnimi boleznimi. Prvi obraz ameriških stripov je umrl v Los Angelesu danes zjutraj. Njegova hčerka je medijem povedala, da je imel rad vse svoje oboževalce, in dodala, da je bil velik človek.

Njegovo pravo ime je bilo Stanley Lieber, pod psevdonimom pa je pisal zato, ker je, kot je sam dejal, mislil, da bo nekoč napisal nekaj večjega od “neumnih nepomembnih stripov”.

Kot avtor je na papirju soustvaril domišljijske like, kot so Spiderman, Hulk, Črni panter, Možje X, Fantastični štirje, Iron Man, Thor in drugi. Vsi so zaživeli tudi na filmskih platnih.

The post POČIVAJ V MIRU Poslovila se je ikona v svetu stripov appeared first on skandal24.si.

]]>
https://skandal24.si/rumeno/pocivaj-v-miru-poslovila-se-je-ikona-v-svetu-stripov/feed/ 0
MINISTER ERJAVEC MENI, DA VOJAKI PRETIRAVAJO Čevlji so v redu, pri minus 20 on ne jamra https://skandal24.si/news/minister-erjavec-meni-da-vojaki-pretiravajo-cevlji-so-v-redu-pri-minus-20-on-ne-jamra/ https://skandal24.si/news/minister-erjavec-meni-da-vojaki-pretiravajo-cevlji-so-v-redu-pri-minus-20-on-ne-jamra/#respond Mon, 12 Nov 2018 20:36:43 +0000 https://skandal24.si/?p=32523 Obrambni minister Karl Erjavec je danes v zvezi s poročanjem medijev o neprimerni obutvi slovenskih vojakov na vojaški vaji Nata na Norveškem dejal, da s terena ni bilo prijav v zvezi z opremo, vojaki pa so bili opremljeni po standardih Nata. “Samo eden od častnikov je dejal, da ga je zeblo,” je pojasnil minister, ki je že […]

The post MINISTER ERJAVEC MENI, DA VOJAKI PRETIRAVAJO Čevlji so v redu, pri minus 20 on ne jamra appeared first on skandal24.si.

]]>

Obrambni minister Karl Erjavec je danes v zvezi s poročanjem medijev o neprimerni obutvi slovenskih vojakov na vojaški vaji Nata na Norveškem dejal, da s terena ni bilo prijav v zvezi z opremo, vojaki pa so bili opremljeni po standardih Nata. “Samo eden od častnikov je dejal, da ga je zeblo,” je pojasnil minister, ki je že naročil preiskavo.

Kot je danes dejal Erjavec ob robu sestanka DeSUS na temo lokalnih volitev, po njegovih informacijah nihče od sodelujočih na vajah ni dobil ozeblin.

Erjavec je seznanjen tudi z znamko čevljev, ki so jih nosili vojaki, in, kot je pojasnil, ima takšne tudi doma. “Pri minus 20 stopinjah me verjetno zebe, ampak ne v tolikšni meri, da bi zaradi tega jamral,” je dejal.

Pomanjkljiva oprema

“Naši vojaki so opremljeni po standardih zveze Nato,” je še zatrdil minister. Zahteval je že primerjavo, kako so bili oblečeni vojaki preostalih vojsk, ki so delovali na istem območju kot Slovenska vojska. “Zagotavljam vam, da s čevlji ni nič narobe, da zadostujejo standardom. Mislim, da gre za pretiravanja,” je pojasnil minister.

Po poročanju nekaterih medijev naj bi imeli slovenski vojaki na Norveškem pomanjkljivo opremo.

STA

The post MINISTER ERJAVEC MENI, DA VOJAKI PRETIRAVAJO Čevlji so v redu, pri minus 20 on ne jamra appeared first on skandal24.si.

]]>
https://skandal24.si/news/minister-erjavec-meni-da-vojaki-pretiravajo-cevlji-so-v-redu-pri-minus-20-on-ne-jamra/feed/ 0
ROSVITA PESEK JE PREKINILA MOLK S ŠOKANTNO OBJAVO Preberite, kaj je od nje zahteval minister Bandelli https://skandal24.si/news/rosvita-pesek-je-prekinila-molk-s-sokantno-objavo-preberite-kaj-je-od-nje-zahteval-minister-bandelli/ https://skandal24.si/news/rosvita-pesek-je-prekinila-molk-s-sokantno-objavo-preberite-kaj-je-od-nje-zahteval-minister-bandelli/#respond Mon, 12 Nov 2018 18:32:40 +0000 https://skandal24.si/?p=32516 Premier Marjan Šarec je danes ministra za razvoj Marka Bandellija pozval k odstopu, potem ko je na dan prišla njegova komunikacija, ki temelji na izsiljevanju. Bandellijevi komunikacijski zdrsi so se namreč v zadnjem času začeli valiti kot snežena kepa. Danes je na svojem Facebook profilu svojo komunikacijo z njim izpred štirih let objavila še voditeljica Odmevov Rosvita Pesek. […]

The post ROSVITA PESEK JE PREKINILA MOLK S ŠOKANTNO OBJAVO Preberite, kaj je od nje zahteval minister Bandelli appeared first on skandal24.si.

]]>
Premier Marjan Šarec je danes ministra za razvoj Marka Bandellija pozval k odstopu, potem ko je na dan prišla njegova komunikacija, ki temelji na izsiljevanju. Bandellijevi komunikacijski zdrsi so se namreč v zadnjem času začeli valiti kot snežena kepa. Danes je na svojem Facebook profilu svojo komunikacijo z njim izpred štirih let objavila še voditeljica Odmevov Rosvita Pesek. Iz nje je razvidno, da je Bandelli v času, ko je bil predsednik nadzornega sveta RTVS, tvital o tem, kaj da bi morala spraševati svoje goste.

Velikokrat o razmerah na RTV Slovenija molčim. Ker želim imeti kolikor toliko normalne pogoje za delo in se izogniti…

Gepostet von Rosvita Pesek am Montag, 12. November 2018

V odgovor ji je, najbrž že nekdanji minister, pripisal (objavljamo v originalu, op. p.): ”Spostovana dr. Rozvita Pesek. Kvala za tako neeleganten odgovor javno na twitterju: “KAJ HOCETE”. Osebno spostujem vse, predvsem drugo mislece osebe, saj samo tako pokazemo naso zrelost. Upam na boljsi in sprosceni razgovor in izmenjavo vsesplosnih mnenj osebno na kavici. Marko Bandelli Predsednik NS RTV SLO.”

Ne pozabimo, pretekli teden je v medijih završalo ob razkritju elektronskega sporočila, ki ga je minister Bandelli septembra posredoval županskemu kandidatu v Občini Komen. V njem je bil Bandelli kritičen do potez Erika Modica, pri čemer mu je navrgel, da že ve, kaj pomeni nepodpora dveh resorjev, ki ju vodi SAB …

 

The post ROSVITA PESEK JE PREKINILA MOLK S ŠOKANTNO OBJAVO Preberite, kaj je od nje zahteval minister Bandelli appeared first on skandal24.si.

]]>
https://skandal24.si/news/rosvita-pesek-je-prekinila-molk-s-sokantno-objavo-preberite-kaj-je-od-nje-zahteval-minister-bandelli/feed/ 0
V SREDIŠČU MESTA TEKLA KRI 16-letnik zabodel dva https://skandal24.si/crno/v-srediscu-mesta-tekla-kri-16-letnik-zabodel-dva/ https://skandal24.si/crno/v-srediscu-mesta-tekla-kri-16-letnik-zabodel-dva/#respond Mon, 12 Nov 2018 13:51:18 +0000 https://skandal24.si/?p=32513 V središču Murske Sobote se je odvil krvav obračun. Policisti pojasnjujejo, da je prišlo do pretepa mladoletnikov, na kraju sta tako rešilec kot policija. Storilec naj bi med pretepom med 16-letniki z ostrim predmetom zabodel dve osebi. S Policijske uprave Murska Sobota so sporočili: ”Policisti smo bili danes ob 13.06 uri obveščeni, da je na […]

The post V SREDIŠČU MESTA TEKLA KRI 16-letnik zabodel dva appeared first on skandal24.si.

]]>
V središču Murske Sobote se je odvil krvav obračun. Policisti pojasnjujejo, da je prišlo do pretepa mladoletnikov, na kraju sta tako rešilec kot policija.

Storilec naj bi med pretepom med 16-letniki z ostrim predmetom zabodel dve osebi. S Policijske uprave Murska Sobota so sporočili: ”Policisti smo bili danes ob 13.06 uri obveščeni, da je na pločniku pred vhodom v trgovino, v križišču Slovenske in Zvezne ulice v Murski Soboti, prišlo do kaznivega dejanja. V pretepu je sodelovalo več oseb. Dve osebi sta bili poškodovani in prepeljani v SB Murska Sobota.”

Ob tem dodajajo, da  v zvezi s kaznivim dejanjem opravljajo ogled in zbirajo obvestila.

The post V SREDIŠČU MESTA TEKLA KRI 16-letnik zabodel dva appeared first on skandal24.si.

]]>
https://skandal24.si/crno/v-srediscu-mesta-tekla-kri-16-letnik-zabodel-dva/feed/ 0
FOTO: POČILO NA MARTINOVO Huda nesreča pri Logatcu https://skandal24.si/crno/foto-pocilo-na-martinovo-huda-nesreca-pri-logatcu/ https://skandal24.si/crno/foto-pocilo-na-martinovo-huda-nesreca-pri-logatcu/#respond Mon, 12 Nov 2018 11:24:08 +0000 https://skandal24.si/?p=32506 Veraj nekaj pred 20. uro so bili policisti PU Ljubljana obveščeni o prometni nesreči s poškodbami pri kraju Logatec. ”Ugotovljeno je bilo, da je voznik vozil osebni avtomobil po regionalni cesti iz smeri Logatca proti Petkovcu. Ko je pripeljal na odsek ceste, kjer vozišče regionalne ceste poteka v dolg desni pregledni ovinek, je zaradi vožnje […]

The post FOTO: POČILO NA MARTINOVO Huda nesreča pri Logatcu appeared first on skandal24.si.

]]>
Veraj nekaj pred 20. uro so bili policisti PU Ljubljana obveščeni o prometni nesreči s poškodbami pri kraju Logatec.

”Ugotovljeno je bilo, da je voznik vozil osebni avtomobil po regionalni cesti iz smeri Logatca proti Petkovcu. Ko je pripeljal na odsek ceste, kjer vozišče regionalne ceste poteka v dolg desni pregledni ovinek, je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo (kršitev 1. odstavka 45. člena ZPrCP) izgubil oblast nad vozilom in zapeljal v levo na travnato površino, kjer je trčil v cestni smernik. Po trčenju v cestni smernik je vozilo zdrselo naprej po travnati nabrežini in nato preko gozdne poseke gozd, kjer je silovito trčilo v drevesi,” poročajo s PU Ljubljana.

Voznik je v nesreči utrpel poškodbe in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v KC Ljubljana, kjer je bila zanj izdana odredba za strokovni pregled, da se ugotovi prisotnost alkohola med vožnjo. Ugotovljeno je bilo tudi, da med vožnjo ni bil pripet z varnostnim pasom. V vozilu je bil tudi potnik, ki je prav tako utrpel poškodbe in je bil s kraja odpeljan v KC Ljubljana. Tudi za njega je bilo ugotovljeno, da med vožnjo ni bil pripet z varnostnim pasom.

Policisti z zbiranjem obvestil nadaljujejo; ko bodo zbrana obvestila, bo zoper voznika sledil ustrezen ukrep.

The post FOTO: POČILO NA MARTINOVO Huda nesreča pri Logatcu appeared first on skandal24.si.

]]>
https://skandal24.si/crno/foto-pocilo-na-martinovo-huda-nesreca-pri-logatcu/feed/ 0