0 Deljenj 1070 Ogledov

VELIKA TATVINA IN PRETEP V MARIBORU Vlomilec odnesel za več kot 15.000 evrov

26. November, 2017 14:59
1070 Ogledov

MARIBOR – V soboto je neznanec v Mariboru vlomil v stanovanjsko hišo in iz sefa ukradel gotovino, žensko uro, prstan in verižico, s čimer je lastnico, 48-letno Mariborčanko, oškodoval za 15.650 evrov. Soboto si bo zapomnil še en Mariborčan, ki so ga štirje neznanci najprej pretepli, nato pa ukradli še 100 evrov gotovine.

V hišo 48-letnice je nepridiprav vlomil z neznanim predmetom na vzvod, nakar je v notranjosti preiskal prostore ter iz zidnega sefa z neznanim orodjem odstranil kovinska vrata. Iz sefa je poleg gotovine in drugih vrednejših predmetov ukradel še potni list oškodovanke, so danes sporočili iz Policijske uprave Maribor.

Prav tako v soboto so mariborski policisti intervenirali zaradi obvestila, da naj bi v bližini hostla v Mariboru pretepli moškega. Z zbiranjem obvestil so možje postave ugotovili, da so štirje neznanci zjutraj ob 4.45 v bivalnem kontejnerju pretepli 41-letnega Mariborčana. Domačinu je sicer uspelo pobegniti v park, od koder je opazoval neznance, ki so medtem vstopili v njegov kontejner.

Po odhodu nasilnežev se je 41-letnik vrnil do kontejnerja in ugotovil, da so mu ukradli ključe kontejnerja in 100 evrov gotovine, ki jih je imel v nahrbtniku. Policisti zbirajo obvestila v zvezi s kaznivim dejanjem ropa.

Več iz te kategorije