0 Deljenj 68 Ogledov

V roku slabe ure dvakrat zagorelo, škode za 200 tisočakov

10. september, 2017 7:25
68 Ogledov

PTUJ – Na območju Ptuja je ponoči dvakrat zagorelo. Najprej sta zagoreli stanovanjski hiši na Žnidaričevem nabrežju na Ptuju, kasneje pa še šotor z balami sena. Vzroka požarov še nista znana. V obeh požarih, ki so ju gasilci pogasili, naj bi skupaj po nestrokovni oceni nastala gmotna škoda okoli 200.000 evrov, so sporočili s Policijske uprave Maribor.

Okoli 1. ure ponoči so ptujske policiste obvestili, da sta zaenkrat še iz neznanega vzroka zagoreli dve stanovanjski hiši na območju Ptuja. Gasilci so na kraju požar lokalizirali in pogasili, zaradi požara pa so morali enajst stanovalcev izseliti in jih začasno preseliti v drug bivalni objekt.

Med gašenjem požara so morali reševalci nuditi zdravniško pomoč enemu gasilcu, ki ni utrpel telesnih poškodb. Policisti si še ogledujejo kraj požara na obeh objektih. V požaru naj bi nastala gmotna škoda v višini 100.000 evrov.

Policisti nadaljujejo s kriminalistično preiskavo, zato je o vzroku za požar še prezgodaj govoriti. Po zaključku preiskave bodo javnost seznanili o njenih ugotovitvah.

Okoli 2. ure ponoči pa so prav tako ptujske policiste obvestili, da je zagorelo v okolici Ptuja in sicer je še iz neznanega vzroka zagorelo v šotoru, kjer so bile spravljene bale sena ter silaže in traktorski priključki.

Ogled kraja požara v Markovcih pa bodo kriminalisti lahko opravili predvidoma šele v nedeljo. Po zaključku preiskave bodo posredovali več podatkov, so še dodali na PU Maribor.

Mogoče vas bo zanimalo

Dr. Rok Snežič: Kaj imata skupnega posojilo in pranje denarja?
Nasveti
5 Ogledov
Nasveti
5 Ogledov

Dr. Rok Snežič: Kaj imata skupnega posojilo in pranje denarja?

Andrej Andrej - 21. februar, 2018 14:00

Pisal nam je bralec, ki je priznal, da je spremljal polemiko okrog posojila tujega rezidenta in slovenskih podjetij. Zanima ga, če je res kaznivo dejanje, če tuj…

David in Mojca (samo za 18+)
David & Mojca
11 Ogledov
David & Mojca
11 Ogledov

David in Mojca (samo za 18+)

Andrej Andrej - 21. februar, 2018 13:30

David in Mojca, nekdanja ljubimca, ponovno v bitki spolov - tudi tokrat odkrito in brez dlake na jeziku (!) o analnem seksu. Nocoj, ob 22. uri. NE…

NOVE PODROBNOSTI NARKOMANSKE GROZLJIVKE Oskrunil je Vlatkino truplo, še vedno jo ima rad
Črno
4 Ogledov
Črno
4 Ogledov

NOVE PODROBNOSTI NARKOMANSKE GROZLJIVKE Oskrunil je Vlatkino truplo, še vedno jo ima rad

skandal1 - 21. februar, 2018 13:24

MARIBOR - Na mariborskem sodišču je danes potekal predobravnavni narok zoper 35-letnega Bojana Sepa, ki ga obtožnica bremeni za umor deset let starejše nekdanje partnerice Vlatko septembra lani v…

Več iz te kategorije