0 Deljenj 106 Ogledov

V roku slabe ure dvakrat zagorelo, škode za 200 tisočakov

10. september, 2017 7:25
106 Ogledov

PTUJ – Na območju Ptuja je ponoči dvakrat zagorelo. Najprej sta zagoreli stanovanjski hiši na Žnidaričevem nabrežju na Ptuju, kasneje pa še šotor z balami sena. Vzroka požarov še nista znana. V obeh požarih, ki so ju gasilci pogasili, naj bi skupaj po nestrokovni oceni nastala gmotna škoda okoli 200.000 evrov, so sporočili s Policijske uprave Maribor.

Okoli 1. ure ponoči so ptujske policiste obvestili, da sta zaenkrat še iz neznanega vzroka zagoreli dve stanovanjski hiši na območju Ptuja. Gasilci so na kraju požar lokalizirali in pogasili, zaradi požara pa so morali enajst stanovalcev izseliti in jih začasno preseliti v drug bivalni objekt.

Med gašenjem požara so morali reševalci nuditi zdravniško pomoč enemu gasilcu, ki ni utrpel telesnih poškodb. Policisti si še ogledujejo kraj požara na obeh objektih. V požaru naj bi nastala gmotna škoda v višini 100.000 evrov.

Policisti nadaljujejo s kriminalistično preiskavo, zato je o vzroku za požar še prezgodaj govoriti. Po zaključku preiskave bodo javnost seznanili o njenih ugotovitvah.

Okoli 2. ure ponoči pa so prav tako ptujske policiste obvestili, da je zagorelo v okolici Ptuja in sicer je še iz neznanega vzroka zagorelo v šotoru, kjer so bile spravljene bale sena ter silaže in traktorski priključki.

Ogled kraja požara v Markovcih pa bodo kriminalisti lahko opravili predvidoma šele v nedeljo. Po zaključku preiskave bodo posredovali več podatkov, so še dodali na PU Maribor.

Mogoče vas bo zanimalo

ŠOKANTNI PREOBRAT Jože razjasnil, zakaj je Simono ponižal pred celotno Slovenijo
Rumeno
3 Ogledov
Rumeno
3 Ogledov

ŠOKANTNI PREOBRAT Jože razjasnil, zakaj je Simono ponižal pred celotno Slovenijo

User One - 25. junij, 2018 15:12

Jože Mastnak in Simona sta se na romantičnem potovanju zbližala in zaljubila. Gledalci so bili zato toliko bolj presenečeni, ko je povedal, da si skupne prihodnosti ne…

STE VIDELI, KAJ JE NAREDIL 9-LETNIKU? Išče ga policija
Črno
3 Ogledov
Črno
3 Ogledov

STE VIDELI, KAJ JE NAREDIL 9-LETNIKU? Išče ga policija

User One - 25. junij, 2018 15:06

Policija išče voznika osebnega avtomobila, ki je v nedeljo okoli 19.20 odpeljal s kraja nesreče v Zabukovici v občini Žalec. Pred tem je voznik trčil v 9-letnika,…

VIDEO: SVET JE ZNOREL Ste videli, kakšne orgije se dogajajo v naši bližini
Viralno
5 Ogledov
Viralno
5 Ogledov

VIDEO: SVET JE ZNOREL Ste videli, kakšne orgije se dogajajo v naši bližini

User One - 25. junij, 2018 12:31

Na Bodenskem jezeru, ki leži med Nemčijo, Švico in Avstrijo, je v nedeljo potekala tradicionalna plesna zabava z imenom Torture ship (Mučilna ladja). Dogodek, ki velja za…

Več iz te kategorije