0 Deljenj 701 Ogledov

V Kranju izbruhnil velik požar, aktiviranih 11 gasilskih društev, cesta blokirana, šlo naj bi za vrtec

11. February, 2021 6:17
701 Ogledov

Ob 3.10 je na Smledniški cesti v Kranju zagorelo v nestanovanjskem objektu v katerega sklopu so vrtec gostinski lokal in trgovina, javlja uprava za zaščito in reševanje.

Aktivirani so bili gasilci iz GARS Kranj in PGD Kranj Primskovo, Kokrica, Britof, Prebačevo-Hrastje, Goriče, Breg ob Savi, Bitnje, Besnica, Žabnica in Golnik. Pol objekta, trgovina, gostinski lokal in prostori skupne kurilnice, je uničeno. Intervencija je še v teku, enote gasilcev so na kraju dogodka.

Dars prek aplikacije Promet.si sporoča: Zaradi požara je v Kranju zaprta Smledniška cesta, pri Čirčah. Obvoz je urejen po lokalnih cestah.

Tiskovni predstavnik PU Kranj Bojan Kos je zapisal: “Zaradi požara na poslovnem objektu je trenutno še vedno zaprt del Smledniške ceste med Planino in Hrastjam v Kranju. Obvoz je urejen po vzporednih cestah. Po prvih podatkih gre na objektu samo za materialno škodo brez poškodovanih oseb.”

Na Facebooku so se nekateri, k iso opazovali ogenj, spraševali, ali gori Qulandija, ugiba se tudi, da naj bi gorel vrtec. Pojavile so se tudi prve fotografije.

Vir: Facebook.

Vir: Facebook.

Vir: Facebook.

Vir: Facebook.

 

Več iz te kategorije