0 Deljenj 2367 Ogledov

TO PRAVIJO O MARTINU, KI JE DO SMRTI POVOZIL MAMICO URŠKO IN NOVOROJENČKA OSKARJA Ne skrbi zanj, si bosta z odvetnikom izmislila čisto dovolj izgovorov

5. november, 2018 18:16
2367 Ogledov

Po hudi prometni nesreči, v kateri je v soboto pijani voznik na prehodu za pešce na Nasipni ulici v Mariboru zbil 27-letno nosečnico Urško, je dva dni po njeni smrti umrl še njen novorojenček Oskar, ki so ga zdravniki uspeli rešiti s carskim rezom.

Voznik, doma iz Maribora, je vozil avtomobil po Nasipni ulici v Mariboru in ko je pripeljal do zaznamovanega prehoda za pešce, ni omogočil varnega prečkanja vozišča 27-letni peški, ki je bila v zadnjem trimesečju nosečnosti. S sprednjim delom vozila je trčil vanjo in njenega psa. Nosečnico so z reševalnim vozilom odpeljali v Univerzitetni klinični center (UKC) Maribor, kjer je v torek podlegla poškodbam. Pes, ki ga je ženska vodila na povodcu, je na kraju nesreče poginil.

Voznik je bil preizkušen z indikatorjem alkohola, ki je pokazal 0,88 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Odredili so mu strokovni pregled v UKC Maribor. Zaradi nevarne vožnje v cestnem prometu bodo zoper njega vložili kazensko ovadbo.

Zdravniki so v soboto po nesreči opravili carski rez in rešili življenje otroka. Njegov dedek pa je danes na družabnem omrežju Facebook sporočil novico, da je bitko za življenje izgubil tudi novorojenček.

O povzročitelju nesreče, po imenu Martin P., so se razpisali tudi na forumih:

hja mel je tud malo prveč alkota v krvi….a se je z alkotom zdravu? Mimgrede tud po preveč alkota se da lepo zakinkat

ne skrbi zanj, si bosta z odvetnikom izmislila čisto dovolj izgovorov

Pa tiste nekaj bajt pred leti je tudi zakuril, ker je zaspal s cikom v gobcu. Ziher! Kaksen piroman, pijanec in morilec… bogi bolani revcek je!

Daj lwpo tw prosim no…. Zaspal je ker je bil pijan, pa tudi ce ina to napisano tforaj, zakaj se potem sam vozis okoli??? Ce ves da imas bolezen zaradi svoje in varnosti drugih ne sedes za volan… Tu ni nobenega zagovarjanja in pika?!!! Vzel je zivljenje bodoci mamici in nic krivemu bitjecu… Smili se mi oce, ki se je popolnoma zlomil. V eni noci mu je ****** vzel vse za kar se je trudil..

 

Mogoče vas bo zanimalo

Slovenija zvečer v rdečem! Poglejte, kje napovedujejo točo
Novice
39 Ogledov
Novice
39 Ogledov

Slovenija zvečer v rdečem! Poglejte, kje napovedujejo točo

User One - 17. julij, 2019 22:06

Arso je ob 21.45 prižgal najvišjo stopnjo alarma za točo Gorenjsko in Zgornjesavsko. Danes je bilo sicer sončno, najvišje dnevne temperature so bile od  26 do 30 stopinj…

Družinska grozljivka v Sevnici! Oče sina s kladivom po glavi, nato je vzel desko …
Črno
79 Ogledov
Črno
79 Ogledov

Družinska grozljivka v Sevnici! Oče sina s kladivom po glavi, nato je vzel desko …

User One - 17. julij, 2019 17:40

V sredo okoli 20. ure so sevniški policisti prejeli obvestilo o pretepu v okolici Sevnice. Takoj so odhiteli na kraj, kjer so naleteli na pretepeno in poškodovano…

Prepoznate moškega na fotografiji? Takoj pokličite policijo
Črno
82 Ogledov
Črno
82 Ogledov

Prepoznate moškega na fotografiji? Takoj pokličite policijo

User One - 17. julij, 2019 15:16

Policisti policijske postaje Ljubljana Center so konec marca letos obravnavali dve tatvini denarnic v zdravstveni ustanovi na območju Ljubljane. Neznani storilec je z odtujenima bančnima karticama opravil…

Več iz te kategorije