0 Deljenj 1069 Ogledov

Strašna smrt 20-letnega Slovenca: Prerešetanega so našli obrnjenega z obrazom v tla

12. December, 2019 22:18
1069 Ogledov
Simoblična slika.

V bližini mesta Malaga na jugu Španije so gasilci v sredo našli truplo 20-letnega Slovenca, ki je imelo več strelnih ran, poroča Slovenska tiskovna agencija. Vzrok smrti še ni znan, ugotovili naj bi ga z obdukcijo, ki naj bi jo danes izvedli v Malagi, piše Euroweekly. Portal poroča, da je imel ustreljeni več strelnih ran v prsih in trebuhu.  Podobno kot 60-letni Francoz, ki so ga našli pred malce več kot tednom dni. Ko so truplo Slovenca našli, je bil ustreljeni obrnjen z obrazom proti tlom.

Mladeničevo truplo so gasilci iz kraja Mijas našli na deset metrov visoki skalni pečini blizu avtoceste. Če bo obdukcija pokazala, da je šlo za umor s strelnim orožjem, bo to drugi tovrsten primer na območju v zadnjih osmih dneh ter peti od konca oktobra, še poroča Euroweekly. Portal poroča, da so truplo našli na področju v bližini plaže, na težko dostopnem skalnem terenu, zato so ga morali za reševanje uporabiti vrvi.

Preiskava primera še poteka, za zdaj v zvezi s tem niso aretirali še nikogar. Preiskovalci še ugotavljajo, ali je bil mladenič ustreljen na kraju, kjer je bil najden, ali so ga tam zgolj odvrgli. Preverjajo tudi, ali je bil streljanje povezano z drogami.

Več iz te kategorije