0 Deljenj 569 Ogledov

Prometna nesreča na avtocesti: Štirje hudo poškodovani, en lažje

18. April, 2022 7:24
569 Ogledov

S področja kriminalitete je bila v Veščici pri Murski Soboti obravnavana tatvina dveh akumulatorjev, namenjenih napajanju prometne signalizacije. Soboški policisti so obravnavali še lahko telesno poškodbo, petrovski pa poškodovanje tuje stvari, včerajšnje dogajanje povzema Jožef Lukinovič iz PU Murska Sobota.

Lukinovič je posebej izpostavil hudo prometno nesrečo: “Okrog 07.00 ure je voznik kombija na AC pred izvozom Dolga vas zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom trčil v nasip jarka, kjer se je vozilo prevrnilo na bok. Pri tem so bile štiri osebe hudo telesno poškodovane ena oseba pa je utrpela lažje telesne poškodbe.”

Uprava za zaščito in reševanje je o dogodku poročala: “Ob 6.33 je na avtocesti, smer Murska Sobota – Lendava, pred izvozom Dolga vas, občina Lendava, kombinirano vozilo zapeljalo z vozišča in se pri tem prevrnilo na bok. Gasilci IGE Nafta Lendava in PGD Murska Sobota so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator in nudili pomoč reševalcem NMP, ki so v nesreči štiri poškodovane osebe oskrbeli na kraju.”

Več iz te kategorije