0 Deljenj 632 Ogledov

Oče ustreli hčer, policija razkriva šokantne podrobnosti

30. May, 2022 14:42
632 Ogledov

Koprski policisti so preko vikenda sporočila, da so prejeli klic občana, ki je naznanil, da je v stanovanjskem bloku v Kopru na Krožni cesti prišlo do streljanja. Slišal naj bi dva strela, vendar več od tega ni vedel povedati. Temu je sledilo še več drugih klicev.

https://intelligent-chebyshev.65-108-229-32.plesk.page/crno/oce-umrl-njegova-28-letna-hci-hudo-poskodovana/

Kaj se zgodilo?

Na kraj so bili nemudoma napoteni policisti in kriminalisti PU Koper, ki so ugotovili, da sta na kraju poškodovana 28-letna državljanka Slovenije z urejenim bivališčem v Švici in njen 79-letni oče iz Kopra. Oba sta bila z reševalnim vozilom prehospitalne enote ZD Koper odpeljana v SB Izola, kjer so ugotovili, da je 28-letnica zadobila strelno rano v predel levega lica, medtem ko je njen 79-letni oče za posledicami strelne rane umrl. Poškodovana je bila zaradi nadaljnjega zdravljenja z reševalnim vozilom odpeljana v UKC Ljubljana.

 

Motiv opisanega dejanja policiji ni znan, saj je storilec dejanje storil brez da bi hčeri svojo namero kakorkoli nakazal. 79-letnik je s tem storil kaznivo dejanje uboj (po 115. členu KZ-1) v zvezi s poskusom in bo v tej zvezi na podlagi vseh zbranih obvestil in dokazov na ODT Koper podano poročilo (po 10. odstavku 148. člena ZKP).

Na podlagi zbranih obvestil, ogleda kraja in drugih preiskovalnih dejanj, je bilo ugotovljeno, da sta 29. 5. 2022 okoli 13.30 ure 28-letnica in njen partner odhajala iz stanovanja na Krožni ulici, kjer sta bila na obisku pri njenem očetu. Ob odhodu so vsi trije stopili na stopnišče stanovanjskega bloka. Partner žrtve je zložil prtljago v dvigalo, medtem mu je ženska pridržala vrata dvigala. V trenutku, ko bi v dvigalo morala vstopiti tudi sama, jo je oče s pištolo ustrelil v levo lice. Takoj za tem se je oče ustrelil sam. M

Več iz te kategorije