0 Deljenj 1076 Ogledov

Našli trupla družine! Ubili očeta Gorana, mamo Gordano in hčer Lidijo, jih sežgali in vrgli v jamo

4. October, 2021 14:13
1076 Ogledov

Srbija je še vedno v šoku zaradi umora družine Đokić, tamkajšnja policija pa intenzivno išče morilce. Trupla Gorana Đokića (57), njegove žene Gordane (56) in hčerke Lidije (25) so našli v vasi Moravac pri Aleksincu, policija domneva, da gre za organizirano skupino, torej da je bilo več napadalcev. Pripadniki notranjega ministrstva trenutno iščejo telefone družine Đokić, kar bi jih lahko pripeljalo do novih namigov.

Poročevalec portala Nova.rs navaja, da preiskovalci menijo, da so bili telefoni med potjo vrženi iz vozila. Preiskava gre namreč v smeri, da so morilci želeli prevarati policijo, tako da so goreči avto družine Đokić pustili na enem mestu, trupla družine pa na povsem drugem. »Družino so najverjetneje ubili isti večer, to je zadnjo nedeljo, ko so izginili. Trupla so našli zaradi vonja, saj so že začela razpadati. Predpostavlja se, da gre za dobro organizirano skupino. Helikopter ni mogel opaziti gorečega passata, ker je bil skrit v grmovju,« navaja srbski portal.

Zaenkrat je znano, da se je Goran Đokić bavil s posojanjem denarja za obresti, vendar še ni znano, ali ima to kaj opraviti z izginotjem družine in pokolom.


Več iz te kategorije