0 Deljenj 371 Ogledov

NAPADLI SO GA MED TRENINGOM Z žago so mu rezali nogi, a se je le-ta zataknika

7. marec, 2018 12:36
371 Ogledov

PRETORIA – Južnoafriški triatlonec Mhlengi Gwala je med današnjim kolesarskim treningom doživel nadvse grozljiv napad. Trije neznanci so mu skušali z žago odrezati nogi, po besedah njegovega trening partnerja Sandileja Shange so mu zarezali v obe okončini, a jim je za tem nekako uspel pobegniti. Je v bolnišnici in izven življenjske nevarnosti.

Po poročanju britanskega BBC-ja so trije neznanci triatlonca in njegovega kolega napadli med kolesarskim treningom v Durbanu. Lotili so se Gwale, mu z žago zarezali v obe nogi, 26-letnik pa se jim je poškodovan izmaknil in pobegnil.

“Mislil je, da so se ga odločili oropati. Ustavil se je, jim dal telefon, toda niso ga želeli. Niti ure ali kolesa. Zvlekli so ga ob cesto v grmovje, vzeli žago in začeli žagati. Ko so prišli do kosti, se je žaga zataknila, ker ni bila ostra. Zatem so poskusili še z drugo nogo,” je grozljiv napad opisal Shanga. “Zdravniki menijo, da mu bodo rešili nogo, da bo lahko hodil in spet tekel, toda do tja je še zelo dolga pot,” je dodal.

Gwala se je sicer pripravljal na južnoafriško državno prvenstvo, ki je na sporedu ta mesec.

FOTO: iStock

Mogoče vas bo zanimalo

Udarila strela in uničila oddajni center
Črno
33 Ogledov
Črno
33 Ogledov

Udarila strela in uničila oddajni center

User One - 25. marec, 2019 20:44

Ob 15.43 je po poročanju uprave za zaščito in reševanje na Plešivcu, na Uršlji Gori, občina Črna na Koroškem, zaradi udara strele prenehal delovati oddajni center. Motene…

Huda nesreča: Voznica umrla na mostu
Črno
125 Ogledov
Črno
125 Ogledov

Huda nesreča: Voznica umrla na mostu

User One - 25. marec, 2019 10:50

Policisti PU Murska Sobota so bili danes ob 9.43 uri obveščeni o prometni nesreči med tovornim vozilom in osebnim avtomobilom na mostu čez reko Muro v Petanjcih…

Več iz te kategorije