0 Deljenj 114 Ogledov

IZ TISKANE IZDAJE: TRI DNI SE JE IZŽIVLJAL NAD TRUPLOM Vlatki izrezal maternico, a bi zanjo dal življenje

7. marec, 2018 8:00
114 Ogledov

Tožilstvo je Bojanu Sepu (35), ki naj bi bil lani umoril svojo deset let starejšo partnerico Vlatko Petrik, v zameno za priznanje ponudilo 23 let in štiri mesece zapora. Obtoženi zločin priznava, a ne takšnega, kot ga je opisalo tožilstvo. Povod za grozovito dejanje naj bi bilo koristoljubje, saj je Bojan nekega dne v stanovanje pripeljal novo partnerico Vaneso V.

»Žal mi je. Dal bi svoje življenje za njeno. Pet let sva živela skupaj in še vedno jo imam rad,« je dejal obtoženi Bojan Sep, ki ga obtožnica bremeni za umor deset let starejše nekdanje partnerice 28. septembra lani v stanovanju na Preradovičevi ulici v Mariboru.

Gre za nekdanja zunajzakonska partnerja in odvisnika od prepovedanih drog. (foto: Facebook)

Očitajo mu, naj bi jo ubil po sporu. Vlatka je zahtevala, naj se Sep in njegova nova partnerica odselita, zalučala vanj TV-sprejemnik, on pa jo je s podolgovatim predmetom najprej večkrat udaril po glavi. Ko je padla po tleh, jo je začel daviti in ji na glavo pritisnil še vzglavnik. Za nameček je nanjo položil še sesalnik in ji z nogo stopil na vrat. Vlatka je zaradi oteklosti možganov in mikrokrvavitve možganov nekaj ur za tem umrla. Kot da to ne bi bilo dovolj, je truplo oskrunil, sam pa še nekaj časa popival in se drogiral.

V stanovanju nista bila sama

Iz navedb obrambe in tožilstva je mogoče razbrati, da Sep in žrtev v času umora v stanovanju nista bila sama, ampak je bila tam tudi Vanesa, vsi trije pa naj bi bili pod močnim vplivom drog in psihoaktivnih substanc. Vanesa naj bi bila sicer kraj dogodka po umoru zapustila, tožilstvo pa je ni obremenilo kaznivega dejanja, zato bo na sodišču nastopila samo kot priča.

Grozljivi umor, ki je pretresel Mariborčane, se je zgodil na Preradovičevi ulici.

Obramba je v tej zvezi še predlagala analizo prstnih odtisov na enem od nožev, ki naj bi ga bila Vanesa po trditvah Sepa potisnila v roke, prav tako naj bi mu bila onemogočila, da bi po dogodku poslal SMS-sporočilo materi.

Je bil v abstinenčni krizi?

Zagovornik obtoženega Sepa, odvetnik Igor Marinšek, je na koncu predlagal izdelavo mnenj izvedencev sodne medicine in psihiatrije. Prvi naj natančno pojasni, ali je do dogodka prišlo 28. ali 29. septembra, saj naj bi to bilo pomembno glede vprašanja o tem, ali je bil obdolženi morda v abstinenčni krizi in zato bistveno zmanjšano prišteven, o prištevnosti pa naj svoje pove tudi psihiater, še posebej glede Sepovih preteklih večkratnih zdravljenj zaradi duševne bolezni.

 

»Pras***, saj si si zaslužila«

Na dan so prišle tudi šokantne podrobnosti narkomanske grozljivke na Preradovičevi ulici, o katerih smo v našem tedniku že poročali. Bojan Sep (35) je namreč deset let starejši Vlatki Petrih izrezal genitalije in maternico, povrhu vsega pa je policija, ko je vstopila, našla stanovanje očiščeno, truplo pokojne, skrival ga je tri dni, pa v omari. Menda je ob truplu večkrat zakričal na ves glas: »Pras***, saj si si zaslužila.« Obdolženi v zameno za 23 let in štiri mesece zapora okrutnega umora ni priznal, čeprav ne zanika, da jo je umoril.

 

Mogoče vas bo zanimalo

David in Mojca o seksu med menstruacijo (samo za 18+)
David & Mojca
4 Ogledov
David & Mojca
4 Ogledov

David in Mojca o seksu med menstruacijo (samo za 18+)

Andrej Andrej - 21. marec, 2018 22:00

[caption id="attachment_12155" align="alignnone" width="3863"] David, 31[/caption] Menstruacija TOKRAT NISEM POTREBOVAL VELIKO ČASA, DA BI PO TUJIH SPLETNIH STRANEH PREGLEDAL NAJNOVEJŠE (SEKS) RAZISKAVE. IDEJO SEM PREJEL KAR NA…

Triki, kako hitro zaspati
Lifestyle
5 Ogledov
Lifestyle
5 Ogledov

Triki, kako hitro zaspati

T.U.L. - 21. marec, 2018 20:15

Mnogo ljudi ima težave s tem, kako zaspati. Težko se sprostijo, nikakor ne morejo odklopiti misli ter se potopiti v svet sanj. Obstaja par odličnih načinov, da…

ZA GORANOVO (30) SMRT KRIVIJO SLOVENIJO Prišel je dan usode, ko si kljub borbi zapustil ta svet
Novice
5 Ogledov
Novice
5 Ogledov

ZA GORANOVO (30) SMRT KRIVIJO SLOVENIJO Prišel je dan usode, ko si kljub borbi zapustil ta svet

skandal1 - 21. marec, 2018 17:39

Poročali smo, da nas je v 31. letu starosti zapustil Goran Knežević, bivši vrhunski športnik, ki je izgubil dolgoletno bitko z rakom.  Goran je 10 let nazaj…

Več iz te kategorije

David in Mojca (samo za 18+)
David & Mojca
9 Ogledov
9 Ogledov

David in Mojca (samo za 18+)

Andrej Andrej - 21. marec, 2018 15:30
Ali je bolje spati z ali brez nogavic?
Lifestyle
7 Ogledov
7 Ogledov

Ali je bolje spati z ali brez nogavic?

T.U.L. - 21. marec, 2018 15:04
Viole medijem: J**bite se!
Viralno
9 Ogledov
9 Ogledov

Viole medijem: J**bite se!

Andrej Andrej - 21. marec, 2018 14:14