0 Deljenj 1330 Ogledov
youtube

Ljubimca posilila in ubila deklico (5)! Kaznovana bosta z dosmrtno ječo v sibirskih rudnikih

7. January, 2022 13:32
1330 Ogledov

Rusija namerava ta mesec zaostriti svoje zakone, da bi veliko strožje kaznovala pedofile, ki ponavljajo zločine. Več pedofilov bi moralo prestajati dosmrtno kazen v sibirskih rudnikih, piše Daily Mail. Nov zakon uvajajo po grozljivem primeru ta teden, ko sta pedofil in njegov ljubimec ugrabila petletno deklico, jo večkrat posilila in zabodla do smrti.

Veronika Nikolajeva se je igrala v bližini maminega delovnega mesta v Kostromi, nadzorne kamere pa so posnele njeno ugrabitev. Moška sta jo odpeljali v hostel, njeno trupelce so našli v torbi. Osumljenca sta Denis Gerasimov (44) in Vadim Beljakov (24), oba sta kaznivo dejanje priznala.

Truplo sta skrila v vrečo

Moška naj bi bila v dolgoletnem razmerju. Preiskovalci so povedali, da je bil zločin spontan. Mlajši je svojemu partnerju predlagal, naj ugrabi dekle. Posnetek prikazuje enega osumljenca, ki pelje ugrabljeno dekle po zasneženih ulicah, drugi pa hodi ob njem. Ko je policija vdrla v njuno sobo, je našla truplo deklice, skrito v vrečki, so povedali policijski viri. Deklico sta posilila, preden sta jo zverinsko ubila.

 

Predsednik parlamenta napovedal nov zakon

Predsednik parlamenta Vjačeslav Volodin, tesen zaveznik Vladimirja Putina, je dejal, da ‘strašna tragedija’ Veronikine zlorabe in smrti kaže na nujnost zaostritve zakona. »Izkazalo se je, da je bil eden od pridržanih že prej obsojen pedofil. Trudimo se, da januarja sprejmemo zakon o dosmrtnih zaporih za pedofile,« je povedal.  Podprl je pozive k še strožjim kaznim, tako da je vse pedofile poslal na polarna območja na prestajanje kazni. »Tisti, ki so obsojeni za tovrstna kazniva dejanja, bi morali prestajati dosmrtno kazen v najtežjih razmerah – na skrajnem severu (Rusije) ali v rudnikih,« so bile njegove besede za ruske medije.

 

Več iz te kategorije