0 Deljenj 2933 Ogledov

Kaj se dogaja?! Danes že dve nesreči s traktorjem, včeraj drevo pokopalo 46-letnika

23. November, 2017 13:55
2933 Ogledov

Danes so bili policisti obveščeni že o dveh nesrečah pri delu s traktorjem.

V gozdu pri kraju Celine na območju Krškega je pri vleki vejevja s traktorskim vitlom ena izmed vej udarila 59-letnega moškega, ki je stal v neposredni bližini. Moški je padel in se huje poškodoval. Okoliščine nesreče, ki se je zgodila pri delu s traktorjem na travniku v kraju Podgorje pri Pišecah, pa brežiški policisti še preiskujejo. 47-letnega voznika traktorja so zaradi poškodb glave reševalci odpeljali v brežiško bolnišnico, so sporočili s PU Novo mesto.

Včeraj okoli 13.30 pa so bili črnomaljski policisti obveščeni o nesreči pri delu v gozdu  na območju Dragatuša. Opravili so ogled in ugotovili, da je 46-letni moški z motorno žago  podiral večje  hrastovo drevo. Ob žaganju se je izpulila  korenina drevesa, drevo pa je padlo na 46-letnega moškega. Zaradi hudih  poškodb je umrl na kraju nesreče. Zdravnica je za pokojnega odredila sanitarno  obdukcijo, policisti pa bodo z ugotovitvami seznanili pristojno tožilstvo.

Policisti opozarjajo na uporabo zaščitne opreme, dosledno upoštevanje varnostnih ukrepov in previdnost pri delu v gozdu in delu s traktorjem ter traktorskimi priključki.

Več iz te kategorije