0 Deljenj 1525 Ogledov

Iščejo jo že tri leta! Oče pogrešane Barbare (15) na policiji doživel šok

7. November, 2019 16:29
1525 Ogledov

Barbara Vitez, 15 let, iz Sente, je 25. novembra 2016 s družbo odšla na praznovanje rojstnega dne in takrat je izginila. Sumili so, da se je dekle med nevarno igro povzpelo na steber mostu in padlo v reko Tiso. Toda starši pravijo, da obstajajo nelogičnosti. Kasneje so v nabiralnik prejeli anonimno pismo, v katerem je pisalo, da ni šlo za nesrečno naključje, ampak da je bila ubita in vržena v reko. Starša sta ob tem dejala, da je pismo v madžarščini in napisano s kemičnim svinčnikom.

Tudi tri leta pozneje ni podatkov o njihovi hčerki. Še vedno verjameta da je Barbara živa, zato sta odšla na Madžarsko, da bi preučila več poročil, češ da je bila Barbara tam videna v nočnih klubih. Na Madžarskem je oče Endre najprej poiskal moškega, ki mu je poslal sliko Barbare, a ga ni našel. Ko je pa je odšel na policijo, je doživel šok, saj so mu rekli, da v svoji evidenci nimajo pogrešanih najstnic, čeprav so staršem že večkrat povedali, da srbska in madžarska policija v tem primeru sodelujeta, poroča 24sata.

Obstaja pa tudi dejstvo, da ko je Barbara izginila, so prijatelji, ki so bili z njo, trdili, da je padla z mostu in utonila. Vsi so opravili poligraf, razen dveh in ravno ta dva sta bila z nesrečnim dekletom, ko je bila nazadnje videna. Obstajajo celo posnetki varnostnih kamer, ki kažejo, da nikoli ni prišla do mostu na reki Tisa. Policija je primer prijavila Interpolu.

Več iz te kategorije