0 Deljenj 974 Ogledov

BMW s slovenskimi registracijami iz zabave v smrt: umrli štirje mladi, na Instagramu objavljali posnetke iz nočnega kluba

11. September, 2022 21:16
974 Ogledov

Vest, da so se zjutraj v mestu Surduk na poti proti Zlatiboru z BMWjem ubili štirje mladeniči iz Užica je Srbijo zavilo v črno. Vladimir Milošević (27), Uroš Drčelić (22), Stefan Džalović (21) in Nikola Daničić (19) so se pred tragedijo družili v nočnem  klubu, o čemer pričajo posnetki in fotografije, ki sojih nekaj ur preden so “se odpeljala v smrt” objavili na svojih Instagram profilih. Sodeč po posnetku in fotografiji, ki so jih objavili pokojni, so se vsi dobro zabavali v znanem užiškem klubu z elektronsko glasbo. Spomnimo, da se je nesreča zgodila okoli 5.30 v kraju Surduk, potem ko je avtomobil trčil v brežino in skalo ter se nato prevrnil.

Trije mladeniči so umrli na kraju, četrti pa je umrl v bolnišnici. »V bolnišnico so prepeljali 21-letnega pacienta, ki je bil poškodovan v prometni nesreči. Intubiran je bil na terenu, na sprejemni oddelek je prišel brez znakov življenja, brez zavesti, brez pulza, brez merljive napetosti, razširjene neaktivne zenice,« je pojasnil dr. Aleksandar Lojanica iz Splošne bolnišnice Užice in dodal, da je oživljanje z poskusili so z anestezijo, vendar je bila smrt razglašena ob 6:15.

Osebno vozilo BMW slovenskih oz. koprskih registracije je peljalo iz smeri Užic proti Zlatiboru. Županja Užic Jelena Raković Radivojević se je odločila, da bo jutri, 12. septembra, v mestu dan žalovanja zaradi smrti štirih mladeničev.

Več iz te kategorije