0 Deljenj 985 Ogledov

FOTO: Kdo so žrtve strašne nesreče na A3? Deklica (18), mati petih otrok, delavci …

27. July, 2021 12:20
985 Ogledov

Sodišče v Slavonskem Brodu je danes določilo mesec dni pripora 52-letnemu vozniku, ki naj bi v nedeljo povzročil prometno nesrečo na vzhodu Hrvaške. V nesreči je umrlo deset ljudi, še 45 je bilo poškodovanih. Hrvaško tožilstvo je ocenilo, da je bil voznik utrujen in nesposoben za varno upravljanje z vozilom.

https://intelligent-chebyshev.65-108-229-32.plesk.page/crno/na-hrvaskem-v-nesreci-avtobusa-najmanj-10-mrtvih-mrtvi-lezijo-po-tleh/

Umrla je 37-letna mati petih otrok

Med umrlimi v strašni prometni nesreči je tudi Alinda Iprijaj, 37-letna mati petih otrok. Potovala je iz Nemčije na Kosovo, njeni otroci pa so šli z njo. Štirje od petih skupaj. Vsi so jo na srečo odnesli brez poškodb, otroci pa so stari 14, 12, devet in sedem let. “Deset let sem delala na Reki, pred 30 leti pa sem odšel v Nemčijo. Vrnil sem se na Kosovo, moji otroci, Alinda in še dva sinova, pa so ostali v Stuttgartu. Tam je delala kot medicinska sestra. K nam bi prišla na počitnice . Razmišljali so, da bi šli z letalom v Prištino, vendar so se vseeno odločili za avtobus, bil je bolj poceni. Tragedija je za nas velika,” je dejal njen oče.

https://intelligent-chebyshev.65-108-229-32.plesk.page/crno/sporocilo-sina-pokojnega-voznika-avtobusa-ob-katerem-boste-jokali-objel-sem-te-a-premalo/

Umrl oče dveh otrok, žena in sinova in preživeli

Tretja odkrita žrtev nesreče je bil Sevdail Rrustemi, ki je potoval z ženo in dvema sinovoma. Žena in sinova sta nesrečo preživela. Brat pokojnega je povedal, da je za nesrečo izvedel od enega od njegovih sinov. Pravi, da ga je poklical in rekel: “Imeli smo nesrečo, oče je mrtev.”

Umorjena je bila 18-letna deklica

Po poročanju portala sinjali.com je med umrlimi tudi 18-letna Anjez Bellanica. Njena sestra je na Facebooku objavila ganljivo sporočilo. “Ne morem verjeti, da nimam več sestre. Ste veliko trpeli? Anjez, kaj pa naši načrti za prihodnost, kako lahko živim brez vas? Veste, da brez vas ne morem niti enega dne. Ti si moja duša. Počivaj v miru, angel,” je zapisala.

Več iz te kategorije