0 Deljenj 1675 Ogledov

Pred 8. uro zjutraj pijan, policija posegla prisilnih sredstvih

23. March, 2021 10:22
1675 Ogledov

“Včeraj, nekaj pred osmo uro zjutraj, smo na območju Tepanja obravnavali 37-letnega voznika osebnega vozila, ki je vozil pod vplivom alkohola,” sporoča Milena Trbulin iz PU Celje.

Vozniku so začasno odvzeli vozniško dovoljenje in mu prepovedali nadaljnjo vožnjo. Voznik je vozilo zapustil in odšel s kraja, piše Trbulinova, ki opisuje: “vendar se je ponj očitno kar hitro vrnil, saj smo ga v dopoldanskih urah zaznali v Žičah, ker smo ga poskušali ustaviti, vendar znakov za ustavljanje ni upošteval. Kljub večkratnemu pravilnemu ustavljanju smo voznika, ki je z vožnjo ogrožal tako sebe, kot tudi druge udeležence cestnega prometa, smo uspeli varno ustaviti v centru Slovenskih Konjic. Ker voznik ni hotel izstopiti iz vozila in ni upošteval ukazov policistov smo uporabili prisilna sredstva. Voznika smo pridržali, ker je vozil v času ukrepa prepovedi vožnje, brez vozniškega dovoljenja, vozilo pa smo mu zasegli.”

Zoper voznika bodo podali obdolžilni predlog. Za neodgovorna ravnanja v cestnem prometu mu sledi plačilo okoli 2.000 € globe.

Več iz te kategorije