0 Deljenj 10378 Ogledov

Golobičev sopotnik kršil pravila, zato je blokiran, poslovni podatki pa razkrivajo, kako slabo mu gre

23. March, 2021 10:12
10378 Ogledov

V dneh, ko poslanca SMC Janja Sluga in Igor Zorčič v sodelovanju s poslancem DeSUS Jurijem Lepom stopata po poti nove stranke Zares, so pri omrežju Twitter blokirali ustanovanega člana originalne stranke Zares Ronalda Kordiša. Ki se raje predstavlja kot Roni Kordiš ali pa celo Had, bog podzemlja. Blokiran je, ker je kršil pravila, kaže posnetek strani, ki ga objavljamo v grafiki.

Kordiševa pot je sicer neločljivo povezana z Gregorjem Golobičem, bil je tudi del podjetja, o katerem je lagal in ki je zapečatila njegovo politično kariero, ko je javnost ugotovila, da ni govoril resnice svojem lastniškem deležu v nizozemskem podjetju Ultra. Kordiš je bil včasih uslužbenec Ultre.

A Kordiš nima problemov zgolj z omrežjem Twitter, razkrivajo javno dostopne evidence. Šepa tudi njegov posel, leti 2018 in 2019 je končal v rdečem. Zadolženost mu je narasla že čez stoodstotno, prihodkov je imel v zadnjem letu, za katero so dostopni podatki, manj kot štiri tisočake. Izgube pa več kot štiri tisočake.

Za blokado na omrežju Twitter je sicer Kordiš našel bizarnega krivca.

O Kordišu, ki se identificira z bogom podzemlja, smo, ko je leta 2018 odšel v službo k tajkunu Stojanu Petriču, podrobneje pisali na spodnji povezavi.

https://intelligent-chebyshev.65-108-229-32.plesk.page/news/piskotkarji/zares-golobicev-bog-podzemlja-na-slovenskih-novicah/

Več iz te kategorije