0 Deljenj 787 Ogledov
Unplash

20-letnico posilila v koči, trdita, da sta ji izpolnila žejo

20. January, 2021 16:01
787 Ogledov

Preiskovalni sodnik okrožnega sodišča v Splitu je odredil pripor za dva moška, ​​osumljena posilstva deklice s širšega območja Imotskega, ki se je zgodilo v soboto, 16. januarja, je izvedelo sodišče.

V koči so jo posilili

Po kazenski prijavi sta mladeniča stara 29 in 22 le dekle (20) najprej opili, nato pa večkrat posilili. Vse se je zgodilo v koči 22-letnika v zaselku pri Imotskem, deklica pa naj bi se ves čas upirala in klicala na pomoč. Nato jo je eden od osumljencev odpeljal do prijateljice, kateri je zaupala kaj se je dogajalo, po bolečinah v trebuhu in medenici pa se je odpravila v imotski zdravstveni dom.

Tam so jo pregledali in poslali v splitsko klinično bolnišnico, kjer so zdravniki po ponovnem pregledu o vsem obvestili policijo.

Izpolnila sta ji  želje

Mladeniča so kmalu zaslišali na policiji, kjer sta zločin zanikali in dejala, da je bilo vse sporazumno. Dalmatinski portal ugotavlja, da sta se mladeniča opravičila s tem, da se deklica strinja z vsem in da ji le uresničujeta želje.

Da ne bi vplivali na priče, jim je preiskovalni sodnik dosodil preiskovalni pripor. Mimogrede, splitska policija tega kaznivega dejanja sploh ni prijavila, še piše Index.

Več iz te kategorije