0 Deljenj 1596 Ogledov
© facebook

DRAGIĆ ZAGRENIL NOČ KOKOŠKOVU Po tekmi sta odšla na …

11. November, 2017 10:00
1596 Ogledov

SALT LAKE CITY – Moštvo severnoameriške košarkarske lige NBA Miami Heat je v noči na soboto v gosteh premagalo Utah Jazz s 84:74. Goran Dragić je v 33 minutah k zmagi svoje ekipe prispeval 18 točk, dve podaji in ukradeno žogo, z 21 točkami je bil prvi strelec vročice Dion Waiters. Za Utah jih je Rodney Hood dosegel 19.

V ne povsem razprodani Vivint Smart Home Arena v Salt Lake Cityju si je tekmo Utah Jazz proti Miami Heat ogledalo 18.306 gledalcev. Videli so poraz domačega moštva, ki je bilo zelo neučinkovito predvsem v tretji četrtini. To je z 20:8 prepričljivo dobil Miami, ki je bil s 27:17 boljši tudi v zadnjem delu tekme.

»Imeli smo precej priložnosti, ki pa jih nismo izkoristili. Ali je to zaradi pomanjkanja samozavesti ali nepovezanosti v ekipi, ne vem, a moramo skozi to. Trenutno čarobna palica ne obstaja, da bi vse skupaj spremenil na hitro,« pa je po tekmi menil trener Utaha Quin Snyder, katerega pomočnik je nekdanji slovenski selektor Igor Kokoškov.

Njegova ekipa je sicer izgubila že četrto zaporedno tekmo.

Miami bo zdaj v naslednji tekmi igral v gosteh pri Detroit Pistons v noči na ponedeljek, Utah Jazz bodo že nocoj gostili Brooklyn Nets, ki so sinoči s 101:97 premagali Portland Trail Blazers.

Po tekmi je Gogi objavil tudi fotografijo večerje z ”najboljšim trenerjem v Evropi”:

STA

Več iz te kategorije