0 Deljenj 1847 Ogledov

VIDEO: Youtuber NOSEČNICO zaklenil na balkon, ta je zmrznila in umrla! On je vse POSNEL

5. December, 2020 9:17
1847 Ogledov

Ruski youtuber je bil aretiran po snemanju in neposrednem predvajanju, kako njegova noseča punca umira od mraza. Stas Reeflay naj bi Valentino Grigorjevo prisilil, da je šla na balkon, oblečena le v spodnje perilo, zunaj pa je bilo pod ničlo. Eden od njegovih sledilcev je menda Reeflayu (30) plačal 1000 dolarjev za snemanje dekleta. Valentina (28), ki je bila v zgodnji fazi nosečnosti, je umrla zaradi podhladitve v najeti hiši v vasi Ivanovka pri Moskvi, piše The Sun.

Reeflay, katerega pravo ime je Stanislav Reshetnikov, je svoje dekle posnel in objavil na YouTubu, tudi ko je ugotovil, da je ‘napol mrtva’. Nato ga vidi, kako jo vrača nazaj in jo poskuša oživiti. Celoten dogodek je še naprej predvajal na YouTubu, tudi potem, ko je poklical rešilca ​​in ko so prišli reševalci ter jo razglasili za mrtvo.

Reeflay je služil denar s spletnimi plačili. ‘Donacije’ so mu izplačevali njegovi sledilci. V teh posnetkih je Valentino poškropil tudi s solzivcem.Če forenziki dokažejo, da je njegovo dekle umrlo zaradi podhladitve, mu grozi do dve leti zapora.

Več iz te kategorije