0 Deljenj 5842 Ogledov

VIDEO: Nekaj mu ​​je hčerkcico potegnilo pod posteljo! »Ni šanse, da bi se sama pristala tam«

25. February, 2021 9:45
5842 Ogledov

Kamera v otroški sobi je ujela grozljiv trenutek. Joshova hči leži v svoji postelji in se igra z igračami, ko se ob 23.27 po časovni premici na posnetku zgodi nekaj nenavadnega. Vstala je iz postelje, stopila do blazine, ki je stala na tleh, in začela gledati pod posteljo. Takrat se začne ‘plaziti’ pod posteljo. Prestraši se, začne jokati in začne klicati mamo. Josh je poleg posnetka zapisal: »Hčerko vlečejo pod posteljo … žena misli, da je plazila, a nekaj jo je vleklo.«

Video je prejel 725.000 všečkov in 26.000 komentarjev raztresenih gledalcev, ki pravijo, da je videti, kot da ga je potegnilo ‘nekaj’.

»Nikakor se ni prestrašila, zajokala in poklicala mamo, ona je samovoljno šla pod posteljo«, ‘To je pekel«, »Jaz bi šla. Samo dajte hišne ključe duhu in gremo!«, Oseba, ki je posnetek ni bila prepričal, je komentirala: »Otrok je očitno tam iskal igračo. In začela je jeokati, ker ni mogla ugotoviti, kako priti ven … zdrava pamet,« piše Mirror. Še vedno ostaja vprašanje, ali gre res za paranormalno izkušnjo ali je deklica samo iskala igračo.

Več iz te kategorije