0 Deljenj 2017 Ogledov

Leta 1996 je Baba Vanga rekla: Korona prihaja, bo vsepovsod okrog nas!

3. October, 2020 11:37
2017 Ogledov

Obstaja dolg seznam prerokb, ki jih pripisujejo najslavnejšemu preroku na svetu, Nostradamusu, ter najbolj spoštovani prerokinji na Balkanu, Babi Vangi. Prerokbe slednje , ki jih je napovedala, se slišijo precej neverjetno, morda celo bizarno, nekatera sporočila se zdijo kodirana in jih nihče ne more razvozlati.

A hrup okoli Vanginih prerokb je spet aktualen s pojavom korona virusa. »Neshka, krona bo povsod okoli nas!« Te besede je v začetku leta 2020 prenesla znana bolgarska telovadka Neskha Robeva, citat  so s hitrostjo strele objavili skoraj vsi balkanski mediji. Sredi pandemije je Neshka, ki ima zaradi številnih športnih uspehov v Bolgariji nedvomno močan vpliv, te besede domnevno pripisala najbolj znani jasnovidki na teh območjih Babi Vangi, ki jo je pogosto obiskovala. Mediji poročajo, da je Vanga te besede v pogovoru pred smrtjo leta 1996 naslovila ravno na njo.

Jasnovidka, imenovana Nostradamus v krilu, ji je po pripovedovanjih rekla, da se bo na Zemlji pojavilo nekaj, kar bo uničilo celotno človeštvo. Mimogrede, korona v bolgarščini pomeni krono in je povezana z rusko prevlado v tej državi. Robeva ob tem pravi, da je sprva mislila, da to pomeni, da bo Bolgarija pod rusko okupacijo. Šele zdaj je ugotovila, da gre za koronavirus.

Več iz te kategorije