0 Deljenj 2085 Ogledov

Babica Iris (81) se je poročila z Mohamedom (36) in razkrila, kako je videti njuno življenje: Nosi me po stopnicah, reže nohte …

28. May, 2021 16:38
2085 Ogledov

Iris Jones (81) iz Velike Britanije se je novembra lani poročila z Mohamedom Ahmedom Ibrihamom (36), potem ko se je leta 2019 z njim sporznala na Facebooku. Odšla je k njemu v Egiptu, da bi se par lahko prvič srečal in poročil, od takrat pa Iris prek družbenih omrežij redno izraža ljubezen do svojega moškega, poroča The Sun. Iris je v novi objavi na Facebooku razkrila, kaj ji pomeni ljubezen, in omogočila vpogled v njeno sožitje z Mohamedom.

»Ljubezen je, ko vam tisti, ki ga imate rad, poreže nohte. Ko vas ljubljeni odpelje nese v drugo nadstropje, ko se dvigalo pokvari. Ko vam ure in ure išče mobitel, ki ste ga pustili v Uberju. Ljubezen je takrat, ko tisti, ki ga imate radi spi na bolnišnični postelji in vas ne zapusti, dokler si ne opomorete od padca. Ko brez težav posluša pritožbo glede vročine v Egiptu,« je zapisala v svojem prispevku. Na koncu prispevka je dodala, da so Mohammedova potrpežljivost, razumevanje, odločnost, skrb in pozornost do nje ravno razlog, da ga ima tako rada. Iris se je od svojega nekdanjega moža ločila pred štiridesetimi leti, z njim ima dva sinova, ki sta bila sprva skeptična glede njene zveze z Mohammedom, a Iris pravi, da sta si po srečanju premislila.

Čeprav sta poročena, sta Iris in Mohamed prisiljeno ločena , saj si je prizadevala zagotoviti vizo za svojega zakonca, da bi lahko živela skupaj v Veliki Britaniji. Ker ni prepričana, kdaj se bosta spet videla, Iris pravi, da njuna ločitev slabo vpliva nanju. »Imam dneve, ko ves čas samo jočem. Ločena sem od nekoga, ki ga ljubim, in to je zelo težko. Nimam časa, da bi tako vodila najin zakon in to vedo njegovi odvetniki – je rekla. Tudi Mohamedu, ki je 45 let mlajši od Iris, je ločitev težka, vendar je hvaležen, da je sploh spoznal svojo ženo. – Bil sem zelo živčen, toda v trenutku, ko sem jo pogledal, sem vedel, da gre za resnično ljubezen. Zelo sem vesel, da sem našel takšno žensko,« je dejal.

Več iz te kategorije