0 Deljenj 3656 Ogledov

Baba Vanga: Rus Vladimir bo vladal svetu

24. February, 2022 20:49
3656 Ogledov

Vse se topi kot led, a le ena stvar ostane nedotaknjena – slava Vladimirja, slava Rusije. Vse se spravi s poti in bo gospodar sveta … Baba Vanga je to prerokovala leta 1979, v času Sovjetske zveze, a mnogi navdihnjeni z likom Vladimirja Putina in njegovim, po zahodnih merilih, despotskim načinom vladanja, aktualizirajo prerokbo.

Dokler ne pride »osmi«, ne bo miru. 

Nekaj ​​kasneje, v 80. letih prejšnjega stoletja, je Baba Vanga napovedala, da je svet priča usodnim dogodkom. Dva največja vladarja sveta bosta podala roko,« je takrat dejala, tisti, ki tolmačijo njene napovedi, pa so videli izpolnitev prerokbe ob koncu hladne vojne prek Michaela Gorbačova in Ronalda Reagana. Toda bolgarska prerokinja je nato dodala, da svetovni mir ne bo dosežen, dokler ne pride “osmo”. Mnogi verjamejo, da se “osmi” nanaša na osmega velikega Vladimirja. In osmi ruski Vladimir je Putin. Sovjetska zveza, nekateri nadalje razlagajo prerokbo, bo obnovljena že v prvi četrtini 21. stoletja.

Ne glede na Babo Vango se ruskega predsednika na Zahodu tiho imenujejo Njegovo Veličanstvo. Močan odnos, ki ga izkazuje do zahodnih sil, cenzura v medijih, zadušitev opozicije, spreminjanje volilne zakonodaje, da bi lahko »skočil« iz premierske funkcije na predsedniško mesto, so številni razlogi za ta vzdevek.

Več iz te kategorije