0 Deljenj 1309 Ogledov

VIDEO: To se je zgodilo Luki Dončiću, igro zapustil po 100 sekundah

15. December, 2019 7:39
1309 Ogledov

DALLAS – Košarkarji Dallasa z Luko Dončićem so v ligi NBA v domači dvorani izgubili dvoboj z Miamijem po podaljšku s 118:122. Bolj kot poraz po ZDA odmeva novica o poškodbi Dončića, ki si je v drugim minuti zvil gleženj, a prve preiskave so pokazale, da ne gre za hujšo poškodbo.

Kaj se je zgodilo?

Vsaj v Sloveniji težko pričakovani dvoboj Dallasa in Miamija je tako ostal brez slovenskega pridiha. Goran Dragić zaradi poškodbe dimelj v Teksas sploh ni pripotoval s svojim Miamijem, Dallasa pa je že po 100 sekundah ostal brez Dončića. Dončič je tudi tokrat napovedal, da je vroč in že v uvodni minuti dosegel dve točki in skok, a prekmalu odskakljal v slačilnico, da bi še enkrat polnil nasprotno mrežico. Tudi zato je bila njegova poškodba, nerodno je stopil na nogo Kendricku Dunnu in si poškodoval desni gleženj, šok za domače košarkarje.

A  za Dallas je še bolj pomembno vprašanje, kdaj se bo na parket vrnil Dončić, saj ekipo čaka vrsta težkih tekem z Milwaukeejem, Bostonom, Philadelphio in lanskimi zmagovalci iz Toronta.

Več iz te kategorije