0 Deljenj 851 Ogledov

VIDEO: Rogličev video, v katerem razkrije svojo prihodnost, je postal pravi hit

11. September, 2019 8:24
851 Ogledov

Slovenski kolesarski zvezdnik Primož Roglič po tej sezoni ne bo menjal moštva. Ugibanja o morebitni selitvi k ekipi Tadeja Pogačarja UAE Emirates so danes končali pri njegovem moštvu Jumbo-Visma in z vodilnim kolesarjem dirke po Španiji podaljšali pogodbo. Po novem bosta Roglič in njegova ekipa povezana še do leta 2023.

Nedavni prihod Toma Dumoulina je vzbudil nekaj špekulacij v kolesarskem svetu, nekateri so že iskali moštvo, kamor se bo preselil Roglič v iskanju najboljšega izhodišča za napad na zmago na francoskem Touru. Med najresnejšimi kandidati naj bi bila prav ekipa drugega slovenskega aduta na dirki po Španiji UAE Emirates.

Jumbo-Visma je zdaj vse te govorice ovrgla, novico o podaljšanju sodelovanja pa so sporočili na spletni strani in družbenih omrežjih s simpatičnim videoposnetkom.

V njem se direktor ekipe Richard Plugge po telefonu pogovarja s športniki in predstavniki drugih športnih panog, ki so slišali, da Roglič obvlada vse športe in bi ga radi imeli v svojih vrstah. Roglič je novico o podajanju pogodbe nato potrdil še s sporočilom za javnost svoje ekipe, saj kljub prostemu dnevu na Vuelti ni bil na voljo za novinarske pogovore.

Več iz te kategorije