0 Deljenj 2087 Ogledov

VIDEO: Nogometaš zadavil svojega sina, pa vse objavil! Vsi so mislili, da je umrl zaradi koronavirusa

11. May, 2020 21:36
2087 Ogledov
twitter

Štiri dni po smrti sina je 35-letni turški nogometaš Cevher Toktaş na družbenih medijih objavil fotografijo groba malega Kasima (5) in napisal: »Ne zanašajte se na ta svet.«

Celotna družina je mislila, da je Kasim umrl za virusom korne, vendar je igralec Bursa skrival grozljivo skrivnost celih 11 dni. Kot pravi sam, svojega sina ni maral, vendar zaradi tega, kar je storil, ni mogel spati. Nekega jutra se je zbudil, spil zadnjo ‘brezplačno’ kavo in se odpravil na policijsko postajo, kjer je mrzlo priznal, da je zadavil lastnega sina.

Vsi so obsodili ta grozljiv zločin, ker še vedno ni nikomur jasno, kako ima nekdo srce, da ubije nemočnega petletnega otroka. Na družbenih medijih se je celo poajvil videoposnetek malega Kasima, ki je sedel v očetovem naročju, in kmalu zatem so bile objavljene fotografije otroka, ki je bil oblečen v zaščitno obleko in v zaščitni maski. To so fotografije, posnete nekaj ur pred njegovim umorom. »Nikoli nisem ljubil svojega najmlajšega sina. Od njegovega rojstva. Ne vem, zakaj ga ne ljubim. Edini razlog, da sem ga ubil, je, ker ga nisem maral, nimam pa duševnih težav,« je za tuje medije dejal morilec.

Policija ga je takoj aretirala in zaradi tega grozljivega zločina se sooča s smrtjo v zaporu.

Več iz te kategorije