0 Deljenj 1761 Ogledov

VIDEO: Dončić ga je ponižal, nato se je postavil pred kamero!

5. May, 2022 13:10
1761 Ogledov

Košarkarji Dallas Mavericks so v polfinalu zahodne konference severnoameriške lige NBA proti najboljši ekipi rednega dela Phoenix Suns v boju na štiri zmage izgubili tudi tekmo v Arizoni. Potem ko so na prvi kljub 45 točkam Luke Dončića klonili s 114:121, je bil Phoenix danes še bolj zanesljiv in zmagal s 129:109. Dončić je tokrat dosegel 35 točk.

»Razpoloženje v ekipi je dobro,« je dejal Dončić. »Veliko igralcev se je prvič znašlo v takšnem položaju. Verjamemo, človek. Zmagati je treba na štirih tekmah, tako da še ni konec. Moramo se vrniti domov. Naši navijači so neverjetni. Torej še lahko verjamemo. Moramo samo igrati boljše v obrambi,« je občutke po dveh zaporednih porazih opisal Ljubljančan.

Košarkaške veščine našega NBA zvezdnika pa je na lastni koži občutil tudi Cameron  Johnson, eden najboljših šestih igralcev lige, ko se je Dončić zvijal kot na vrtiljaku. Driblal je levo in desno ter obrambnemu igralcu dobesedno ‘polomil’ kolena, komentatorji pa so njegove poteze spremljali evforično. Kako je vse skupaj potekalo, pa si oglejte sami:

Več iz te kategorije