0 Deljenj 544 Ogledov

V prometni nesreči hudo poškodovan sin Gorana Ivaniševića

1. maj, 2019 20:59
544 Ogledov
Facebook

Emanuel Ivanišević, 12-letni sin Gorana Ivaniševića in Tatjane Dragović je bil popoldne hudo poškodovan v prmetni nesreči, poroča portal 24sata. Nesreča se je zgodila popoldne v centru Zagreba.

“Res je, imeli smo prometno nesrečo in zdaj smo v bolnišnici. Če človek ne bi zapeljal skozi čist rdečo, se mi ne bi zaleteli v steno. Grozno,” je za portal dejal 29-letni model in glasbenik Vlaho Arbulić, novi partner nekdanje Ivaniševičeve partnerice Dragovićeve.

Da je sin huje poškodovan, je potrdila tudi Tatjana Dragović, ki je dejala: “Sin je v bolnišnici s hudimi telesnimi poškodbami. Ne morem govoriti.”

Ob poškodovanem sinu imata Ivanišević in Dragovićeva še 16-letno hčer Amber Marijo. Dragovićeva pa ima z  Arbulićem še ptiriletno hčer Luce.

Mogoče vas bo zanimalo

Huda nesreča v gorah: Umrla je planinka
Črno
20 Ogledov
Črno
20 Ogledov

Huda nesreča v gorah: Umrla je planinka

User One - 20. julij, 2019 19:26

Ob 15.04 je na poti med Planjavo in Lučko babo v Kamniških Alpah spodrsnilo planinki, ki je zdrsnila po pobočju in podlegla poškodbam, javlja uprava za zaščito…

Iz potoka izvlekli kolesarja
Črno
3 Ogledov
Črno
3 Ogledov

Iz potoka izvlekli kolesarja

User One - 20. julij, 2019 19:19

Ob 16.35 je na cesti Petrovo Brdo–Železniki, občina Železniki, padel kolesar s ceste v potok in se poškodoval, javlja uprava za zaščito in reševanje. Mimoidoči so ga…

Več iz te kategorije