0 Deljenj 1508 Ogledov

Slovenska reprezentanca zrušila svetovne prvake! Urednik Dnevnika, ki je pljuval po košarkarjih molči

1. August, 2021 15:17
1508 Ogledov

Slovenski košarkarji se bodo v četrtfinalu olimpijskega turnirja v Tokiu v torek pomerili z Nemci. Jasno je tudi, da bodo Slovenci v primeru zmage v polfinalu igrali z zmagovalcem obračuna med Italijo in Francijo. Tekma z Nemci bo ob 3. uri zjutraj po slovenskem času.

Kavč selektorji, ki so bili v zadnjih dneh aktivni na Twitterju, kot samooklicani košarkarski poznavalci se bodo prepoznali sami. Njihovi zapisi, da bi Slovenija brez Luke Dončića težko premagala tudi Madžare in da ob Dončiću tudi preostali, denimo Jaka Blažič in Luka Rupnik, izpadejo dobri igralci, so se izkazali ne samo za neokusne, ampak tudi za popolnoma zgrešene, saj je slovenska košarkarska reprezentanca prav proti najtežjemu nasprotniku doslej na teh olimpijskih igrah dokazala, da pot do uspeha ni en posameznik, ampak kolektivni duh in izjemna ekipna predstava, piše Nova24. Eden izmed njih je bil tudi Dnevnikov urednik Darijan Košir, njegov twitter ostaja nem od spornega tvita.

Tako je danes Slovenija tudi ob strelsko slabše razpoloženemu Luki Dončiću v zadnji četrtini rezultatsko ujela in na koncu prehitela aktualne svetovne prvake Špance. Vlatko Čančar je dosegel 22 točk, Klemen Prepelič 15, Tobey 14, Luka Dončić prav tako 14 točk, 14 skokov in 9 podaj.

https://intelligent-chebyshev.65-108-229-32.plesk.page/sport/dnevnikov-urednik-darijan-kosir-ponizal-slovenske-kosarkase-podobno-meni-tudi-stromajer/

Več iz te kategorije