0 Deljenj 1260 Ogledov

Slovenska košarka spet v črnem! Umrl je med kolesarjenejm

17. July, 2019 10:02
1260 Ogledov

Umrl je znani slovenski košarkarski delavec Aleš Antauer. Najgloblje sledi je pustil pri KK Zlatorog Laško, v tem klubu je najprej deloval kot trener, nato je bil sekretar in direktor kluba, ob izgradnji dvorane Tri lilije pa tudi njen upravnik.»V klubu je na vseh funkcijah, ki jih je opravljal, pustil močan pečat. Bil je udeleženec in aktiven član pri vseh velikih stvareh, ki so se zgodile v našem klubu. Pogrešali bomo njegov entuziazem ter njegove izkušnje in znanje,« so zapisali na spletni strani košarkarskega kluba iz Laškega.

Močno vpet tudi v delo Košarkarske zveze Slovenije.

Antauer, ki je umrl med kolesarjenjem, je bil močno vpet tudi v delo Košarkarske zveze Slovenije. Med drugim je bil predsednik Združenja košarkarskih prvoligašev, med evropskim prvenstvom v Sloveniji 2013 je bil vodja navijaškega središča v Celju, deloval je kot komisar na tekmah regionalne lige ter “spiritus movens” savinjske košarke.

Foto: STA

Po hudi bolezni je umrl 24-letni košarkar

Žalostna novica je prišla tudi iz primorskega konca, po hudi bolezni je umrl 24-letni košarkar iz Sežane Taras Velikonja Grbac. V zadnji sezoni je igral za domači lokalni klub, bil pa je tudi igralec Heliosa, Nove Gorice, Slovana, Litije, Ajdovščine in Jadrana.

Več iz te kategorije