0 Deljenj 2010 Ogledov

Skakalna drama v Planici: Timi Zajc zaradi Instagrama izključen iz reprezentance

12. December, 2020 9:33
2010 Ogledov
STA

Iz Slovenske smučarske zveze (SZS) so danes sporočili, da je Timi Zajc izključen iz reprezentance za svetovno prvenstvo v poletih, ki poteka ta konec tedna v Planici. To pa pomeni, da bo skušala slovenska reprezentanca v mehurčku za nedeljsko ekipno tekmo zadržati Petra Prevca in Žigo Jelarja, ki sta nameravala Planico zapustiti danes zjutraj.

»Zjutraj, je vodja panoge za smučarske skoke in nordijsko kombinacijo (Ljubo Jasnič, op. STA), na predlog glavnega trenerja slovenske reprezentance v smučarskih skokih (Gorazd Bertoncelj) sprejel sklep o izključitvi Timija Zajca, člana A reprezentance iz FIS Svetovnega prvenstva v poletih, ki poteka v Planici,« so zapisali v sporočilu za javnost.

https://intelligent-chebyshev.65-108-229-32.plesk.page/sport/katastrofa-za-slovenske-orle-v-planici-na-instagramu-timija-zajca-je-zavrelo/

Razlog so komentarji slovenskega skakalca po petkovih prvih dveh serijah SP v poletih, v katerih je Zajc zahteval, da glavni trener prevzame odgovornost za slabše polete v Planici. »Timi Zajc je bil o sklepu obveščen takoj po njegovem sprejetju. Za nadaljevanje prvenstva je vodstvo reprezentance zadržalo Petra Prevca in Žigo Jelarja v Kranjski Gori v hotelu Kompas, saj sta želela zeleni mehurček zapustiti ravno danes zjutraj,« so še zapisali.

Več iz te kategorije